Nie jesteś zalogowany.
Witam.
Szukam krótkiego anime najlepiej Shonen.Które nie zostało przetłumaczone na polski ale zostało przetłumaczone na angielski.
Dopiero zaczynam.Więc proszę o anime krótkie.Z góry dziękuje.
Yuu☆Yuu☆Hakusho
...
Ostatnio edytowany przez Pitbull01 (2016-12-08 19:41:17)
Co to za dziwny wymóg: "zostało przetłumaczone na angielski, ale nie na polski" ?
Nie rozumiem, czego tu nie rozumieć. Po prostu szuka anime do przetłumaczenia.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Pitbull01 napisał:Co to za dziwny wymóg: "zostało przetłumaczone na angielski, ale nie na polski" ?
Nie rozumiem, czego tu nie rozumieć. Po prostu szuka anime do przetłumaczenia.
Pardon, nie spojrzałem w jakim dziale jest temat... mea culpa :/
Animazon napisał:Yuu☆Yuu☆Hakusho
Heh, faktycznie. Jakoś wcześniej przegapiłem.
O wiem.
Przetłumacz Ginga Eiyū Densets.
Przetłumacz Ginga Eiyū Densets.
1. to nie Shounen i nie jest krótkie,
2. jest przetłumaczone. Nie napisał, że te napisy muszą być na ANSi, tylko że w ogóle nie ma polskich napisów.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-12-08 22:33:08)
Boku no Pico. Klasyka animu i tylko dwa odcinki
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Sushi Police:
Walka (tylko z tym mi się kojarzy shounen, wybaczcie) - jest
Krótkie - jest
Nie ma przetłumaczone - 1/2, bo kilka odcinków wydałem, ale wracać nie zamierzam.
Podsumowując, idealne anime do tłumaczenia
Boku no Pico.
Jak przetłumaczysz ten tytuł to będziesz poziom wyżej, i nic ci nie będzie straszne.
Ostatnio edytowany przez Grucha00 (2016-12-08 23:27:10)
Sushi Police:
Walka (tylko z tym mi się kojarzy shounen, wybaczcie) - jest
Krótkie - jest
Nie ma przetłumaczone - 1/2, bo kilka odcinków wydałem, ale wracać nie zamierzam.Podsumowując, idealne anime do tłumaczenia
Jeśli można wiedzieć.Jakie odcinki zostały do przetłumaczenia.I skąd pobierałeś?
Zaglądnij tu https://www.nyaa.se i wklep w wyszukiwarkę nazwę bajki to ci wyskoczy.
Zaglądnij tu https://www.nyaa.se i wklep w wyszukiwarkę nazwę bajki to ci wyskoczy.
ok dzięki.Jeszcze teraz.pozostaje pytanie które odcinki nie zostały przetłumaczone.
Na ANSI są napisy do 6 odcinków, czyli tyle wyszło. Cała seria miała chyba 12-13 epizodów.
ok dzięki.Jeszcze teraz.pozostaje pytanie które odcinki nie zostały przetłumaczone.
Szanuj język rodzimy, gościu. Co to za brak spacji po kropce? Gdzie przecinki? A zaczynanie zdania wielką literą? I ta zbędna kropka...
Na ANSI są napisy do 6 odcinków, czyli tyle wyszło. Cała seria miała chyba 12-13 epizodów.
Ok dzięki czyli 6 odcinków do tłumaczenia.A jak już skończę pracę to gdzie mam to anime dodać w sęsie na jaką stronkę.
"sęsie"?
Sęsie napisy wrzuć na stronkę Animesub. Dodaj informacje pod jaką wersję tłumaczysz i tyle, i od razu zatrudnij korektora najlepiej masochistę ostatecznie ślepego.
Ostatnio edytowany przez Grucha00 (2016-12-09 21:15:57)