Nie jesteś zalogowany.
Xam10 napisał:Pierwsze PV drugiego sezonu SnK.
Ostrzegam. Lepiej nie oglądać. bardzo dużo spoilerów.
Jak patrzyłem, to sporo zekranizują. Na bank 24 odcinki.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Zwiastun Code Geass S3. Co myślicie?
Dla mnie na +.
Premiera Granblue Fantasy The Animation została przesunięta na sezon wiosenny 2017.
https://myanimelist.net/news/49088060
Zwiastun Code Geass S3. Co myślicie?
Ch*ja widać ale jaram się jak głupi. Oby było lepsze niż te spinoffy.
Zapowiedziano 2 sezon Saikiego
https://www.animenewsnetwork.com/news/2 … el/.110333
Zapowiedziano 2 sezon Saikiego
https://www.animenewsnetwork.com/news/2 … el/.110333
Bardziej się cieszę niż z tego CG (którego mi żal, że robię sequel po końcówce R2).
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
max-kun napisał:Zapowiedziano 2 sezon Saikiego
https://www.animenewsnetwork.com/news/2 … el/.110333Bardziej się cieszę niż z tego CG (którego mi żal, że robię sequel po końcówce R2).
Baja jakoś specjalnie dobra nie była, ale akurat końcówka im się udała. Nie ma to jak zaprzepaścić wszystko głupim skokiem na kasę.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Sado napisał:max-kun napisał:Zapowiedziano 2 sezon Saikiego
https://www.animenewsnetwork.com/news/2 … el/.110333Bardziej się cieszę niż z tego CG (którego mi żal, że robię sequel po końcówce R2).
Baja jakoś specjalnie dobra nie była, ale akurat końcówka im się udała. Nie ma to jak zaprzepaścić wszystko głupim skokiem na kasę.
+1
Cała frajda z zakończenia traci sens. W dodatku widzę tam stare postaci, więc będzie jechanie na sentymentach i pewnie te same akcje co kiedyś. Brak słów. Chciałbym by to był jakiś upadek finansowy, ale nie ma co na to liczyć. Pewnie się dobrze sprzeda i inni zaczną o tym myśleć.
Kamiyan3991 napisał:Sado napisał:Bardziej się cieszę niż z tego CG (którego mi żal, że robię sequel po końcówce R2).
+1
Cała frajda z zakończenia traci sens. W dodatku widzę tam stare postaci, więc będzie jechanie na sentymentach i pewnie te same akcje co kiedyś. Brak słów. Chciałbym by to był jakiś upadek finansowy, ale nie ma co na to liczyć. Pewnie się dobrze sprzeda i inni zaczną o tym myśleć.
Wystarczy jej nie obejrzeć.
Taka moda dzisiaj. Twórcy nie mają pomysłu na tworzenie animu. Na ironię mają multum mang, które aż się proszą o ekranizację np. Vinland Saga, Vagabond,
I am a Hero i wiele innych, z drugiej strony patrząc jak zgwałcili Berserka to można wpaść w
Odgrzewane kotlety są teraz w modzie. Filmy, seriale, bajki. Nawet wydają Blicza na BD, istne cuda na kiju, żeby tylko jak najwięcej kasy wycisnąć z ludzi.
Kto czeka na Death Note'a?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Nawet wydają Blicza na BD, istne cuda na kiju, żeby tylko jak najwięcej kasy wycisnąć z ludzi.
Wiedza tajemna ujawniona. Wydają BD, żeby zarobić.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Hunter Killer napisał:Kamiyan3991 napisał:Baja jakoś specjalnie dobra nie była, ale akurat końcówka im się udała. Nie ma to jak zaprzepaścić wszystko głupim skokiem na kasę.
+1
Cała frajda z zakończenia traci sens. W dodatku widzę tam stare postaci, więc będzie jechanie na sentymentach i pewnie te same akcje co kiedyś. Brak słów. Chciałbym by to był jakiś upadek finansowy, ale nie ma co na to liczyć. Pewnie się dobrze sprzeda i inni zaczną o tym myśleć.Wystarczy jej nie obejrzeć.
Co to zmienia? W momencie informacji o ekranizacji i fakcie, że to kontynuacja, już to zepsuli. Oglądanie może to tylko naprawić, gdyby to jakoś bardzo sensownie uargumentowali. By nie było odczucia, że to nie jest domyślanie po latach historii. Czyli prawie niemożliwe.
dulu napisał:Hunter Killer napisał:+1
Cała frajda z zakończenia traci sens. W dodatku widzę tam stare postaci, więc będzie jechanie na sentymentach i pewnie te same akcje co kiedyś. Brak słów. Chciałbym by to był jakiś upadek finansowy, ale nie ma co na to liczyć. Pewnie się dobrze sprzeda i inni zaczną o tym myśleć.Wystarczy jej nie obejrzeć.
Co to zmienia? W momencie informacji o ekranizacji i fakcie, że to kontynuacja, już to zepsuli. Oglądanie może to tylko naprawić, gdyby to jakoś bardzo sensownie uargumentowali. By nie było odczucia, że to nie jest domyślanie po latach historii. Czyli prawie niemożliwe.
Dla ciebie bajka mogła się skończyć na drugim sezonie. Zamykasz w pudełku i wyrzucasz klucz, nie wiem, odwracasz się i zajmujesz czymś innym. Bo chyba nie masz tak, że po przeczytaniu tego niusa nie możesz spać, budzisz się w nocy spocony jak świnia i krzycz "pedały nie mogły wytrzymać, wszystko dla kasy, zepsuły mi bajkę!"...
Spać można spokojnie, ale jednak trochę przykro się patrzy na takie tanie zagrywki. Zajęliby się czymś innym, zamiast psuć mocne zakończenie. Ja w zasadzie nawet nie wiem, o czym miałoby to być, skoro wszystkie wątki zostały domknięte.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-12-26 00:55:53)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
I jeszcze chcą zrobić 3 recapy, zachęcając nowymi scenami i wykonanymi na nowo głosami.
Dulary muszą być. $$$
Pierwszy raz słyszę, by jakieś anime miało 2 różne serie kinówek kompilacyjnych.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-12-26 01:07:56)
Hunter Killer napisał:dulu napisał:Wystarczy jej nie obejrzeć.
Dla ciebie bajka mogła się skończyć na drugim sezonie. Zamykasz w pudełku i wyrzucasz klucz, nie wiem, odwracasz się i zajmujesz czymś innym. Bo chyba nie masz tak, że po przeczytaniu tego niusa nie możesz spać, budzisz się w nocy spocony jak świnia i krzycz "pedały nie mogły wytrzymać, wszystko dla kasy, zepsuły mi bajkę!"...
Pewne historie kończą się w taki sposób, że robienie kontynuacji jest po prostu profanacją. Profanacją wobec wątku fabularnego, który był budowany przez całą historię. Niewiele jest takich serii, ale akurat CG do ich należy. Końcówka drugiej serii była całkiem fajnie przemyślana, nie mówię, że była jakimś arcydziełem, ale miała pewną ideę wobec całej poprzedniej historii, co zwieńcza epilog. Zrobienie kontynuacji to jak strzelenie w ryj temu zakończeniu i połowie działalności Lulusza w tej bajce.
Mogą zrobić fajny scenariusz dla 3. serii i może wyjść z tego dobra akcja. Ale tego, że spieprzą tym całą poprzednią fabułę, raczej nie da się uniknąć. I myślę, że o to się sprawa rozchodzi.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Sado, bardzo możliwe, ale z ewentualnym płaczem wstrzymam się do zakończenia serii. Albo przynajmniej jak zobaczę jakiś zarys fabuły.
Dla mnie sprawa jest prosta, wychodzi nowy Fate, który opiera się na ścieżce Rin, nie lubię Rin, ale lubię bajkę, jednak oglądanie nie ma sensu, więc nie oglądam. W sumie nic więcej zrobić nie mogę.
Ostatnio edytowany przez dulu (2016-12-26 02:23:51)
Ja też mam swoje obawy co do 3 sezonu CG, ale z oceną wstrzymam się, dopóki sam nie obejrzę.
A propos Fejta, wiadomo już coś o dacie premiery HF?
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2016-12-26 12:48:55)
Nie wiem dlaczego ludzie tryskaja nad CG, mi osobiscie przy ogladaniu s1, ktorego nawet nie skonczylem, oczy krwawily, poprostu nie trawie chara design-u Clampa i animacji dzieki czemu postacie zyskuja +100 go gejozy
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2016-12-26 12:55:15)
ara ara...