Nie jesteś zalogowany.
Shuffle! na steamie od listopada
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … er/.107933
Grisaia: Phantom Trigger (i tu opis) zapowiedziane.
Stare dosyć, ale chyba nikt nie dawał:
Edit.
Po wielu trudach w końcu mamy DEMO Memory's Dogma CODE:01.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2016-10-28 20:57:03)
Niedługo będzie podejście drugie z Sharin no Kuni. Można już zobaczyć "przerobiony" KS. Jest większa szansa
Pierwsze VN w jakie grałem to Kanon, ale z powodu słabej znajomości j. angielskiego wstrzymałem się po jakimś czasie.
PS. Nie wiem, czy tylko ja zauważyłem, że w Kanon-ie jest inny układ fabuły niż w anime, czy mi się wydaje ?
Pierwsze VN w jakie grałem to Kanon, ale z powodu słabej znajomości j. angielskiego wstrzymałem się po jakimś czasie.
PS. Nie wiem, czy tylko ja zauważyłem, że w Kanon-ie jest inny układ fabuły niż w anime, czy mi się wydaje ?
Wydaje ci się, chyba że to słabo pamiętam. Przynajmniej opierając się na wersji z 2006 (bo tej starej dobrze nie pamiętam, tam chyba coś namieszali).
KS Nekopary OAV startuje na dniach. Już można sobie zobaczyć, co będzie, klik. Jestem trochę rozczarowany, bo miałem nieoficjalne info, że będzie można dorwać fizyczną kopię VN. Samo OAV może trwać max 60min, ale to by musieli trafić na dobry sponsoring.
KS dla Nekopary OAV uruchomiony, klik. Został ufundowany w 1 godzinę... Zobaczymy, do ilu się uda dobić
Aha, jakby ktoś miał wątpliwości:
1) Q: Will the OVA be all-ages or 18+?
A: The OVA will not have any explicit content. There might be some ecchi material, but nothing overt.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2016-12-29 11:48:33)
KS dla Nekopary OAV uruchomiony, klik. Został ufundowany w 1 godzinę... Zobaczymy, do ilu się uda dobić
Aha, jakby ktoś miał wątpliwości:
1) Q: Will the OVA be all-ages or 18+? A: The OVA will not have any explicit content. There might be some ecchi material, but nothing overt.
Wygląda na to, że dostaniemy 60 minutową OVA
KS dla Dies Irae kończy się za 3 dni, gdyby ktoś chciał
Trudno powiedzieć, czy się uda. Mało brakuje wprawdzie, ale ostatnio mało się dzieje.
Dies Irae ufundowane i Nekopara OVA wbiła ponad 500.000$
kuru napisał:Dies Irae ufundowane i Nekopara OVA wbiła ponad 500.000$
Zobacz ponownie Nekopare, jakiś trolling na maxa
Chwilowy drop XD
Nowe stretch goale "Kociego raju":
600.000$: rosyjskie, francuskie, hiszpańskie, koreańskie, niemieckie i portugalskie napisy
800.000$: krótka VN-ka o dzieciństwie "Czekoladki" i "Wanilki"
1.000.000$: wersja anime krótkiej VN-ki o dzieciństwie "Czekoladki" i "Wanilki"
Słabiutko jak na takie kwoty.
Ostatnio edytowany przez kuru (2017-01-11 21:39:53)
del
Ostatnio edytowany przez kuru (2017-01-11 21:39:02)