Nie jesteś zalogowany.
Od pewnego czasu moderację dopada życie (ze mną włącznie)
i bardziej jej tu nie ma jak jest, żeby jakoś to zmienić, pora na świeżą krew.
Żeby nie brać nikogo z łapanki, mamy ochotnika w postaci Marka (marek2fgc)
A więc droga społeczności Animesub, zwracam się do was z uprzejmą prośbą o wyrażenie swojej opinii o użytkowniku
marek2fgc aka MasagratoR i uściślając: czy nadaje się na moderatora ANSI?
Proszę o jak największy udział w ankiecie wraz z uzasadnieniem swojej opinii w tym temacie.
Opinie pisane będą miały większe przełożenie/moc od samego wyniku ankiety.
Temat zamknę 1 lutego.
Ankieta jest zamknięta.
Chłopak ma głowę na karku i na bank się nadaje
Także jestem za. Sumienny gościu, niegłupi, bez problemu idzie się z nim dogadać.
Również jestem za. Wszyscy go znają, poza tym jest bardzo cierpliwy, trudno wyprowadzić go z równowagi i jak potrzeba potrafi podejść do każdej sprawy obiektywnie.
Nada się. Długo tu siedzi, zna niuanse i problematycznych użytkowników, więc chyba dobrze ogarnie cały ten targ.
Co tu się rozpisywać, łopatka i grabki do ręki, niech się sprawdzi. Oceniać będziemy po jakimś czasie. Moderacja to ciężki kawałek chleba.
W końcu jakiś sensowny człowiek w moderacji. Oczywiście że tak
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Nie udzielam się jakoś szczególnie jako użytkownik forum, ale z moich prywatnych obserwacji wynika, że Masagrator powinien sprawdzić się na nowym stanowisku.
W końcu ktoś normalny nie jednostronny..
Youtube - to moja pasja!
Rok, dwa lata (?) temu polecałem marka na kandydata do moderacji, płacz, że kolesiarstwo, że kółko wzajemnej adoracji, że faworyzowanie, że poglądy podobne, mimo że chyba do dziś nie wymieniliśmy jednego pw. Miło patrzeć, że dziubeczki dorastają.
Ale w moderacji też są normalni ludzie
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Za.
Ty dulowaty userze!
Te, Rein, nie ucieka się z tonącego okrętu. ANSI upada, więc oddajesz moderację innym? Nieładnie.
A nie jest tak, że tylko kapitan nie ucieka z tonącego okrętu?
Liczę, że Masa zrobi porządek . A tak serio - to jest głosowanie na moderatora czego? Forum, napisów, strony? Bo coś się doczytać nie potrafię.
Te, Rein, nie ucieka się z tonącego okrętu. ANSI upada, więc oddajesz moderację innym? Nieładnie.
Nope. Nie tyle oddaje, co po prostu zbyt rzadko tu bywam, a to różnica.
Ale to nie jest tylko mój problem, stąd wsparcie dodatkowej osoby jest siłą rzeczy wskazane.
Hunter Killer napisał:Te, Rein, nie ucieka się z tonącego okrętu. ANSI upada, więc oddajesz moderację innym? Nieładnie.
A nie jest tak, że tylko kapitan nie ucieka z tonącego okrętu?
Liczę, że Masa zrobi porządek . A tak serio - to jest głosowanie na moderatora czego? Forum, napisów, strony? Bo coś się doczytać nie potrafię.
W zależności od potrzeb.
LordCrane napisał:Forum, napisów, strony? Bo coś się doczytać nie potrafię.
Chłopaka od wszystkiego
Czyli taki nadzorca z piekła rodem.