Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
A będą darmowe czipsy i napoje?
Nie widzę przeciwwskazań.
Ja też.
Imperare sibi maximum est imperium
Znam Marka jeszcze z podstawówki, zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Polecam tego allegrowicza.
To ten Marek, z którym piłem...?
Nieważne, ja też mam na drugie Marek, więc jestem na "a, niech będzie" ;]
Ostatnio edytowany przez koni (2017-01-18 22:43:27)
Anime makes you stupid
A gdzie kampania kandydata? Jakieś obietnice wyborcze, flaszka na zachętę żeby zagłosować?
Wychodzę z założenia, że na tym stanowisku każdy jest lepszym kandydatem niż Ten-Którego-Imienia-Nie-Wolno-Wymawiać.
Nie no, raczej spoko. ^^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Mój tata ma na imię Marek, więc jestem na tak
Fajnie byłoby poznać opinię osób, które głosowały na nie, chyba że to trolle jakieś.
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2017-01-18 23:18:46)
Również na tak...
Te, Rein, nie ucieka się z tonącego okrętu. ANSI upada, więc oddajesz moderację innym? Nieładnie.
Dlaczego twierdzisz, że strona ANSI upada i porównujesz do tonącego okrętu?
Również na tak...
Hunter Killer napisał:Te, Rein, nie ucieka się z tonącego okrętu. ANSI upada, więc oddajesz moderację innym? Nieładnie.
Dlaczego twierdzisz, że strona ANSI upada i porównujesz do tonącego okrętu?
Bo coraz mniej się ludzi wypowiada. Dyskusji właściwie brak. Temat dotyczący nowego sezonu kończy się na CTRL+C — CTRL+V kilku osób ze znanych stron. Wydaje mi się, że napisów też się mniej pojawia. Nawet mniej ludzi komentuje napisy. Ta strona umiera, takie moje zdanie.
Bo coraz mniej się ludzi wypowiada. Dyskusji właściwie brak. Temat dotyczący nowego sezonu kończy się na CTRL+C — CTRL+V kilku osób ze znanych stron. Wydaje mi się, że napisów też się mniej pojawia. Nawet mniej ludzi komentuje napisy. Ta strona umiera, takie moje zdanie.
Ludzie przychodzą i odchodzą, takie życie.
Ale w moderacji też są normalni ludzie
Dobra, @lilith, ale jako jedna jaskółka wiosny nie czynisz. Dulu i Rein normalni?
Bramka nr 3. Nie znam gościa.
Dodatkowy mod na zdechłym forum, no wiecie? Przecież już nawet doram nie ma.
lilith_ napisał:Ale w moderacji też są normalni ludzie
Dobra, @lilith, ale jako jedna jaskółka wiosny nie czynisz. Dulu i Rein normalni?
Bramka nr 3. Nie znam gościa.
Dodatkowy mod na zdechłym forum, no wiecie? Przecież już nawet doram nie ma.
W ankiecie oddało głos 103 jak na chwile pisania tego komentarza, więc jeśli potraktować ją jako spis ludności na forum, to jednak nie zdechło.
Wychodzę z założenia, że na tym stanowisku każdy jest lepszym kandydatem niż Ten-Którego-Imienia-Nie-Wolno-Wymawiać.
Nie no, raczej spoko. ^^
Ale "Ten-Którego-Imienia-Nie-Wolno-Wymawiać" już jest w moderacji, słońce. "Ten, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać dokonywał wielkich rzeczy… strasznych, to prawda, ale wielkich". Ymm, gdyby to prawda była.
lilith_ napisał:Ale w moderacji też są normalni ludzie
Przecież wszyscy wiemy, że wszyscy i wszyscy piją do mnie. Nie wszyscy? Wszyscy.
I ja zagłosuję na "nie", bo czemu nie.
Liczyłem na Kenshiro, ale aktualny kandydat też jest ok.
Liczyłem na Kenshiro, ale aktualny kandydat też jest ok.
Niektórzy chcą patrzeć, jak świat płonie.
Eftar napisał:Liczyłem na Kenshiro, ale aktualny kandydat też jest ok.
Niektórzy chcą patrzeć, jak świat płonie.
Przy Kamiyanie to nawet Kenshiro blednie
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna