Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Zarathustra
Korekta i typesetting: MasaGratoR
Wideo i reszta pochodzi od [Nubles]
Podziękowania dla Marka, bez którego te napisy prezentowały znacznie gorszy poziom i pewnie dalej leżałyby odłogiem kolejne lata na dysku.
Folder MEGA zawierający pierwowzór z 1974.
Kolekcja OSTów + zbiór OP/ED
Pomimo takiej sobie jakości tłumaczenia życzę chętnym miłego seansu.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2015-12-13 19:01:30)
Dzięki za wydanie. Najlepsze są pytania do ankiety
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-10-01 21:36:59)
Jesteście bogami panowie!
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Łoo. Dzięki! Ściągam i oglądam .
Super, planujecie coś jeszcze z serii Yamato tłumaczyć, bo klasyki tego pokroju warto zawsze obejrzeć?
Co do samego tłumaczenia jak na razie obejrzałem 3 odcinki i nie widziałem, żadnych błędów.
obejrzałem 3 odcinki i nie widziałem, żadnych błędów.
Chyba nawet wiem dlaczego.
Obecnie borykam się z impotencją i krótką OAVkę robię już piąty miesięc. MasaGratoR z tego co widziałem będzie teraz zajęty Gundamami i ma jeszcze inne projekty. Fani twórczości Leijiego Matsumoto mogą liczyć chyba tylko na Maszynistów.
Mógłby ktoś zapodać tutaj lub na pm linki bezpośrednio do odcinków? Bo akurat mam narazie tylko dostęp do tableta z androidem, a androidowy "mega" nie ma wciąż opcji przeglądania katalogów z linkami.
Z góry thx.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Chyba nie będziesz oglądał takiej serii na jakimś tablecie?
Dobra, poprawiłem linki w pierwszym poście.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2014-10-08 12:40:18)
Tablet + kabel HDMI + LCD `40. Więc myśle, że będzie dobrze :-) .
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Wypada i mnie podziękować za wydanie tego świetnego animu, łyknąłem je niczym młody pelikan rybę.
Napisy bardzo fajne, nie wszystkie "techniczne" tłumaczenia mi podeszły, ale i tak jest lepiej niż dobrze.
Jedyny minus samego Yamato, to brak kolejnych 50-60 odcinków.
Jeszcze raz dziękuję za włożoną pracę i udostępnienie jej szerszej widowni.
Dziękuję za ta zacna serię
Z wyłapanych błędów
P.S.
Nieprzetłumaczony op w ostatnim odcinku, to zabieg celowy?
Mialem akurat takie nagle urojenie, aby ostatni opening z kultowym utworem byl w oryginale.
Nie mogę pobrać 11 odcinka wyskakuję komunikat "Chwilowy problem, ponawianie". Czy można prosić o reupload, albo mógłby ktoś udostępnić odcinek?
Ostatnio edytowany przez Martii3 (2016-02-22 21:33:12)
Spróbuj później, jak dalej coś będzie nie tak to pisz pw to dam chociaż napisy, bo plików już na dysku nie mam.
Zarathustra napisał:Spróbuj później, jak dalej coś będzie nie tak to pisz pw to dam chociaż napisy, bo plików już na dysku nie mam.
Ja mam, jak coś to mogę jutro wrzucić
Odcinek został już mi wysłany. Dzięki za wydanie
Link do odcinka zamieniony dzięki użytkownikowi ~geass, ponadto dodałem link do filmu, który wcześniej masa przekodował i wrzucił.
Dobrze wiedzieć, że seria zachowała się u kilku osób na dysku.
dół: poprawione
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2015-12-13 19:03:34)
Dałeś link do filmu z pluginu MEGA.
Tutaj jest prawidłowy link:
https://mega.nz/#!6tphgbTb!jr6PSSnjQETv … x3VDiq-7Cw
Plus nie ma w środku napisów, bo to tylko RAW, czyli trzeba dociągnąć:
http://www.mediafire.com/download/c5hej … j_Arki.rar
Mam pytanie gdy próbowałem otworzyć odcinki na tablecie to w zależności od odtwarzacza wywalało błąd lub zawieszało program (VCL NA ANDROIDA) inne odtwarzacze miały problem z obrazem,z innymi plikami mkv nie mam problemu tylko te konkretne.Na kompie tych problemów nie mam,czy ktoś może mi wytłumaczyć co się dzieje?