Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Wideo jest oparte na kodeku x264 w systemie kolorów 10-bit, które nie jest domyślnie wspierane przez układ graficzny, więc do jego dekodowania wykorzystuje się procesor. Jeżeli masz za słaby procesor, to żaden program ci nie pomoże, ale jeśli masz wystarczająco mocny, to ściągnij MX Player, bo musisz mieć źle skonfigurowany VLC.
Aha czyli jeśli zamiennię tablet na lepszy(co zresztą planuje)to moje problemy znikną ?
Zależy, ale każdy czterordzeniowy procesor nie powinien mieć z tymi wideo problemu.
Akurat taki mam na oku. Dziękuje za radę.
Witam.
A czy będzie może tłumaczona seria: Space Battleship Yamato 2202: Warriors of Love?
Jest tłumaczona, kiedyś będzie.
Super
Witam, mógł bym prosić o samą paczkę napisów?
Nie.
Dlaczego?
Dlaczego?
Dołączył dzisiaj.
Bo w zasadzie dla tej serii tu dołączyłem. Jak składam model to jednak fajnie było by znać historie,ale rozumiem i dziękuje za wyjaśnienie.
Poka bydlaka modela.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
https://anime-odcinki.pl/anime/uchuu-se … -tachi-ova
Jest szansa na normalną wersjie? Bo z jednej strony mnie korci, ale z drugiej boję się że wypali mi oczy.
Chciałem zapytać, czy będzie można pobrać jeszcze to anime, ponieważ linki nie działają, a mi dysk się spalił z tym anime
Można prosić o ponowne dodanie, zostało usunięte.
jest na chomikuj.pl
Był bym wdzięczny za ponowne udostępnienie tych odcinków
Niestety chętnych mogę na PV tylko w napisy+czcionki zaopatrzyć, nie mam tych plików z odcinkami.
Jeżeli Zarathustra wyrazi zgodę, to mogę wrzucić na mega odcinki z napisami.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna