Nie jesteś zalogowany.
Ten typ tak ma. Ja osobiście chyba wolę taką biedną kreskę plus co jakiś czas kawałek tyłka.
W tym sezonie mamy Hand Shakersów. Kreska kosmos, fabuła jakaś jest. Jednak nie ogląda się tego dobrze.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Sterylne anime zwykle szybko się nudzą, bo są jakby to martwe.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Ja miałem cichą nadzieje, że to tylko w 1 pierwszym epie tak gówniane i zderpowane postacie(gryzie mnie w oczy niczym rakowe wersje dla innych).
Bo w naruto też było kilka takich epków.
Ale czytając wasze posty, okazuje się że to celowy zabieg...
Lepszy taki Kaiji niż clannady czy inne kanony z oczami na pół ryja, które wpatrują się w ciebie, jakby chciały cię wpierdzielić żywcem.
Już, już, spokojnie. Miałeś ciężkie dzieciństwo, ale dałeś radę. Spokojnie, już wielkie oczy nie będą ciebie atakować w nocy, możesz spać spokojnie.
To celowy zabieg gościa od designu. Fragment wywiadu przeprowadzonego przed drugim sezonem.
Z jednej strony krzywe ryje, z drugiej:
Pokaż spoiler
Wygląda zacnie. To jest z pierwszego sezonu? Chyba gdzieś widziałem.
dulu napisał:Lepszy taki Kaiji niż clannady czy inne kanony z oczami na pół ryja, które wpatrują się w ciebie, jakby chciały cię wpierdzielić żywcem.
Już, już, spokojnie. Miałeś ciężkie dzieciństwo, ale dałeś radę. Spokojnie, już wielkie oczy nie będą ciebie atakować w nocy, możesz spać spokojnie.
Duże obrazki do spoilera!
To celowy zabieg gościa od designu. Fragment wywiadu przeprowadzonego przed drugim sezonem.
Pokaż spoiler
Storyboard (czy jak to się tam nazywa) z twittera.Pokaż spoiler
TL;DR
Kouichi Kikuta lubi deformacje. To jego fetysz, więc nie będzie poprawiania derpów.
Ktoś powinien stracić robotę.
UndeadHunter napisał:To celowy zabieg gościa od designu. Fragment wywiadu przeprowadzonego przed drugim sezonem.
Pokaż spoiler
Storyboard (czy jak to się tam nazywa) z twittera.Pokaż spoiler
TL;DR
Kouichi Kikuta lubi deformacje. To jego fetysz, więc nie będzie poprawiania derpów.Ktoś powinien stracić robotę.
Jak kitajcom podobają się dziewczyny z krzywymi zębami, bo są kawaii, to wiecie...
Subarashi napisał:Z jednej strony krzywe ryje, z drugiej:
Pokaż spoilerWygląda zacnie. To jest z pierwszego sezonu? Chyba gdzieś widziałem.
Oczywiście, że z pierwszego sezonu. Stażyści rysowali twarze bohaterów, więc była kasa na eksplozje xD
Na tym etapie sądzę, że ta kreska to celowy zabieg. Przecież ci z Deen'a dobrze wiedzą co pokazuje Google po wklepaniu "studio Deen" - skoro robią już robią parodię, to pojechali po całości ze swoim "znakiem rozpoznawczym"
Akurat argument z "takim stylem" można przyjąć tylko do pewnego stopnia.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Rozkręca się toto z epka na ep. Seksistowski humor wyższy level.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ten ostatni odcinek był jakiś taki słaby. Mam nadzieje, że to przejściowe.
Ten ostatni odcinek był jakiś taki słaby. Mam nadzieje, że to przejściowe.
Słaby to był pierwszy odcinek.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Postacie w anime są jak cytryna, która po pewnym czasie zostanie wyciśnięta z soku, a mocniejszy nacisk na niewiele się zda i to właśnie ma miejsce w Konosubie. Jeszcze bardziej przypałowa Aqua, jeszcze więcej explosion, jeszcze zwiększony poziom masochizmu Darkness, jeszcze zwielokrotniony seksizm Kazumy... to wszystko na nic. Potrzeba jest nowa cytryna do wyciskania... znaczy w drużynie powinien się dokonać transfer.
Będzie kolejna cytryna, ale nie sądzę ze dojdą w animu do tego momentu.
Raz lepiej, raz gorzej, ale ostatni odcinek to cienizna. Zdupczyła się baja i pewnie dlatego DEENi oszczędzili na animacji.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Słabsze niż pierwszy sezon, szczególnie na początku (od środka jest trochę lepiej). Do tego dochodzi koszmarna kreska, która momentami już naprawdę przeszkadza. Chyba już dawno nie widziałem takiego paskudztwa.
Ogólnie obejrzeć można, ale nie urzekło mnie tak bardzo jak pierwszy sezon. Sporo winy w tym też eksploatowania ciągle tych samych żartów. No i ogólnie połączenie tych dwóch sezonów jest dziwaczne, bo między nimi wyszła OVA, a potem w drugim sezonie… niby poznajemy tę postać. Trochę zdziwiło mnie zrobienie tego przy założeniu, że ludzie nie widzieli OVY.
Tak prawdę mówiąc, to z czystym sumieniem mogę polecić tylko ostatni arc (ten z kultem). Cała reszta już nie była tak śmieszna. Zakończenie tak samo z pupy jak w pierwszym sezonie, czyli niby robione z przytupem, a człowiek zaczyna ziewać.
Ocena… no nie wiem jaka. Bardziej 7/10?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000