Nie jesteś zalogowany.
Witajcie.
Jako że ANSI ma już swoje lata, dziadkowie młodsi nie będą i szkoda marnować czas na marnowanie go (;_;), proponuję by przy okazji przyszłorocznego Pyrkonu zorganizawać zlot ANSI. Po rozmowie z właściwymi osobami doszliśmy do wniosku, że najlepiej będzie wykorzystać do tego dużą, masową imprezę (sprawy organizacyjne, nocleg i masa innych rzeczy). Póki co taką imprazą jest Pyrkon, na który przyjadą m. in. fani chińskich bajek, czyli my. Dodatkowym atu będzie temat szeroko pojętej fantastyki (niejedna/niejeden z nas pamięta Gwiezdne Wojny, Star Treka, Terminatora czy masę innych kultowych filmów sci-fi).
Dlaczego tak? Na co to komu? >> Ano po to, żeby spotkać się oko w oko, bez kabelka, który na codzień łączy nas - rodzinę ANSI.
26-28 kwietnia 2019 to odległy termin, niemniej dla osób pracujących informacja o tyle pomocna, że mogą zaplanować urlop.
Reasumując:
Ludu, olać wszelkie niesnaski, które nas dzielą, czyt. "five o' clock by ANSI" - spotkać się i dobrze się bawić.
Ostatnio edytowany przez djbeast (2021-12-24 23:11:11)
Animowani Alkoholicy piszą się na to. Stacjonujemy w Poznaniu, także nie możemy sobie tego odpuścić xD
OromisMasta & seba609
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Już ja zadbam o to, żeby pojawiła się przynajmniej połowa HRS-u
Pomysł uważam za zacny, jak wspominałem już na Discordzie, sam w ostatnich dniach rozkminiałem, czy możliwa byłaby realizacja, a o Pyrkonie w sumie nawet nie pomyślałem. Wydaje mi się, że co jak co, ale największy polski konwent fantasy to wręcz idealna okazja do organizacji czegoś takiego, o ile nie wręcz jedyna - jak to nie wyjdzie, to nic nie wyjdzie.
tl;dr
Lam jest na tak, Wy też powinniście!
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
To ma jeszcze mniejszą szansę na realizację niż sylwester u Sebastiana. No ale... powodzenia.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Sam nie dam rady ogarnąć tematu, więc proszę o wsparcie. Im więcej nas będzie, tym fajniej.
Animowani Alkoholicy piszą się na to. Stacjonujemy w Poznaniu, także nie możemy sobie tego odpuścić xD
OromisMasta & seba609
LMAO teraz dopiero zauważyłem, że Seba zgłosił nas obu xD
Ale spoko, i tak się tam wybieraliśmy, Senamiego też postaram się namówić, żeby tym razem się zjawił :V
To ma jeszcze mniejszą szansę na realizację niż sylwester u Sebastiana. No ale... powodzenia.
Z takim nastawieniem na pewno. W sumie to nigdy nie byłem na czymś takim.
Spotkania ansi grożą alkoholizmem... taka mała przydatna rada
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Będę! Ten rok wspominam bardzo miło, dlatego zgłaszam swą obecność na przyszłorocznej imprezie!
Spotkania ansi grożą alkoholizmem... taka mała przydatna rada
Dobrze, że melinę mieliśmy
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jako że w styczniu najczęściej przypada okres planowania urlopów, skromne info o mniej skromnym wydarzeniu.
mieszkam za daleko
ファンのファンのために
Ruszyła przedsprzedaż biletów na Pyrkon i potrwa do 26 marca włącznie.
Dla leniuszków i niewidzialnych różowych jednorożców wklejam poniżej link Linka.
Znajdziecie tam info nt. zasad preakredytacji, jak również sposobów nabycia biletu i jego wymiany na identyfikator oraz pakiet uczestnika.
Do zobaczenia na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich.
Ostatnio edytowany przez djbeast (2017-01-25 18:10:34)
qwig napisał:Spotkania ansi grożą alkoholizmem... taka mała przydatna rada
Już nie mogę się doczekać.
djbeast napisał:Do zobaczenia na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich.
Tak zakłada plan.
W takim razie:
Do zobaczenia w ogródku piwnym na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich.
Bilet już w domciu:
A czy Ty masz już swój?
Fajna podkładka.
Ja pewnie znowu zdecyduję się jechać na ostatnią chwilę i będę stać w kilometrowej kolejce. Choć akurat w tamtym roku była dla mnie na szczęście tylko kilkunastometrowa.
Może spikniemy się na jakąś sesyjkę w klimatach ohayo? Mechanika dowolna (ew. storytelling), świat też.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"