Nie jesteś zalogowany.
Teraz nawet się nie maskują, walą jak leci.
Dziabeł napisał:Onlajny kradną tłumaczom, onlajnom onlajny, a tłumacze onlajnom... Ot życia krąg ^^
Piękny wpis kogoś, kto sam podpierdzielił napisy.
Tyle że na ANSI też były przypadki przepisywania napisów z onlajnów.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
bodzio napisał:Dziabeł napisał:Onlajny kradną tłumaczom, onlajnom onlajny, a tłumacze onlajnom... Ot życia krąg ^^
I były te incydenty zgłaszane, jeśli mnie pamięć nie myli, więc tego nie pochwalamy.
bodzio napisał:Dziabeł napisał:Onlajny kradną tłumaczom, onlajnom onlajny, a tłumacze onlajnom... Ot życia krąg ^^
Porównujesz Dziabeła do Maxa? A myślałem, że się lubicie.
Kamiyan3991 napisał:bodzio napisał:Piękny wpis kogoś, kto sam podpierdzielił napisy.
I były te incydenty zgłaszane, jeśli mnie pamięć nie myli, więc tego nie pochwalamy.
I stosownie nagradzane.
Ktoś wie co się dzieje z a-o? ;d
Ktoś wie co się dzieje z a-o? ;d
Atak tresowanych chomików.
ipos napisał:Ktoś wie co się dzieje z a-o? ;d
I oby były krwiożercze, coby ubiły to dziadostwo.
bodzio napisał:ipos napisał:Ktoś wie co się dzieje z a-o? ;d
Nie wiecie co czynicie...
Chcecie powódź wywołać?
Atak gimbazy na ANSI?
Które i tak ledwo zipi?
dulu napisał:bodzio napisał:Atak tresowanych chomików.
Nie wiecie co czynicie...
Chcecie powódź wywołać?
Atak gimbazy na ANSI?
Które i tak ledwo zipi?
Gimbazy już nie ma.
Szach & Mat
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2017-02-11 17:35:55)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Gimbazy już nie ma.
Ale stan umysłu pozostaje.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Fałszywy alarm działa.
Gimbazy już nie ma.
Szach & Mat
Zniknela gimbaza pozostala kosmiczna faza
ara ara...
ipos napisał:Fałszywy alarm działa.
Nawet nie wiem, czy strona choć godzinę nie działa, a jak widać już to skłania ludzi pisać tutaj...
Co najmniej 1 dzień.
Co raz częściej właściciele online'ów zmuszani są do usuwania odcinków, a nawet całych serii, bo dostają powiadomienia od dystrybutorów, że jak nie usuną to blabla art 116 itd. Do tego ostatnio DMCA jakoś mocniej i częściej zaczęło działać. Może niedługo takich stron będzie mniej? Kto wie... wystarczy, żeby jeden z dystrybutorów nagle odwalił i rzeczywiście zgłosił stronę na Policję i zażyczyłby sobie jakieś kwoty typu 600 tys. zł.
Ogami Rei: Możesz się dąsać bez przerwy. Mówić, że chcesz umrzeć albo jak nienawidzisz cierpienia którego doświadczasz, wciąż żyjąc... Ale dopóki żyjesz, będziesz chciała żyć dalej, bez względu na ból i cierpienie. Ale jeśli wciąż chcesz umrzeć, chodź do mnie... zabiję cię. - księgowa Warszawa
DMCA? Hahahahaha! A jaką moc sprawczą ma w Polsce? To jest hamerykańska ustawa. W Polsce można sobie nią dupę podetrzeć. DMCA działa tylko i wyłącznie na terenie USA i nigdzie więcej. Więc jak serwery są poza to mogą im pokazać środkowy palec i wyśmiać ich.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2017-02-15 11:57:53)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
DMCA? Hahahahaha! A jaką moc sprawczą ma w Polsce? To jest hamerykańska ustawa. W Polsce można sobie nią dupę podetrzeć. DMCA działa tylko i wyłącznie na terenie USA i nigdzie więcej. Więc jak serwery są poza to mogą im pokazać środkowy palec i wyśmiać ich.
Gdzieś wyczytał te głupoty? Być może u nas nie nazywa się to DMCA, ale działanie jest takie samo.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime