Nie jesteś zalogowany.
Ło panie, ile dobroci
Bezkresna Kuźnia Ostrzy zakończona. W sumie nawet szybko tam poszło. Zapraszam do ściągania.
Dzięki za całość Tak orientacyjnie. Planujecie Sunny day jeszcze zrobić?
Dziękować. Może nie ten dział, ale zapytam... Hardki z czarodziejkami też macie w planach?
Dzięki za całość Tak orientacyjnie. Planujecie Sunny day jeszcze zrobić?
Dziękować. Może nie ten dział, ale zapytam... Hardki z czarodziejkami też macie w planach?
Raczej nie.
Lepanto napisał:Dzięki za całość Tak orientacyjnie. Planujecie Sunny day jeszcze zrobić?
Takto ^_^ napisał:Dziękować. Może nie ten dział, ale zapytam... Hardki z czarodziejkami też macie w planach?
Raczej nie.
Trochę szkoda, że nie macie w planach Sunny Day wydać, bo to tylko 10 minut trwa, ale w każdym razie dzięki za całą serię
Teraz dopiero zauważyłem, że odcinki 13-14, 17-19, 22-23 pokazują, że trwają dwa razy więcej niż faktycznie. Sprawdziłem na telefonie i jest tak samo.
Teraz dopiero zauważyłem, że odcinki 13-14, 17-19, 22-23 pokazują, że trwają dwa razy więcej niż faktycznie. Sprawdziłem na telefonie i jest tak samo.
Jakiś błąd, ciężko wywnioskować, z czego wyniknął. Niemniej nie powinien w żaden sposób wpływać na działanie odcinków. Nie licząc samej informacji o długości trwania pliku (swoją drogą długości ścieżki audio i wideo są poprawne), to wszystko działa ci poprawnie?
Wooren napisał:Pierwsza porządna adaptacja gry VN Fate/stay night, jaka od 2004 ujrzała światło dzienne.
Może oznacz jakoś, że to był sarkazm, bo jeszcze ktoś pomyśli, że mówiłeś serio.
Nie ma czego oznaczać, to prawda. Wcześniejsze F/S Night to jedno wielkie bagno.
Kamiyan3991 napisał:Wooren napisał:Pierwsza porządna adaptacja gry VN Fate/stay night, jaka od 2004 ujrzała światło dzienne.
Może oznacz jakoś, że to był sarkazm, bo jeszcze ktoś pomyśli, że mówiłeś serio.
Nie ma czego oznaczać, to prawda. Wcześniejsze F/S Night to jedno wielkie bagno.
Przesadzasz, ale było gorsze, z tym mogę się spokojnie zgodzić
Dennoss napisał:Teraz dopiero zauważyłem, że odcinki 13-14, 17-19, 22-23 pokazują, że trwają dwa razy więcej niż faktycznie. Sprawdziłem na telefonie i jest tak samo.
Jakiś błąd, ciężko wywnioskować, z czego wyniknął. Niemniej nie powinien w żaden sposób wpływać na działanie odcinków. Nie licząc samej informacji o długości trwania pliku (swoją drogą długości ścieżki audio i wideo są poprawne), to wszystko działa ci poprawnie?
Raczej tak, po prostu rzuciło mi się to w oczy i z początku myślałem, że to coś u mnie albo że źle mi pobrało te odcinki
Dennoss napisał:Teraz dopiero zauważyłem, że odcinki 13-14, 17-19, 22-23 pokazują, że trwają dwa razy więcej niż faktycznie. Sprawdziłem na telefonie i jest tak samo.
Błąd ten wynika z tego, że we wmuxowanych napisach pojawiają się linie, których czas wyświetlania wypada po zakończeniu odcinka. Kontener wylicza czas na podstawie najdłużej trwającego elementu.
No i sprawa się wyjaśniła. Nie spojrzałem nawet na długość trwania samego pliku tekstowego, szczerze mówiąc. Dzięki za informacje.
to się da jeszcze pociągnąć?
przy próbie ściągnięcia błąd sieci mi wyrzuca
Podbijam pytanko </3
Dostałem informację, że serwer został wyłączony i nie ma planów, by go "wskrzesić". Nowe wydania będą wrzucane na MEGA i pochodne. Reupload starych wydań nie jest planowany.
ASG pewnie to ma. Oni mają wszystko.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Mam tę serię na MEGA. Hipis i wyvernblue dostali link na pw. Jak ktoś jeszcze potrzebuje, to piszcie pw.
Ostatnio edytowany przez Telperion (2018-01-14 23:52:27)