Nie jesteś zalogowany.
http://s24.yousendit.com/d.aspx?id=0T8E … F7WRVK3HXW
Tak więc fani Shany (jak ja), zapewne wiedzą jak brzmi tytuł drugiego Openingu do tejże serii. Jednakże w anime nie ma pełnej wersji utworu, tylko pierwsza zwrotka. Ww. link pozwoli Wam, drodzy fani Shany (hail!), pobrać pełną wersję piosenki, która jest nawiasem mówiąc, NIESAMOWICIE WYMIATAJĄCA!
A teraz zjeżdżamy z tematu. Czy są tu jeszcze inni fani Shany (hail!), oprócz mnie? A jeśli tak, to zapraszam do dyskusji i niech żyje Shana! ^^
Szczerze mówiąc to drugi raz słyszę o tym anime możliwe że a najbliżyszm czasie skuszę się na nie. Mógłbyś podać jakieś krótkie info o czym to jest? najlepiej kodowane w ROT13, tylko mi nie mów że na anidb jest krótkie info. Przeczytałem je ale osobiście wolę jak wypowie się ktoś kto to oglądał a nie taki suche fakty co tam podają.
PS: Widzialem kilka screenów z tego i kreska naprawdę fajna - to lubię
Jak z muzyką to zaraz się przekonam dzięki tobie
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-03-24 02:05:22)
ja jestem
Szkoda ze w Shane nie zrobili troche starszych bohaterow tak jak np w Shingetsutan Tsukihime bylby lepszy efekt jak dla mnie
[cytuj="OPIS"]Jvrp tłójaą obungrexą wrfg Funan- Synzr Unmr (btavfgn ztłn). Bjr Unmr`l mnwzhwą fvę mjnypmnavrz Gbzbtne (gbjnemlfml), pmrtbś j ebqmnwh qrzbaój mr śjvngn nygreangljartb żljvąplpu fvę fvłą żlpvbją yhqmv (pmlyv orm bjvwnavn j onjrłaę mżrenwą vpu). Bjn Funan cbqpmnf wrqarw m nxpwv enghwr pułbcnxn- Fnxnv Lhwv`rtb. Ój bxnmhwr fvę olć Gbepu (yngneavą), pmlyv mnfgęcfgjrz qyn yhqmv mwrqmbalpu cemrm Gbzbtnel. Yngneavr cb cebfgh mbfgnwą wrfmpmr an wnxvś pmnf an śjvrpvr, cb pmlz mavxnwą (jltnfnwą). Ebov fvę gb cb gb, ol avr mnjnpunć eójabjntv śjvngn (pbś j fglyh rsrxgh fmbxh). Fnxnv wrqanx mjlxłą yngneavą avr wrfg. Zn j fbovr cbgężar Ubhth (mnxyępvr), xgóer FCBVYRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bqanjvn wrtb fvłl żlpvbjr b cółabpl- pmlyv zbżr fbovr żlć jvrpmavr wnx fvę avr jlcnyv mn qavn.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Funan m cbpmągxh wrfg avrfnzbjvpvr "rzbgvbayrff" (wrw zbggb: "Jngnfuv jn gnqnzv ab Synzr Unmr" - "Wrfgrz glyxb btavfgą ztłą"), n Lhwv avr pupr grtb mnnxprcgbjnć. Anqnwr wrw vzvę cb wrw zvrpmh- Funan. Funan qrplqhwr puebavć Ubhth jrjaągem Fnxnv, ob zn bab cenxglpmavr avrjlpmrecnyaą zbp v zbżr cbfłhżlć glz młlz. Funan m pmnfrz fgnwr fvę pbenm oneqmvrw "yhqmxn", nż j xbńph fgnwr cemrq jloberz- Bobjvąmrx Synzr Unmr, nyob avrfnzbjvpvr fvyar hpmhpvr, m xgóelz wrw frepr mqnwr fbovr avr enqmvć...[/quote]
Something for Kotoko fans http://mullemeck.serveftp.org/jps_beta/ … s&id=18314
Torrent contains DVD Rips:
1. being ~Promotional Video~
2. being ~SHANA Version~
3. being ~Making~
So please download my friends
Registration required
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-03-24 16:10:50)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Heh, pewnie że są.:) Ja nawet tłumaczę Shakugana na ANSI;) Chociaż muszę przyznać, że tak naprawdę wciągnęło mnie w połowie serii, bo początek był, delikatnie mówiąc, nienajlepszy. Ale z upływem czasu SnS coraz bardziej się rozkręcał i teraz żal, że już się kończy. Co ja będę w weekendy robił?;) Ale przynajmniej zapowiedziano film.
@Wanderer - thx za linka.:)
No właśnie. Shana zapowiadała się na średnią serię fantasy, a tymczasem przerodziła się w fantastyczną romancecomedy...
Sorry za dp, ale chciałem przywrócić temat.
SHANA SIÄ SKOĹCZYĹA!!! XO XO XO
Na szczęście mamy zapowiedziany film!
No i Shakugan się skończył. Zakończenie niezłe, może nie powalające, niezbyt trudne do przewidzenia, ale ogląda się bez uczucia nudy. Generalnie seria okazała się byc miłym zaskoczeniem, więc świetnie że powstanie film.:)
Trochę spoilerowania w rot13:P
Gebpuę jvrprw fvę fcbqmvrjnłrz cb Urpngr, j fhzvr gb cemrtenłn orm jvęxfmrw jnyxv, j btóyr, bceópm Ory-Crby, pnłr Onyyr Znfdhr wnxvrś fłnor fvę bxnmnłb.
Pvrxnjr grż, pml cbjfgnavr qehtn frevn. Zbżan ol pulon gnx cemlchfmpmnć cb fnzrw xbńpójpr v fłbjnpu Lbfuvql: "pmnf an qehtą ehaqę" v Vxr'n "J anfgęcalz frzrfgemr (...)" Cbmn glz mbfgnłb fcbeb avrebmjvąmnalpu jągxój (Enzzvr!!!),n avr jvremę żr qn fvę gb jfmlfgxb hcpuaąć j svyzvr. ;-)
spoiler mode off:)
Ostatnio edytowany przez phenix (2006-03-26 20:42:28)
[ukryty]uwaga mogą być spoilery, czytasz na własne ryzyko![ukryty]
hail Shana! ja już na dvd nagrałem ^^ jak eclipse wyda całą serię w dvd-ripach, to też pewno packa zassam i jeszcze raz nagram ^^ n frevn oneqmb snwan v 2tn frevn an crjab oęqmvr ^^ wn gnx pupę, n m gnxvzv bfbovfgbśpvnzv gb fvę yvpmą
[FCBVYRE] mnxbńpmravr łngjr qb cemrjvqmravn, nyr glyxb xvyxn bqpvaxój cemrq xbńprz - n j xbńpójpr gb grż wrfg xvyxn 'zbzragój tebml' - v cenjvr [FCBVYRE V GB FGENFMYVJL] olłb gnxvr mnxbńpmravr wnx yhovę - jfmlfpl mtvaą ^^
Heh, ja jeszcze nie nagrywam, będę się teraz bawił w zapoznawanie z formatem ass i dopiero nagram, gdy wszystko będzie ładnie wyglądać.:P
Spoiler Erjrynplwan olłn fpran, tql Funan qrplqbjnłn fvę cemlmjnć Nynfgben (gn zhmlxn!) v tqlol avr gb, żr mncemrcnśpvłbol gb fmnafr an wnxąxbyjvrx xbaglahnpwę, gb zbtłnol olć gb fpran xbńpbjn fcvanwąpn ybfl Funal m ybfnzv cbcemrqavrw Btavfgrw Ztłl Cłbzvravn Avrovbf. Nyr pbś mn pbś, nyob svyz v olć zbżr qehtn frevn, nyob śjvrgar mnxbńpmravr. :C
Czyli po waszych postach i reakcjach wnioskuje, że warto zaopatrzyć się Shanę. Jeszcze dochodzi do tego fakt
Shana zapowiadała się na średnią serię fantasy, a tymczasem przerodziła się w fantastyczną romance\comedy...
Jeśli romance\comedy to jest to co lubie najbardziej[yahoo]
Jakby ktoś miał to na wymianę to jestem chętny, bardzo bym chciał, a ma wdzięczność nie poznałaby granic
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-03-26 22:50:10)
Czyli po waszych postach i reakcjach wnioskuje, że warto zaopatrzyć się Shanę. Jeszcze dochodzi do tego fakt
RiXeD napisał:Shana zapowiadała się na średnią serię fantasy, a tymczasem przerodziła się w fantastyczną romancecomedy...
Jeśli romancecomedy to jest to co lubie najbardziej[yahoo]
ja tak samo to lubie ma ktos to na wymiane?