Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Z tym 17 to za dużo powiedziane, bo raptem 2 strony. W sumie aż musiałem sprawdzić, bo trudno się połapać, kiedy masz to zbite w tomikach (jak czytałem, to nawet nie zwracałem uwagi, który to rozdział).
Wycięli jedną rzecz w sumie, która jednak by się przydała, ale może to zekranizują w kolejnym odcinku.
Raczej na bank.
No cóż, szkoda, że nie robią 24 odcinków, wtedy mogliby idealnie skończyć na Illuminati arc.
Jest jeszcze OVA, która pewnie będzie jako 13 odcinek. A potem może jeszcze kolejny sezon, hmm?
W sumie muszę przyznać, że pieczą mnie zwieracze, kiedy dobra manga musi się prosić o anime, a jakieś dziadowskie Naruto ma milion odcinków.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2017-01-14 15:38:29)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
kuru napisał:Które rozdziały adaptuje drugi ep tego sezonu?
Końcówkę 17, 18, 19
Dzięki za odpowiedź.
W sumie muszę przyznać, że pieczą mnie zwieracze, kiedy dobra manga musi się prosić o anime, a jakieś dziadowskie Naruto ma milion odcinków.
Wiem co czujesz
Biedne mangi, które nie doczekały się adaptacji. Aż mnie współczucie wzięło
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Kamiyan3991 napisał:W sumie muszę przyznać, że pieczą mnie zwieracze, kiedy dobra manga musi się prosić o anime, a jakieś dziadowskie Naruto ma milion odcinków.
Biedne mangi, które nie doczekały się adaptacji. Aż mnie współczucie wzięło
Prawda? Zresztą mangi to i tak komfort, bo przynajmniej mają strawne adaptacje. Dobrze zaadaptowana LNka to już rodzynek.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Minione trzy odcinki prezentują zanurzenie się w głąb kałuży pełnej uczuć bohaterów, co jest o tyle zbyteczne, że już z powierzchni widać, co w sobie mają i nie trzeba tracić czasu na ich sondowanie, jakby to miało być wypełniaczem arcu, który nie jest zbyt rozbudowany i mógłby się skończyć zbyt szybko. Co może tłumaczyć czemu w pierwszym sezonie nie pchano się dalej w mangę, a zmieniono tor na oryginalne zakończenie.
Nie pchali się, bo nie mieli materiału. Sam arc jest akurat spoczny, tylko wstęp jest trochę rozciągnięty (akcja powinna przyśpieszyć w kolejnym odcinku).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No muszę pochwalić za ten siódmy odcinek. Niby kolejne "nakama", a jednak wykonanie na zdecydowanie innym poziomie. Chyba pierwszy raz nie czułem zażenowania przy tych drama/emo momentach. Za to wcześniej przeginali w drugą stronę (serio, wystarczyło pokazać Shiemi jeden raz).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A wiecie może dlaczego nie ma 6 odcinka drugiego sezonu tylko od razu 7
A wiecie może dlaczego nie ma 6 odcinka drugiego sezonu tylko od razu 7
Jak to nie ma?
Strony Poprzednia 1 2