Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
W przypadku Dirty Pair to strategicznie i lepiej prosić Maszynistów.
Moje propozycje to:
- Iron Man - Rise of Technovore.
Też bym to przyjął. Trzy lata temu rozmawiałem z #Quithe, który chciał to przetłumaczyć pod japońskiego dubba. Ale projekt umarł.
Jednakże w necie są dobre napisy pod angielski dub. Sam się zastanawiałem czy ich nie pociąć pod jap. audio.
No to ja też podam:
1. Gyrls unt Panca - wydano tylko jeden odcinek, panie, a gdzie reszta?
2. Fantastic Children - nie ma całości na nazi
Edyta.
Przy czołgistkach mam na myśli wydanie w klimacie pierwszego odcinka, a nie normalne.
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2017-02-26 01:13:16)
Podpinam się pod Gyrls unt Panca.
Dorzucam też Kejona, chętnie zrobie re-watch jednej jak i drugiej serii : D
God, no ;-;
Tylko nie kejon i czołgistki, błagam, bo jestem więcej niż pewna, że Crane mnie zaprzęgnie do korekty, a nie wiem, czy zdzierżę.
Ty dulowaty userze!
Jak chcesz zrobić kejona to go zrób a nie czekaj na głosy. Tym bardziej że cieszysz się jak ludzie na to głosują.
Jak chcesz zrobić kejona to go zrób a nie czekaj na głosy. Tym bardziej że cieszysz się jak ludzie na to głosują.
Nie na tym to polega. Psujesz całą zabawę...
Poza tym typują, a nie głosują, taka subtelna różnica .
Za każdy ep kejona lub czołgistek poproszę butelkę "samca alfa". Trzeba się cenić.
Tyle ciekawych typów, a pewnie i tak będzie kejon.
Za każdy ep kejona lub czołgistek poproszę butelkę "samca alfa". Trzeba się cenić.
Co tak słabo od razu butelkę jopejskiego jak wypuści Olimp.
1. Baby Steps - nie wiem czy się łapie bo ma dwa sezony
2. Fantastic Children
Przypominam, że na sugestie czekamy do końca marca 2017 roku, zachęcam do typowania.
Seria filmów kinowych - Detective Conan
W sumie to z K-On! i K-On!! również bym był zadowolony, bo z chęcią obejrzę sobie jeszcze raz wydanie BD
Strony Poprzednia 1 2 3