Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Dwunasty, ostatni odcinek już na ansi.
Z racji zakończenia projektu chciałbym podziękować koleżance Askarze za cotygodniową dawkę żywej dyskusji o odcinkach i korektę,
Shao za bajeranckie efekty i karaoke, a także tym, którzy sięgnęli po nasze napisy.
Anime ma własne zakończenie i niestety zabrakło w nim miejsca dla ulubionej postaci czytelników mangi, pana track-kuna.
Zatem miłego seansu i do zobaczenia przy następnej serii.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2017-03-25 22:26:01)
Czyli twórcy animca wiedzą lepiej od autora mangi jak prowadzić fabułę?
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Czyli twórcy animca wiedzą lepiej od autora mangi jak prowadzić fabułę?
Pokaż spoilerI całe szczęście. Dzięki za napisy, teraz mogę spokojnie machnąć całość.
Akurat to nie to. To wina Seo, odwidziało mu się link - zawiera spoilery
Jeśli dorobią kolejne sezony to może stać się pierwszym animcem lepszym od mangi, na podstawie którego powstał.
Jeśli dorobią kolejne sezony to może stać się pierwszym animcem lepszym od mangi, na podstawie którego powstał.
Jeśli zastosują myk jaki użyto w kontynuacji AnE, to tak będzie. Chociaż szanse na kontynuacje są już raczej marne.
Z tego co widzę po recenzjach to ten myk niezbyt się udał, bo anime zebrało gorsze oceny od mangi. Bo masz na myśli Aoe no Exorcist? Ewentualnie możesz w spojlerze dać na czym to polegało.
Dlaczego marne szanse? Słaba oglądalność?
Z tego co widzę po recenzjach to ten myk niezbyt się udał, bo anime zebrało gorsze oceny od mangi. Bo masz na myśli Aoe no Exorcist? Ewentualnie możesz w spojlerze dać na czym to polegało.
Dlaczego marne szanse? Słaba oglądalność?
Tak chodziło mi o zabieg wprowadzony w Egzorcyście. Czyli pominęli wydarzenia z fillerów 1 sezonu i zaczęli adaptacje jakby niby nic.
Ogólnie
Poza tym oceny anime poleciały na łeb na szyje, kiedy tylko dowiedziano się, że będzie alternatywne zakończenie. [Po premierze 12 epka, ocena na malu lekko podskoczyła z 7 do 7.09, a teraz już spadła do 6.97]
Więcej nie piszę, by nie psuć frajdy. Dla dociekliwych polecam zacząć czytać mangę [od rozdziału 29]
Ostatnio edytowany przez max-kun (2017-03-26 00:52:57)
Pisząc o gorszych ocenach względem mangi, miałem na myśli AnE
Bo tutaj może być tylko lepiej i żaden recenzent mnie nie przekona, że to co się stało w mandze po
A, skoro tak, to tu się zgodzę.
Co do Fuuki, to autor zwyczajnie się już pogubił w prowadzeniu fabuły
Zaktualizowałem suby o synchro pod BD. Z powodu limitu, musiałem usunąć synchro TV do odcinka 4-5. Zatem miłego seansu.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2017-10-04 22:43:11)
Strony Poprzednia 1 2