Nie jesteś zalogowany.
No i ciekawa jestem, jak chcą przystosować przydomek "kira" w angielskim.
'Killah'
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
coellus napisał:No i ciekawa jestem, jak chcą przystosować przydomek "kira" w angielskim.
'Killah'
Akbar
Ty dulowaty userze!
Akbar
Akbar to będzie prawdziwe imię adaptacyjnej wersji Mello - sieroty pochodzenia libijsko-syryjskiego. W mandze nawet coś wysadził, więc zapasuje jak ulał.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Fajnie by było jak mógłbym tak ciekawą historię jak z mangi Death Note pokazać właśnie w formie filmu moim znajomym, którzy za nic nie chcą ruszyć nawet Anime.
Poprzedni trailer to był fake, tu macie prawdziwy
https://facebook.com/story.php?story_fb … 5&__tn__=C
Poprzedni trailer to był fake, tu macie prawdziwy
https://facebook.com/story.php?story_fb … 5&__tn__=C
This page isn't available
Ty dulowaty userze!
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Czyli L jednak nie jest czarny.
scarlett johansson
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2017-03-27 19:33:32)
ara ara...
Obrazek nie działa.
Chciałem jej dać szansę, ale faktycznie wygląda to źle.
Dajmy szansę adaptacji. Ja skoczę do kina, bez spoilerów. Odetnę się na dzień od internetu i sprawdzę na własnej skórze, czy wyszła klapa.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Też się wybieram, w sobotę. Obawy są, niemniej dam mu szansę.
Trailer bardzo dobry (szczególnie wizualnie), ale wiadomo że zazwyczaj wybiera się najlepsze sceny na zachętę.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2017-03-27 21:35:20)
Ja cały czas się mieszam czy iść na Power Rangers czy Ghost In The Shell...
Pewnie lepsze będzie Power Rangers, ale dlaczego nie można iść na dwa filmy?
Power Rangers to naiwna opowiastka (no bo dla młodszych) z nielogicznymi skrótami akcji i słabą poważną częścią. Wszystko wygląda fajnie, dopóki Rita nie zaatakuje jednego z bohaterów. Potem jest parada idiotyzmu, przeplatana z dobrze wykonanymi walkami przy pomocy ciała, a potem średnimi walkami z zordami (a walka megazordem to już nieporozumienie).
Pierwsza połowa 4/6, druga 2,5/6.
W Cinema City od środy jest seans GiTS - już mam zaklepany bilet.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2017-03-27 23:19:33)
W Cinema City od środy jest seans GiTS - już mam zaklepany bilet.
Oni mają zawsze jeden seans przedpremierowy we środę, przynajmniej w moim mieście tak zawsze było w Cinema City (tym razem też tak jest). Potem normalne seanse są od piątku. Nie wiem czemu tak narzekacie na tę Scarlett Johansson. Nie jest wybitną aktorka, to fakt, ale jakaś specjalnie słaba tez nie jest + moim zdaniem nawet tu pasuje (a przynajmniej z tej ekipy, bo taki Batou czy... a szkoda gadać). Ocenię, gdy oblukam, na razie jestem pozytywnie nastawiony, co mnie trochę dziwi, bo większość adaptacji właściwie skreślałem po zobaczeniu trailera 30 sec, tak były słabe (przynajmniej moim zdaniem).
Tak a propo Scarlett Johansson, podobno najmniej na nią narzekają ci, którzy nie oglądali tych wszystkich filmów Marvela. Mają jej przesyt ci, którzy te filmy oglądali i od razu są zniechęceni. Osobiście nie lubię Marvela, więc w ogóle tego nie oglądałem. Może dlatego mi ona nie przeszkadza? Nie wiem, śmieszy mnie jechanie jej, a nie całej reszty, do której mam większe obawy. Z fabuła na czele, bo jak przeczytałem zapowidź do filmu, to zwątpiłem, bo było to jawne popsucie jednego z głównych wątków tego obrazu...
Z fabuła na czele, bo jak przeczytałem zapowidź do filmu, to zwątpiłem, bo było to jawne popsucie jednego z głównych wątków tego obrazu...
Uważam, że najlepiej oceniać filmy jako osobne produkcje i nie czepiać się zmian jakie poczyniono (w miarę możliwości).
To podobnie jak z mangami i anime.
Po co oglądać anime, a potem narzekać że wprowadzono wiele zmian w stosunku do mangi?
Nie to powinno podlegać ocenie, ale ogólnie jak wykonano dany film, gdyby to była oryginalna produkcja.
http://www.filmweb.pl/film/Ghost+in+the … 017-486822
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2017-03-28 00:25:05)