Nie jesteś zalogowany.
Demonis Angel napisał:jojtek12 napisał:Poprosiłbym o dokończenie School Rumble Ni Gakki właściwie to brakuje tylko pierwszego odcinka.
Poszukaj na chomikach, gdzieś tam je widziałem.
Słaba jakość a tutaj brakuje tylko jednego odcinka więc nie tak dużo roboty a można zamknąć ładnie cały sezon.
Chodzi o to, że suby były, ale zniknęły.
Może ktoś przetłumaczyć fairy tali ova od 7 do 9?
~Bodzio pisz na pw. Mam jakąś paczkę napisów do School Rumble.
Chodzi mi bardziej o to żeby pobrać same napisy bez video
Chodzi mi bardziej o to żeby pobrać same napisy bez video
Niestety innej wersji nie ma i raczej nie będzie, chyba że sam zrobisz co będzie najszybszą opcją .
Ostatnio edytowany przez Grucha00 (2017-03-29 20:42:08)
no chyba nie mam wyboru
znasz dobrą apke do tworzenia bądź tłumaczenia napisòw?
Nie piszemy posta pod postem.
Program - Aegisub lub Kainote
THE iDOLM@STER: Cinderella Girls ktoś coś? Niby mogę obejrzeć bez problemu po ang ale jestem leniwą bulwą :>
THE iDOLM@STER: Cinderella Girls ktoś coś? Niby mogę obejrzeć bez problemu po ang ale jestem leniwą bulwą :>
Pisz na pw swojego maila, to ci wyślę, tylko nikomu nie udostępniaj.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
karpato napisał:THE iDOLM@STER: Cinderella Girls ktoś coś? Niby mogę obejrzeć bez problemu po ang ale jestem leniwą bulwą :>
Pisz na pw swojego maila, to ci wyślę, tylko nikomu nie udostępniaj.
Wysłałem pw na maila bo ansi nie chce Mi wysłać przypomnienia hasła na emaila onetowskiego
Byłby ktoś zainteresowany Mahou Shoujo Lyrical Nanoha Vivid?
Ajin OAV2. Pisałem kiedyś do Cafera, ale nie miał czasu :/ Jedyna cegiełka z tego uniwersum, której nie ma w PL. Bo serie można zobaczyć na Netflix
Ajin OAV2. Pisałem kiedyś do Cafera, ale nie miał czasu :/ Jedyna cegiełka z tego uniwersum, której nie ma w PL. Bo serie można zobaczyć na Netflix
Bo myślisz, że komuś chce się tłumaczyć napisy zmielone w chińsko-angielskim translatorze.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
NWW_Station napisał:Ajin OAV2. Pisałem kiedyś do Cafera, ale nie miał czasu :/ Jedyna cegiełka z tego uniwersum, której nie ma w PL. Bo serie można zobaczyć na Netflix
Bo myślisz, że komuś chce się tłumaczyć napisy zmielone w chińsko-angielskim translatorze.
"Czy jest coś co chcielibyście mieć przetłumaczone? Oprócz NARUTO" Tak, chciałbym Ajin OAV2. Czegoś tu nie rozumiesz?
Na przykład tego, że chcesz się męczyć z jakimiś napisami wątpliwego pochodzenia. To już lepiej sobie raw obejrzeć. A najlepiej wcale.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jutro się zrobi albo pojutrze.
Dokończy ktoś napisy do Suisei no Gargantia są tylko do 7 odcinka
Dokończy ktoś napisy do Suisei no Gargantia są tylko do 7 odcinka
Nie.
Ty dulowaty userze!