Nie jesteś zalogowany.
Ta manga Log Horizon to jest coś nowego? Czy to samo co w LN?
Akurat w tym mango historia kręci się wokół West Wind Brigade. Tutaj masz jakieś tam info ze strony jg.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2017-04-13 22:44:48)
Spin-off o Brygadzie Haremu aka Brygada Zachodniego Wiatru
GG: 1677958
Zna ktoś (i poleca) tę mangę Dziewczynka w Krainie Przeklętych, co ma być w tym wydaniu deluxe? Trochę się zastanawiam...
Nie wiem, czy to kogoś interesuje, ale...
Lol, jak widać Fujoshi Power dotarło też do JG xD
Ostatnio edytowany przez ill (2017-07-04 20:49:31)
Plan wydawniczy na lipiec
Plan wydawniczy na lipiec
Pokaż spoiler
Najbardziej nie mogę się doczekać Servampa i Spice & Wolf. ^^
Pokaż spoiler Sierpniowe nowości
Z miesięcznym poślizgiem, ale w końcu jest 12 tom Spice & Wolf.
O kurczę, Studio JG też ma przebłyski.
Pokaż spoiler
Oooo, na pewno kupię. Jak manga jest równie wspaniała co filmy Kona, to biorę nawet w ciemno.
Miałem brać anglika tydzień temu, ale ostatecznie wrzuciłem co innego do koszyka. Kupię jak wyjdzie i mam nadzieję, że wydadzą inne jego tytuły.
Miałem brać anglika tydzień temu, ale ostatecznie wrzuciłem co innego do koszyka. Kupię jak wyjdzie i mam nadzieję, że wydadzą inne jego tytuły.
Format B5, czyli jak Blame (cena też ).
Jak się poszuka, to można mangi i książki JG kupić i o 25% taniej (na przykład w Gildii o tyle tańsze są ich preordery i nowości)
Jak się poszuka, to można mangi i książki JG kupić i o 25% taniej (na przykład w Gildii o tyle tańsze są ich preordery i nowości)
Właśnie to mnie dziwi. Dlaczego preordery ich własnych mang na innych sklepach są czasami tańsze od preorderów na ich własnym sklepie?
ill napisał:Jak się poszuka, to można mangi i książki JG kupić i o 25% taniej (na przykład w Gildii o tyle tańsze są ich preordery i nowości)
Właśnie to mnie dziwi. Dlaczego preordery ich własnych mang na innych sklepach są czasami tańsze od preorderów na ich własnym sklepie?
To nie jest nic dziwnego, po prostu sklep uzyskał dobra cenę za większą ilość z hurtowni i mogą sprzedać taniej. zwykle w sklepach firmowych jest drożej i to sporo, patrz sklep apple.
Ostatnio edytowany przez Witax (2017-08-19 02:07:03)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
ill napisał:Jak się poszuka, to można mangi i książki JG kupić i o 25% taniej (na przykład w Gildii o tyle tańsze są ich preordery i nowości)
Trochę to dziwne, ale z drugiej strony zazwyczaj wydawnictwa mangi zakupione w preorderze wysyłają bez dodatkowych kosztów (a przynajmniej tak robiło JPF, nie wiem jak to jest z JG) więc może to mieć sens przy zakupie pojedynczych pozycji.