Nie jesteś zalogowany.
Na sklepie JPF-u pojawiły się pre-ordery na kolejne 3 tomy Blame. Kosztuję dużo, ale będzie się to bajecznie prezentowało, a seria świetna. Może warto brać teraz, skoro trwa ta promocja na ich sklepie (zawsze trochę taniej).
A fajne to chociaż że tak pieruńsko drogie (tak widziałem ile ma stron)
Ostatnio edytowany przez ipos (2017-01-17 23:17:05)
Mi już kurier dostarczył.
Dostałem chyba we wtorek. Bez większych problemów. Jeszcze nie czytałem i mam nadzieję, że w środku też jest ok.
W piątek będzie bo dostałem numer nadania.
ANSATSU KYOSHITSU (tytuł zostanie przetłumaczony)
Autor: Yuusei Matsui
Gatunek: shounen, akcja, komedia, dramat, supernatural, szkolne życie
Liczba tomów: 21 (seria zakończona)
Premiera: grudzień 2017
Cena: 18,90 zł
Dodatkowe informacje: Format B6 (12x17 cm), bez obwoluty
Opis: Na Ziemię przybywa obcy, który postanawia zniszczyć naszą planetę dokładnie za rok. Jedynym ratunkiem dla ludzkości jest ukatrupienie kosmity, co może być trudne ze względu na jego niesamowitą siłę i zręczność. Wspaniałomyślny przybysz postanawia sprawę ułatwić, zatrudniając się jako nauczyciel w szkole skrytobójców. Dzięki temu może przekazać wiedzę podopiecznym, doprowadzając siebie samego do zguby!
Witajcie w szkole, gdzie każdy dzień rozpoczyna się atakiem na nauczyciela-kosmitę!
Pre-ordery pojawią się na dniach.
Aby starsi czytelnicy nie czuli się zaniedbywani, zdradzimy że po ukończeniu "BLAME!" planujemy kontynuować wydawanie kultowych tytułów w podobnych edycjach (twarda i miękka oprawa do wyboru). Więcej informacji w swoim czasie
Ale rozczarowanie. Chociaż jest info na pocieszenie o kolejnych kultowych pozycjach w twardej oprawie.
Ostatnio edytowany przez NWW_Station (2017-02-24 16:35:03)
Jeszcze tak w twardej Appleseed jakby mieli w planach to byłoby nieźle.
Ankieta, klik.
Dawać tę Akirę w twardej
Zagłosowane Na razie 150 głosów przewagi, więc jest sznasa
Jeszcze tak w twardej Appleseed jakby mieli w planach to byłoby nieźle.
O tak! Kupowałbym, czytałbym
Dokleje sie tutaj bo niechce mi sie tematu zakladac
Pytanie o mange GITS z J. P. Fantastica. Jaka jakosc?
ara ara...
Dokleje sie tutaj bo niechce mi sie tematu zakladac
Pytanie o mange GITS z J. P. Fantastica. Jaka jakosc?
Nie wiem, ale jeżeli taka, jak Bleacha, to omijać szerokim łukiem.
Podobno JPF ogłosił wydanie Boruto i Dragon Ball Super w przyszłym roku. Ktoś potwierdza?
Podobno JPF ogłosił wydanie Boruto i Dragon Ball Super w przyszłym roku. Ktoś potwierdza?
Odnośnie tego, to prawda
JPF planuje wydać Soul Eater Not?
Im bliżej końca tym mroczniej! Zauważyliście na półce ten ciekawy zabieg? Seria "Soul Eeater" nieubłaganie zmierza do końca... ale czy to naprawdę już koniec? W tomie 22 znajdziecie podpowiedź co jeszcze Was czeka
Tak, wspominali o tym na którymś z konwentów.
Trochę o JPF, czyli czemu nigdy nie będzie Gintamy (trochę zabawne, bo kiedyś była w ankiecie) oraz o szansach na kolejne LN.
Naciągane to tłumaczenie. Ale tam porównano Japonię do PRL-u. Już widzę te nagłówki w mediach.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime