Nie jesteś zalogowany.
To ma jeszcze mniejszą szansę na realizację niż sylwester u Sebastiana. No ale... powodzenia.
A jednak
Fajnie było was poznać i dzięki też dla Dx51 za bycie "organizatorem wycieczki" Mam nadzieję, że za rok też się spotkamy. A, i mógłby mi ktoś podesłać zdjęcie klasowe?
Dziękuję za wiarę we mnie i to, że nie zostałem rozszarpany za "Syrenkę" xD
Ostatnio edytowany przez seba609 (2017-04-30 15:55:34)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Naprawdę fajne spotkanie, choć byłem dość sceptycznie nastawiony co do szans na realizację tego pomysłu, to okazało się ono dla mnie jednym z ciekawszych wydarzeń tegorocznego pyrkonu. Wielki szacun dla Dx'a za spontaniczne ogarnięcie tego wszystkiego. Miło było spotkać was wszystkich, aż napłynęła mi nowa fala motywacji, by wrócić do subków, jak tylko ogarnę się życiowo :V
aż napłynęła mi nowa fala motywacji, by wrócić do subków, jak tylko ogarnę się życiowo :V
Miło było spotkać was wszystkich, aż napłynęła mi nowa fala motywacji, by wrócić do subków, jak tylko ogarnę się życiowo :V
Spokojnie, przejdzie Ci.
Mnie udało się spotkać cztery osoby z naszej małej społeczności (pozdro!), a cały mój Pyrkon to kolejki do pisarzy lub prelekcje tychże :-)
Imperare sibi maximum est imperium
W ogóle bardzo żałowałem (ja), że nie było z nami Kenshiro, a reszta żałowała, że nie było Kamiyana (chyba, że był inkognito xD)
Może to był ten, co podsłuchiwał na krześle za nami
Hahaha, w ogóle co ten koleś powiedział o sobie, bo nie pamiętam?
Coś tam, że on nie jest z ANSI i tylko go zaciekawiło, o czym mówimy, i że nie ogląda w ogóle z PL subami. Ale jak dla mnie to mógł być szpieg A-O
I to pewnie on nasłał na nas tego organizatora z Pyrkonu
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2017-05-01 00:37:19)
organizatora z Pyrkonu
To Fabien, w fandomie znany jako Suchar. Jest odpowiedzialny za blok M&A na Pyrkonie. Spoko gość, chociaż mógłby wybierać lepsze panele spośród zgłoszeń, które dostaje, bo wiało nudą.
Miło było poznać i zobaczyć się z Wami offline. Mam nadzieję, że za rok będzie powtórka, tym razem z wypadem gdzieś na miasto. Ale jak to mówią: pierwsze koty za płoty.
Miło było poznać i zobaczyć się z Wami offline. Mam nadzieję, że za rok będzie powtórka, tym razem z wypadem gdzieś na miasto. Ale jak to mówią: pierwsze koty za płoty.
Uważam podobnie, że fajnie było się spotkać i pogadać sobie przy piwku o wszystkim i o niczym.
Ostatnio edytowany przez Cafer90 (2017-05-01 12:50:52)
Na wstępie chciałem podziękować za tak liczne grono przybyłych tłumaczy. Szczerze nie sądziłem, że tyle was przybędzie.
Spotkanie było bardzo miłe, humory wszystkim dopisywały i mogliśmy podyskutować, tak każdy z każdym.
Oby w przyszłym roku było nas więcej i więcej.
Bodziu, Besamirze, liczyliśmy na to, że się jednak zjawicie.
Oto kilka zdjęć które udało mi się pstryknąć w czasie spotkania.
Zdjęcie klasowe.
A tutaj ja i nasz szefu Kane.
Na szczęście udało mi się go złapać.
I wiecie co? ANSI 2.0 to nie mit. Ale jak sam Kane mi powiedział, dzięki naszemu dopingowi, prace nad projektem trwają.
Edit; doklejam zdjęcie Kane'a i Rein'a.
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2017-05-01 16:43:18)
Może na następne spotkanie uda mi się w końcu wybrać. W sumie rozważałem wyjazd na tegoroczny Pyrkon, ale ostatecznie cały piątek kiblowałem w robocie, a zanim bym tam dotarł w sobotę - dużo imprezy by mi nie zostało.
A bodzio pewnie basen chlorował.
Można prosić o podpisanie/napisanie, kto jest kim na zdjęciu klasowym.
Ja w bluzie z czerwonym kapturem z przodu po prawej stronie zdjęcia klasowego.
Widać mnie na czwartym zdjęciu, a na zdjęciu klasowym na lewo od Dennossa (dzierżę w lewej dłoni plan programu zwinięty w rulonik i noszę okulary) :^ Pozdrawiam i jeśli ktoś ma ochotę na spotkanie na piwo w Poznaniu - jestem otwarty na propozycje c:
Ostatnio edytowany przez seba609 (2017-05-01 18:52:31)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Na zdjęciu wspólnym: Za Dennossem, gościu w okularach wychylający się zza niego z prawej strony :V