Nie jesteś zalogowany.
081.
Za tydzień przerwa.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2017-03-06 22:37:29)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Dragon Ball Super - BD Box 6.
Kurcze, zawiodłem się... Wrzuciliście wersję online bez napisów
Fakt. Już poprawione
Niech mi ktoś wytłumaczy jakim cudem Piccolo, który ledwo dawał sobie rade z Frezzerem z universum jakiegoś tam, potrafi zatluc Gohana na SSJ2?
Drugie pytanie jakim cudem Genialny żółw, który jest słaby nawet od takiego Raditza będzie walczył w tym turnieju?
Trzecie pytanie. Dlaczego wszyscy w jeden dzień zwiększają swoją siłę wielokrotnie szybciej niż wcześniej ;p
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Niech mi ktoś wytłumaczy jakim cudem Piccolo, który ledwo dawał sobie rade z Frezzerem z universum jakiegoś tam, potrafi zatluc Gohana na SSJ2?
Drugie pytanie jakim cudem Genialny żółw, który jest słaby nawet od takiego Raditza będzie walczył w tym turnieju?
Trzecie pytanie. Dlaczego wszyscy w jeden dzień zwiększają swoją siłę wielokrotnie szybciej niż wcześniej ;p
A co tu tłumaczyć??? Dragon Ball
AD 1 Gohan był ciotą, słabym psychicznie i fizycznie. Zaniedbał treningi (też z winy Chichi), dlatego stał się Yamuchą 2.0. Dlaczego Piccolo go pokonał? Bo się nie opier....!
Ad 2 Bo tak
AD 3 Wszyscy muszą zdążyć na turniej, a leszczów nie przyjmują
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Normalnie nikt już nie pilnuje tej siły bohaterów.
PS Jeżeli Bóg zniszczenia walcząc z Songiem w stadium GOD użył 70% to jeżeli Goku w stadium SSJ BLUE z kaio ken x10 powinien zmasakrować każdego xD
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.