Nie jesteś zalogowany.
O, dobra wiadomość ;3 Dobrze, że się wstrzymałem z zaczęciem tego
ChronoClock will be coming out completely uncensored! The update will have all of the original CGs without mosaics!
Jestem zaskoczony, że Purple Software się na to zgodziło. Widziałem CG z tej gry i były naprawdę wysokiej jakości.
https://i.ytimg.com/vi/KQSw4HBTVGA/maxresdefault.jpg
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2017-05-20 18:09:29)
Ta aktualizacja to do czego będzie? Do oryginalnej gry czy tej od Sekai Project? Bo na VNDB jest wersja Sekai Project +18 ale czy ona jest bez cenzury to nie wiem.
18+, ale z mozaiką. Teraz dostaniemy wersję bez cenzury bez cenzury XD
A ta aktualizacja zdejmująca cenzurę to kiedy będzie?
Dies irae ~Amantes amentes~ miało niedawno premierę na steamie.
http://store.steampowered.com/app/64454 … s_amentes/
Trochę taki skok na kasę, bo o ile common route można ograć za darmo, to route'y poszczególnych bohaterek trzeba dokupywać oddzielnie jako DLC, a cena jest niemała.
Na Humble Bundle gry od Sekai Project:
https://www.humblebundle.com/sekai-project-bundle
za minimum $1.00
– fault – milestone one
– KARAKARA
– NEKOPARA Vol. 0
– Ame no Marginal -Rain Marginal
wpłata powyżej średniej ceny
– NEKOPARA Vol. 1
– Idol Magical Girl Chiru Chiru Michiru Part 1
– Narcissu 10th Anniversary Anthology Project
– fault – milestone two side:above
– Sound of Drop – fall into poison
– Highway Blossoms
– Japanese School Life
za minimum $12.00
– NEKOPARA Vol. 2
– WORLD END ECONOMiCA -complete-
– Idol Magical Girl Chiru Chiru Michiru Part 2
– Memory’s Dogma CODE:01
– Root Double -Before Crime * After Days – Xtend Edition
– Sunrider: Liberation Day – Captain’s Edition
Wszystkie gry dostępne są w postaci kluczy Steam.
Nice, biere to - to nic, że prawie wszystkie już mam ;P
Steam = cenzura po wuju, no ale od czego są patche :p
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Spotkał się ktoś z wersją instalacyjną ChronoClock? Bo w internecie łatwo można znaleźć wersję portable od razu do uruchomienia, tak jakby ktoś spakował zainstalowane pliki.
Jeśli ktoś się nie załapał na Humble Bundle od Sekai, a byłby zainteresowany czymś z tej listy, pisać. Sprzedam tanio, na pewno się dogadamy, he he.
Karakara 2 ma premierę jutro na Steam, klik. Według oficjalnej strony wersja pudełkowa też się pojawi, ale tylko w JAP. Jak się coś dowiem o wersji ENG pudełkowej (lub imporcie), mogę dać znać.
KS dla Grisai: Phantom Trigger vol.4 wystartuje 14 listopada. Trochę zabawne, że tylko vol. 3 tam się nie pojawił. Mniej zabawny jest fakt, że nikt nie dostał jeszcze nawet pudełkowej wersji Vol.1-2, a oficjalna premiera tej wersji jest w grudniu. Jeszcze wyjdzie, że sponsorzy dostaną później. Brawa...
Polećcie jakieś dobre VN. Nigdy nie grałem w tego typu gry. Jakieś f2p albo łatwe do wyłowienia z morze piratebey ;p
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
A w Humblu za dolarka teraz masz pierwszy i drugi rozdział Higurashi czy eden, więc może to cię zainteresuje. Oprócz tego to jak jak Crimson_Red polecił, F/sn, G-Senjou no Maou i Muv-Luv to naprawdę świetne historie. Druga część Muv-Luva (Alternative) to już w już w ogóle kosmos jest, dlatego warto przemęczyć pierwszą (extra) IMO słabą część by przejść dalej.
Z fajnych VNek masz jeszcze Kara no Shoujo.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...