Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23
Oby był ciekawszy od drugiego.
Poza tym nie umiem w krzaki, a translatorowi nie chcę zbytnio ufać - wiadomo pi razy drzwi, kiedy dokładnie?
Jedynie co wiadomo to tylko tyle
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … 18/.117628
Chociaż ludzie już wypisują teorie, jakoby trzeci sezon miał 25 odcinki,- czym najprawdopodobniej dogonią mangę.
coellus napisał:Oby był ciekawszy od drugiego.
Poza tym nie umiem w krzaki, a translatorowi nie chcę zbytnio ufać - wiadomo pi razy drzwi, kiedy dokładnie?Jedynie co wiadomo to tylko tyle
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … 18/.117628Chociaż ludzie już wypisują teorie, jakoby trzeci sezon miał 25 odcinki,- czym najprawdopodobniej dogonią mangę.
Mają 2 całe arce w mandze po 20 chapów, więc na 25 odcinków im starczy
Ostatnio edytowany przez wtas (2017-06-17 20:16:09)
Dobry ten nowy sezon. O niebo lepszy od drugiego, może nawet od pierwszego. Na razie oglądam z zaciekawieniem, czego się nie spodziewałem. Całość się może trochę gryzie, tzn. nie wygląda, jakby autor oryginalnie chciał tak poprowadzić fabułę. No ale i tak spoko.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kontynuacja 3 sezonu dopiero w kwietniu.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2018-10-14 19:29:54)
Według wbijam.pl by dopracować animacje, ale przerwa w Owari no Seraph (również od studio Wit) wszelakim walkom nie pomogła i nadal slajdy. Dlatego bym obstawiał, że jakość się nie poprawi.
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2018-10-14 19:48:18)
Według wbijam.pl by dopracować animacje, ale przerwa w Owari no Seraph (również od studio Wit) wszelakim walkom nie pomogła i nadal slajdy.
Słuchaj pierdół z Wbijam, to będziesz zimą w klapkach chodził. Oni wierzą w brednie, które sami tworzą.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-10-14 19:48:24)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nesbro napisał:Według wbijam.pl by dopracować animacje, ale przerwa w Owari no Seraph (również od studio Wit) wszelakim walkom nie pomogła i nadal slajdy.
Słuchaj pierdół z Wbijam, to będziesz zimą w klapkach chodził. Oni wierzą w brednie, które sami tworzą.
Raczej starają się we wszystkim jakieś pozytywy...
Kamiyan3991 napisał:Nesbro napisał:Według wbijam.pl by dopracować animacje, ale przerwa w Owari no Seraph (również od studio Wit) wszelakim walkom nie pomogła i nadal slajdy.
Raczej baitują na wyświetlenia. Tak samo był jakiś news "kolejny sezon Magi", a do dziś nikt nawet tego nie zapowiedział. Merytorycznie? Poziom Pudelka.
Mam niezłe bekę ze wszystkich, którzy wierzą w jakieś tam mityczne info z Wbijamu.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-10-14 22:44:54)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Animazon napisał:Kamiyan3991 napisał:Słuchaj pierdół z Wbijam, to będziesz zimą w klapkach chodził. Oni wierzą w brednie, które sami tworzą.
Raczej baitują na wyświetlenia. Tak samo był jakiś news "kolejny sezon Magi", a do dziś nikt nawet tego nie zapowiedział. Merytorycznie? Poziom Pudelka.
Mam niezłe bekę ze wszystkich, którzy wierzą w jakieś tam mityczne info z Wbijamu.
O a ten znowu zaczyna z własną interpretacją niusów. Chyba tylko ślepy nie widzi przy magi oznaku zapytania. Jak dla mnie przy snk to mogli napisać, że reżyser jedzie na dziwki i wraca za poł roku.
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23