Nie jesteś zalogowany.
Dzięki wielkie za tłumaczenie! Też czekam na twoje napisy do czegoś z nowego sezonu i oczywiście do Re:Creators także
Dwunasty odcinek Re:Creators dodany. Miłego oglądania
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2017-06-26 21:14:49)
Jak mówiłem, tak zrobiłem i oto jest pierwszy odcinek Fate/Apocrypha. Szczerze mówiąc, to tak się napaliłem na nowy projekt, że 13 odcinek creatorsów rzuciłem w kąt. xD Zapewne zabiorę się za niego jutro. W każdym razie, miłego oglądania.
Trzynasty odcinek Re:Creators dodany. Trochę późno w tym tygodniu, głównie z powodu Apocryphy, mojego lenistwa i tego, że Askarę nieco dusza artystyczna poniosła przy nowym endingu xD No nic, miłego oglądania.
Drugi odcinek Apocryphy dodany. Postanowiłem pozmieniać trochę czcionki w obu odcinkach.Tutaj link. Creatorsy będą pewnie jakoś w środku tygodnia, ale nie jestem w stanie sprecyzować kiedy dokładnie. No i chyba w końcu chyba wezmę się za poprawki do Rokudenashi, bo widzę, że ktoś już ładnie wypunktował w komentarzach większość błędów xD W każdym razie, miłego oglądania.
Dzięki za napisy do Fate. Ten Shirou... Czemu on jest taki przystojny? >_<
Dzięki za napisy do Fate. Ten Shirou... Czemu on jest taki przystojny? >_<
Czternasty odcinek Re:Creators dodany. Miał być w środku tygodnia, ale przez moje lenistwo jest pod koniec. No nic, lepiej późno niż wcale. xD Miłego oglądania.
Piętnasty odcinek Re:Creators dodany. Tym razem udało się na szczęście uwinąć szybciej niż ostatnio xD Miłego oglądania.
Czwarty odcinek Apocryphy dodany. Trochę późno w tym tygodniu, ale wczoraj i przedwczoraj miałem trochę spraw do załatwienia i jakoś tak wyszło. Gdyby ktoś się zastanawiał gdzie nowy epek Creatorsów, to wychodzi na to, że anime miało tygodniową przerwę i szesnasty odcinek ukaże się dopiero w tę sobotę. No nic, miłego oglądania.
Astolfo to dziewczynka sezonu
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Piąty odcinek Apocryphy dodany. Miłego oglądania
PS Creatorsi zapewne gdzieś tak pod koniec tygodnia.
Szósty odcinek Apocryphy dodany. Wiem, nie ma nawet za bardzo sensu ogłaszać, bo obsuwę mam ogromną xD Niestety ostatnie dwa tygodnie były dla mnie dosyć skąpe pod względem chęci i czasu, co ma związek z tym, że w końcu ruszyłem dupę do pracy xD Dla fanów Creatorsów mam złe wieści, bo będą musieli poczekać na napki do przyszłego tygodnia, jako że na mój brak czasu nałożyła się jeszcze dodatkowo awaria komputera u Askary
No w każdym razie, miłego oglądania dla tych, którym chciało się czekać na moje suby
Siódmy odcinek Apocryphy dodany. No, tym razem udało się w miarę szybko wyrobić. Miłego oglądania życzę