Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Kinowa premiera: 26.08.2016
Koniec emisji w kinach: 5.05.2017
Ponad 8 miesięcy w kinach to cholernie dobry wynik.
Kinowa premiera: 26.08.2016
Koniec emisji w kinach: 5.05.2017Ponad 8 miesięcy w kinach to cholernie dobry wynik.
Nie zauważyłem, żeby gdzieś to było tutaj wspomniane, ale jest najlepiej zarabiającym anime w historii (a więc przy okazji i najlepiej zarabiającym japońskim filmem).
Ja stawiam na [Ohys-Raws].
Oficjalne napisy podobno ssą pałkę. Ja bym zaczekał na jakąś zaufaną grupę.
Jak ci bardzo zależy to weź napisy od [Nii-sama], coś tam niby jest poprawione.
Ostatnio edytowany przez meowchin (2017-07-27 15:58:48)
A patrząc na jakość obrazu, która grupa najlepsza??
>Kimi no Na wa. 2016 1080p Remux AVC FLAC 5.1-SUCC
Na 4K musimy poczekać aż złamią Ultra HD Blu-ray albo ktoś kumaty zrobi hdmi capa.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2017-07-27 18:45:53)
Na 4K musimy poczekać aż złamią Ultra HD Blu-ray albo ktoś kumaty zrobi hdmi capa.
To i tak jest upscale. Jedyna przewaga UHD to w tym przypadku HDR.
Jakakolwiek zaufana, czyli zielona, powinna być w porządku. Czyli na ten moment[Beatrice-Raws] i [RH]. Chociaż ja ich osobiście nie widziałem, możliwe że to są jakieś speedripy bez żadnych poprawek. Ja bym zaczekał na coś innego. Z tego co wiem Commie i Doki to wydają.
Ostatnio edytowany przez meowchin (2017-07-27 19:15:24)
Wow, prawie 25gb, a coś przy sensowniejszej wielkości pliku. Na razie mam na oku wersję od Reinforce.
FAiM napisał:Na 4K musimy poczekać aż złamią Ultra HD Blu-ray albo ktoś kumaty zrobi hdmi capa.
Oczywiście sam naocznie widziałeś, że stwierdzasz takie rzeczy ...
meowchin napisał:FAiM napisał:Na 4K musimy poczekać aż złamią Ultra HD Blu-ray albo ktoś kumaty zrobi hdmi capa.
Oczywiście sam naocznie widziałeś, że stwierdzasz takie rzeczy ...
Szanse na to, że to natywne 4K, są jak jeden do miliona. Jest kilka dowodów na to, że to natywne 1080p, a dowodów na 4K jeszcze nie widziałem.
2K i tak na UHD Blu-ray powinno wyglądać trochę lepiej - o ile nikt nic nie skopał .
A co do samego filmu, to wart obejrzenia - dzięki niemu mogę stwierdzić, że japońska animacja jeszcze całkiem nie upadła.
Już oficjalnie - to jest upscale. Źródło: http://www.phileweb.com/interview/artic … 0/469.html Zrobiony przez q-teca, ale podobno jakimś nowym algorytmem. Jeśli tego nie spieprzyli, to może uda się się wyciągnąć dane kolorów i zrobić jakieś wydanie 4:4:4. Masteringiem HDR zajmowało się inne studio - IMAGICA.
FAiM napisał:Pokaż spoiler Jedynie nie rozumiem czemu...zaczęły znikać wpisy z pamiętnika Takiego.Mnie też to zastanawiało.
Pokaż spoilerMoże dlatego że się o tym dowiedział ? / zmieniała się przeszłość ?
Powstał już jakiś dobry, polski hardsub?
A kto powiedział, że w ogóle jakiś powstanie? Chyba większość ten film zwyczajnie rozczarował.
Nawet do kina się na to pofatygowałem i później w domu oglądałem niestety totalnie rozczarowanie. Koe no Katachi miażdży ów film.
Jest dostępna wersja: Kimi no Na wa. Your Name. [BD 3840x2160 HEVC-yuv444p10 FLAC MKV]
Ostatnio edytowany przez Iron666 (2017-08-31 21:33:37)
Dragmaru napisał:Powstał już jakiś dobry, polski hardsub?
A kto powiedział, że w ogóle jakiś powstanie? Chyba większość ten film zwyczajnie rozczarował.
Ja coś tam wiem, ale nie mogę zdradzać szczegółów .
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna