Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
co jest? wpisuje wszystko dobrze i nić, cały czas przenosi mnie do 1 kroku...
oczywiście olany
Poczekaj na modków... aż tak chyba się nie pali
Tu nikt nikogo nie olewa - przynajmniej tak mi się zdaje, a jak jestem w błędzie to proszę mnie nie poprawiać.
zip, przecież rary nie wchodzą
Czy to poprawny ZIP?
W jakim sofcie go robiłeś?
ew. wyślij mi te napisy na @, sprawdzę
Imperare sibi maximum est imperium
w winrar'ze, wczeĹniej dodawaĹem napisy spakowane prze winrar'a i nie byĹo problemu...
EDIT: wysĹaĹem
Ostatnio edytowany przez FAiM (2006-03-28 17:28:14)
w winrar'ze, wczeĹniej dodawaĹem napisy spakowane prze winrar'a i nie byĹo problemu...
EDIT: wysĹaĹem
A teraz Kane przerobi linijke albo i dwie. Wrzuci na suby swoje konto. Ciebie, przy prĂłbie dodania kolejnych odcinkĂłw, oskarĹźy o plagiat... stary aleĹ siÄ urzÄ dziĹ :-D:-D
[cytuj]A teraz Kane przerobi linijke albo i dwie. Wrzuci na suby swoje konto. Ciebie, przy próbie dodania kolejnych odcinków, oskarży o plagiat... stary aleś się urządził
[/quote]
[roftl] A teraz Beavis dostanie bana za obrazanie moda plus oczywiscie kare w wysokosci 0,5 mln groszy od Rady Tego i Owego za osmieszanie innych co jest niedozwolone [roftl]
lol
BTW, mnie udało się dodać te napisy
kolejne wytyczne znajdują się w mailu
Imperare sibi maximum est imperium
dobra udaĹo mi siÄ wgraÄ...
uĹźywam IE, a wgraĹem przez BitComet'a... chyba coĹ mi siÄ IE zwaliĹ, a moĹźe zmienialiĹcie skrypt dodwania napisĂłw?
Skrypt był zmieniany wczoraj, nie dzisiaj Fajnie, że już wszystko w porządku. Mniej pracy dla mnie
czyli jednak wina skryptu ;P
Strony 1