Nie jesteś zalogowany.
Szósty odcinek Ballroom e Youkoso już na ansi!
Wreszcie Po awarii komputera i przedłużającej się naprawie w serwisie w końcu mogłam przysiąść do tego cudownego anime i z dumą oddać wam kolejny odcinek. Pozdrawiam wszystkich, którym chciało się czekać na moje wypociny i mam nadzieję, że do końca emisji Ballrooma nie przytrafią mi się takie przygody i jak dotychczas będę mogła wam dostarczać speed suby już w dniu premiery.
Baj, baj, widzimy się przy epku siódmym
Siódmy odcinek Ballroom e Youkoso już na ansi!
No i siódemka gotowa Długo oczekiwany Puchar Tenpei trwa! Oprócz tego w tym odcinku odwiedził nas dawno niewidziany gość. Jakie będą tego następstwa? Strasznie mnie świerzbi, żeby chwycić mangę i dowiedzieć się tego już teraz, ale jeszcze się powstrzymuję
No i tyle, widzimy się za tydzień!
Ósmy odcinek Ballroom e Youkoso już na ansi!
Ach ten Hyodo! Stukot jego kul nieubłaganie kojarzył mi się w tym odcinku z dźwiękami nadciągającej apokalipsy I bądź tu człowieku cierpliwy i w spokoju czekaj na następny odcinek...
Dawno już nie miałam weny i parcia na tłumaczenie piosenek, jednak wczoraj mój kochany robaczek świętojański, Wincenty (co ja bym bez ciebie, żuczku, zrobiła?), pobudził mnie artystycznie i postanowiłam pójść za ciosem xD Wypociny z dnia wczorajszego ukażą się w późniejszym terminie, a dzisiaj taki ot mały, niespodziankowy song. Ogromnie poruszył mnie tekst tej piosenki i oto do swojego skromnego dorobku tłumaczeń dodaję nano - The Crossing.
Koniec zbliża się nieubłaganie
A ja modlę się, by zegar cofnął swój bieg
By dano nam jeszcze choć jeden wspólny dzień
Póki kwiaty w tym pokoju
Dla ciebie pozostaną w rozkwicie
Razem będziemy biec w stronę celu
Obiecałeś nigdy mnie nie opuścić
Przysięgałeś zawsze przy mnie trwać
Zostań ze mną, mówiłeś, a oddam ci każdy oddech swój
Lecz oczy mówią, że czas pożegnać się
Ronisz łzy, które dostrzegam tylko ja
Nie pozwól mu
Nie pozwól zgasnąć temu światłu
Przyszłość nie bywa idealna
Mnóstwo przeszkód zsyła na nas los
I nikt nam nie powie, co właściwe jest, a co złe
Sami musimy znaleźć sposób, by dotrwać do jutra
W głębi duszy wiemy, że każdy trud
Niesie w sobie mądrość i dodaje sił
Kiedyś na pewno nadejdzie nasz wielki dzień
Póki kwiaty w tym pokoju
Dla ciebie pozostaną w rozkwicie
Spisywać będziemy szczęśliwsze zakończenie naszej historii
Obiecałam nigdy cię nie opuszczać
Przysięgałam zawsze przy tobie trwać
Zostań ze mną, mówiłam, a stanę się każdym twym oddechem
Lecz w głębi serca boję się uwolnić cię
Bo nie wiem, jak mam sama żyć
Chcę, byś to wiedział
Musisz to wiedzieć
Módl się. Teraz i zawsze
Zostań przy mnie na wieczność
Ty. Najpiękniejsze ze wspomnień
Pozostaniesz żywy w mym sercu
Módl się. Teraz i zawsze
Zostań przy mnie na wieczność
Żyj. Choćby życie cię opuściło
Miłość nigdy nie umrze
Ostatni płatek opada łagodnie
A ty zamykasz oczy jak do snu
W tej chwili już wiem
Że oto rozstaje naszych dróg
Obiecałeś nigdy mnie nie opuścić
Przysięgałeś zawsze przy mnie trwać
Zostań ze mną, mówiłeś, a oddam ci każdy oddech swój
Choć ta chwila nieuchronnie się zbliża
I miałabym wyrzec ostatnie słowa
Nie powiem "żegnaj"
Nigdy się z tobą nie pożegnam
Jedenasty odcinek Ballroom e Youkoso już na ansi!
Wraz z jedenastym odcinkiem kończy się Puchar Tenpei. Wszystko się zmienia, czas mija. Co będzie z naszym bohaterem teraz, kiedy został świeżo upieczonym licealistą? Tego dowiemy się już wkrótce w 12 odcinku serii.
Dwunasty odcinek Ballroom e Youkoso już na ansi.
Początek drugiego couru tańców towarzyskich. Poznajemy nowe postaci i na powrót witamy się z niektórymi starymi. W tym odcinku towarzyszymy również Tatarze w pierwszym dniu w nowej szkole, mamy okazję doświadczyć pełnego artyzmu Sengoku oraz przeżywamy mały stanikowy dramat.
Zapraszam!
Dodałam jedną nową czcionkę, więc zachęcam do pobrania nowej paczki. Ponadto napisy w późniejszym czasie zostaną zaktualizowane o nowe piosenki.
Dobrze jest obejrzeć dobre anime z dobrymi napisami Do tego leczo na obiad i nawet piwo się ostało w lodówce. Tyle wygrać!
Spodobało Ci się nasze tłumaczenie? Zajrzyj na jp-gaming.pl lub polub nas na Facebooku!
Cześć! Zaglądam na ansi regularnie Z jesiennego sezonu nic szczególnie do mnie nie przemawia (może wyjdzie na spontanie, jak z Fukumenkei Noise). Za to zimą widzę przynajmniej trzy serie dla siebie.
Spodobało Ci się nasze tłumaczenie? Zajrzyj na jp-gaming.pl lub polub nas na Facebooku!
No dobra, zapomniałem o Oblubienicy czarnoksiężnika I moooooooże Just Because
Ciekawe ile z tego to jakieś yaoi xD
Bądźmy szczerzy, pewnie lwia część
Trzynasty odcinek Ballroom e Youkoso już na ansi!
Pokaż spoilerDziś będzie krótko, bo już animce z sezonu jesień 2017 czekają na dysku na oglądanie (i nie, żadne yaoi, mendy uprzedzone xD).
Zapraszam na seans!
Ale z tą mendą to mnie zraniłaś prosto w kokoro