Nie jesteś zalogowany.
Zaległe odcinki
szesnasty
i siedemnasty
Re:Creators już są. Askara odzyskała nareszcie komputer, więc wracamy do gry z creatorsami. Miłego oglądania.
Osiemnasty odcinek Re:Creators dodany. No i w końcu jesteśmy na bieżąco. Miłego oglądania
PS Hikayu best girl
Ósmy odcinek Apocryphy dodany. Dosyć szybko idzie w tym tygodniu. Miłego oglądania życzę
Dzięki za kolejne napisy do Re:Creators i Apocryphy.
Dziewiętnasty odcinek Re:Creators dodany. Pozwolę sobie bezczelnie zaspojleorwać, że ten epek miażdży. Ze spraw technicznych, to postanowiliśmy dodać parę nowych czcionek do insertów, także polecam zaktualizować. Tutaj link do całej aktualnej paczki. Także miłego oglądania życzę
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2017-08-28 15:31:08)
No, robi się naprawdę ciekawie. Dzięki za napisy. :3
Dziesiąty odcinek Apocryphy dodany. Sorka za obsuwę, no ale życie jest ciężkie Miłego oglądania
Dwudziesty pierwszy odcinek Re:Creators dodany. Przepraszam za dosyć długi zastój, no ale życie jest ciężkie. Pasowałoby w każdym razie skończyć te creatorsy. Właśnie pracuję nad ostatnim odcinkiem, także stay tuned.
Dwudziesty pierwszy odcinek Re:Creators dodany. Przepraszam za dosyć długi zastój, no ale życie jest ciężkie. Pasowałoby w każdym razie skończyć te creatorsy. Właśnie pracuję nad ostatnim odcinkiem, także stay tuned.
https://68.media.tumblr.com/dd3f69a2394 … r1_540.gif
Moim zdaniem Re:Creators zdecydowanie lepsze od Fate, ba najlepsze anime ubiegłego sezonu
_Crimson_Red_ napisał:Dwudziesty pierwszy odcinek Re:Creators dodany. Przepraszam za dosyć długi zastój, no ale życie jest ciężkie. Pasowałoby w każdym razie skończyć te creatorsy. Właśnie pracuję nad ostatnim odcinkiem, także stay tuned.
https://68.media.tumblr.com/dd3f69a2394 … r1_540.gifMoim zdaniem Re:Creators zdecydowanie lepsze od Fate, ba najlepsze anime ubiegłego sezonu
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Nesbro napisał:_Crimson_Red_ napisał:Dwudziesty pierwszy odcinek Re:Creators dodany. Przepraszam za dosyć długi zastój, no ale życie jest ciężkie. Pasowałoby w każdym razie skończyć te creatorsy. Właśnie pracuję nad ostatnim odcinkiem, także stay tuned.
https://68.media.tumblr.com/dd3f69a2394 … r1_540.gifMoim zdaniem Re:Creators zdecydowanie lepsze od Fate, ba najlepsze anime ubiegłego sezonu
A jakie anime jest lepsze lub najlepsze w sezonie wiosennym?
Da radę wydać dzisiaj 22 ep? Bo po 21 mam ochotę szybko obejrzeć ostatni i korci po englishu :E
Ciężko powiedzieć. Ja na dobrą sprawę tłumaczenie już skończyłem. Epek poszedł teraz do Askary i czeka na typesetting i niewielką korektę, ale na kiedy się Asia wyrobi trudno mi stwierdzić, a nie chcę jej popędzać, bo wiem, że ma też inne projekty no i swoje życie. Jeśli ci bardzo zależy, to mogę ci ewentualnie przesłać surową wersję po pobieżnej korekcie i bez typesettingu.