Nie jesteś zalogowany.
23. gotowy.
Dzięki.
Dzięki
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Przyłącz się do akcji "Nie wspieram onlajnów".
Dzięki za odcinek
Dzięki za odcinek.
Dzięki.
Dzięki bardzo
Dzięki za kolejny odcinek.
Zamiast pisać dziękuje, to zgodnie z kolejną sugestią Besamira trzeba do bodzia pisać i na PW mu spam tworzyć.
Zamiast pisać dziękuje, to zgodnie z kolejną sugestią Besamira trzeba do bodzia pisać i na PW mu spam tworzyć.
To prawda, na szczęście ludzie tego nie robią.
Jednym dziękują za każdy odcinek, a innym po zakończeniu projektu z ponad 40 odcinkami podziękują 3 osoby. Smutne to trochę. Chyba już wiem, czemu lepiej wydawać na listach.
A jeszcze innym ciągle przypominają, że czegoś nie skończyli. Jak żyć, panie? Jak życ?
Jednym dziękują za każdy odcinek, a innym po zakończeniu projektu z ponad 40 odcinkami podziękują 3 osoby. Smutne to trochę. Chyba już wiem, czemu lepiej wydawać na listach.
Hunter Killer napisał:Jednym dziękują za każdy odcinek, a innym po zakończeniu projektu z ponad 40 odcinkami podziękują 3 osoby. Smutne to trochę. Chyba już wiem, czemu lepiej wydawać na listach.
A jeszcze innym ciągle przypominają, że czegoś nie skończyli. Jak żyć, panie? Jak życ?
Dokładnie. Najgorsze, że czasem ktoś przypomni o czymś, co się samemu zapomniało. Myślałeś, że jesteś na czysto, a tu taki "news"
Dziękują po każdym odcinku, jak się pojawiają odcinki na listę. Sam zobacz w tym temacie reakcję na pierwsze odcinki. Czyli strach przed wykreśleniem? Maszyniści również powinni wydawać anime na listę?
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2017-09-10 22:05:02)
Hunter Killer napisał:Jednym dziękują za każdy odcinek, a innym po zakończeniu projektu z ponad 40 odcinkami podziękują 3 osoby. Smutne to trochę. Chyba już wiem, czemu lepiej wydawać na listach.
Dziękują po każdym odcinku, jak się pojawiają odcinki na listę. Sam zobacz w tym temacie reakcję na pierwsze odcinki. Czyli strach przed wykreśleniem? Maszyniści również powinni wydawać anime na listę?
Tak, na listę, Odcinki będą dostępne tylko w określonych godzinach. Jak nie odpowiesz na majla, zostajesz usunięty.
Tak serio to nie chce mi się z tym bawić. Będziemy wydawać jak do tej pory, chyba że ktoś mnie bardzo wkurzy, ale wtedy pewnie w ogóle zrezygnuję z tej profesji. Nie zmienia to faktu, że te podziękowania dla osób wydających na listach mogą być rożnie odebrane przez resztę tłumaczy. Radzę o tym pamiętać. U jednych się przymilacie, a resztę...
Nesbro napisał:Zamiast pisać dziękuje, to zgodnie z kolejną sugestią Besamira trzeba do bodzia pisać i na PW mu spam tworzyć.
Robienie komuś syfu może przynieść odwrotny skutek, a swoją drogą skoro nikt nie robi to świadczy tylko o dobrej kulturze.
bodzio napisał:Nesbro napisał:Zamiast pisać dziękuje, to zgodnie z kolejną sugestią Besamira trzeba do bodzia pisać i na PW mu spam tworzyć.
Robienie komuś syfu może przynieść odwrotny skutek, a swoją drogą skoro nikt nie robi to świadczy tylko o dobrej kulturze.
Nie powinno się słów o spamie brać dosłownie. Zainteresowanie napisami od bodzia jest bardzo małe, co sam stwierdził choćby przy okazji osób oglądających jego Ranme, i choćby pisał o tłumaczeniu dla siebie, to jednak zwraca uwagę na zainteresowanie swoją twórczością. Dlatego moim zdaniem Besamir chciał by pisać do bodzia z prośbą o napisy by widział nasze zainteresowanie, a nie pozbawione sensu dziękuję za napisy. Jeśli by ich nie skończył w sensie napisów to martwa cisza.
Mi się wydaje, że Hunter po prostu robi jaja
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Tajemnica pierwszego odcinka została rozwiązana, bodzio nadal siedzi w dziurze.
Ostatnio edytowany przez djbeast (2017-09-17 22:55:21)