Nie jesteś zalogowany.
elektromaniek napisał:Ma ktoś w planach KanColle the movie?
Jeśli nikt się nie weźmie za film to może ja coś podłubię. Ale najpierw niech wyjdzie chociaż jakaś dobra wersja.
Czy ta się nada? Puki co to jedyna wersja ponieważ film pojawił się wczoraj.
https://animetosho.org/view/35mm-kancol … kv.1128763
Ostatnio edytowany przez elektromaniek (2017-09-01 20:21:21)
Quan Zhi Fa shi
Czy ktoś znajdzie się chętny by tłumaczyć to anime ?
Anime bylo emitowane rok temu od tego czesu nikt nie zabierał się za tłumaczenie.
Ścieżka audio to niestety chiński , powstały ang napisy ale wiadomo nie każdy zna perfekcyjnie ten język a zatrzymywanie specjalnie przy przetłumaczyć jeden wyraz to psuje dość oglądanie.
Jeżeli ktoś się znajdzie chętny do tłumaczenia będę bardzo wdzięczny
Ja bym miał propozycje 3 anime to tłumaczenia : Busou Shoujo Machiavellianism, Renai Boukun , Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e to wciąż trwa ale jest jak narazie genialne. Nawet by było lepiej bez openningów i endingów dużo czasu można by zaoszczędzić. Jeśli znajdzie się jakiś dobry samarytanin byłbym wdzięczny .
Ja bym miał propozycje 3 anime to tłumaczenia : Busou Shoujo Machiavellianism, Renai Boukun , Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e
6) każde pytanie o anime z nowego sezonu i przyszłych należy zadać w tym temacie- klik.
tutaj daje posta bo anime tak naprawde wychodzi od 2016
Kubikiri Cycle: Aoiro Savant to Zaregototsukai odcinek 7? poprzednie 6 jest przetlumaczonych (odcinki nie wychodza regularnie).
do przetlumaczenia zostal odc 7 i 8 (ostatni, ale dopiero jak wyjdzie)
Ostatnio edytowany przez kazu19 (2017-09-05 13:09:32)
Kubikiri Cycle: Aoiro Savant to Zaregototsukai odcinek 7? poprzednie 6 jest przetlumaczonych (odcinki nie wychodza regularnie).
Kamiyan3991 mówił, że dokończy tłumaczenie ale nie daje znaku życia od maja.
Chce jeszcze dodac
My Hero Academia: Training of the Dead (OAV) (wyszlo jakies 2 miesiace temu?)
My Hero Academia (special) z 2016
szukam jeszcze na internecie ale nie wydaje mi sie zeby byly przetlumaczone na polski
kazu19 napisał:tutaj daje posta bo anime tak naprawde wychodzi od 2016
do przetlumaczenia zostal odc 7 i 8 (ostatni, ale dopiero jak wyjdzie)Kamiyan3991 mówił, że dokończy tłumaczenie ale nie daje znaku życia od maja.
probably dead :/
moge zrobic typesetting jesli ktos da mi tekst :v
Kubikiri 07 jak na razie ma słabego rawa, jeśli do weekendu nie wleci nic ciekawego to zrobię na tym co jest.
Jeśli znalazł by się jakiś dobry samarytanin i dokończył Reikenzan: Eichi e no Shikaku to byłbym wdzięczny. To anime jest naprawdę fajne a nikt nie tłumaczy
Jeśli znalazł by się jakiś dobry samarytanin i dokończył Reikenzan: Eichi e no Shikaku to byłbym wdzięczny. To anime jest naprawdę fajne a nikt nie tłumaczy
Klik.
Witam kto tłumaczy lub przetłumaczy cały film KanColle
elektromaniek napisał:Ma ktoś w planach KanColle the movie?
Jeśli nikt się nie weźmie za film to może ja coś podłubię. Ale najpierw niech wyjdzie chociaż jakaś dobra wersja.
Warto przeglądać poprzednie posty.
kazu19 napisał:tutaj daje posta bo anime tak naprawde wychodzi od 2016
do przetlumaczenia zostal odc 7 i 8 (ostatni, ale dopiero jak wyjdzie)Kubikiri 07 jak na razie ma słabego rawa, jeśli do weekendu nie wleci nic ciekawego to zrobię na tym co jest.
moja oferta typesettingu dalej stoi
Proszę niech ktoś zrobi napisy do reszty odcinków Shugo Chara Party. 14-25 (tylko 11).
Proszę niech ktoś zrobi napisy do reszty odcinków Shugo Chara Party. 14-25 (tylko 11).
Tylko xD
Jak 14 też trzeba zrobić to "tylko" 12 nie 11 :p
Toć to praktycznie cała seria.
Dwa poprzednie sezony mają razem 102, to jest dopiero ilość! Na szczęście zrobione. Więc 11, tfu 12, to różnica xD. Nie wiem czemu przez tyle lat nikt tego nie dokończył, a kiedy napisy do 1-13 były już zrobione, kilkanaście lat temu. Poza tym to nie do końca cała seria, bo każdy z tych odcinków trwa około 13 minut
Ostatnio edytowany przez sandi1993 (2017-09-19 09:56:45)
Bardzo ładnie proszę jakąś dobrą duszyczkę o przetłumaczenie filmów i dodatków do serii Ansatsu Kyuoshitsu(Assassination Classroom), tj:
Ansatsu Kyoushitsu (TV) 2nd Season: Kagaijugyou-hen
Ansatsu Kyoushitsu: 365-nichi no Jikan
Koro-sensei Q!
Koro-sensei Quest!
Quan Zhi Fa shi
Czy ktoś znajdzie się chętny by tłumaczyć to anime ?
Anime bylo emitowane rok temu od tego czesu nikt nie zabierał się za tłumaczenie.
Ścieżka audio to niestety chiński , powstały ang napisy ale wiadomo nie każdy zna perfekcyjnie ten język a zatrzymywanie specjalnie przy przetłumaczyć jeden wyraz to psuje dość oglądanie.
Jeżeli ktoś się znajdzie chętny do tłumaczenia będę bardzo wdzięczny
Tłumaczenie jest na stronie bo sam pobierałem pod nazwa The King's Avatar lub Quan Zhi Gao Shou. Tylko że niema odcinków 4-5-6 lecz te trzy to zobaczyłem na stronie shinden czy a-o.ninja nie pamiętam, a reszta na kompie.