Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich, dziś prezentuję coś dla miłośników lekkich historii miłosnych. A konkretniej Zutto Mae kara Suki Deshita. Kokuhaku Jikkouiinkai. Napisy dostępne oczywiście tam, gdzie zwykle. A już w najbliższych dniach planuję startować z tłumaczeniem nowej serii z sezonu jesiennego...
Drugą część tego filmu też przetłumaczysz?
Myślę, że tak. Ale będzie musiał prawdopodobnie poczekać w kolejce.
Witam wszystkich, dziś prezentuję coś dla miłośników lekkich historii miłosnych. A konkretniej Zutto Mae kara Suki Deshita. Kokuhaku Jikkouiinkai. Napisy dostępne oczywiście tam, gdzie zwykle. A już w najbliższych dniach planuję startować z tłumaczeniem nowej serii z sezonu jesiennego...
Witam. Że tak zapytam, tam gdzie zwykle, to znaczy gdzie??
Diablo napisał:Witam wszystkich, dziś prezentuję coś dla miłośników lekkich historii miłosnych. A konkretniej Zutto Mae kara Suki Deshita. Kokuhaku Jikkouiinkai. Napisy dostępne oczywiście tam, gdzie zwykle. A już w najbliższych dniach planuję startować z tłumaczeniem nowej serii z sezonu jesiennego...
Witam. Że tak zapytam, tam gdzie zwykle, to znaczy gdzie??
Hehehe... Tam gdzie zwykle, czyli na ANSI. Po kliknięciu w "Napisy" w moim cytowanym poście odeśle cię bezpośrednio do odpowiedniego miejsca w katalogu strony.
Może jestem głupi/ślepy, to znaczy gdzie?
Może jestem głupi/ślepy, to znaczy gdzie?
No dobra, ślepym być.