Nie jesteś zalogowany.
Slayers Excellent
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Korekta: Hunter Killer
Opis:
Kiedyś...
Slayers The Book of Spells
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Slayers Perfect
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Slayers Return
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Slayers Great
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Slayers Gorgeous
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Slayers
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Slayers Next
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Slayers Premium
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Slayers Try
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
01: DVD BD
02: DVD BD
03: DVD BD
04: DVD BD
05: DVD BD
06: DVD BD
07: DVD BD
08: DVD BD
09: DVD BD
10: DVD BD
11: DVD BD
12: DVD BD
13: DVD BD
14: DVD BD
15: DVD BD
16: DVD BD
17: DVD BD
18: DVD BD
19: DVD BD
20: DVD BD
21: DVD BD
22: DVD BD
23: DVD 480p BD 1080p
24: DVD 480p BD 1080p
25: DVD 480p BD 1080p
26: DVD 480p BD 1080p
Slayers Revolution
Ekipa:
Opis:
Kiedyś...
Proszę o niewykorzystywanie tych odcinków do uploadu na strony z anime online i inne chomiki.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2018-12-26 00:50:12)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Macie może w planie tłumaczenie wszystkiego ze Slayersów? Chodzi mi o wszystkie ovki filmy i serię tv.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Tak, mamy w planach wydać całość. Book of spells wydam w tym tygodniu, filmy 1-4 w następnym. Do końca roku planuję przetłumaczyć do końca Next, a pozostałe w przyszłym roku.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Że Tobie się chce.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Super, wydacie wszystko?
Tak, mamy w planach wydać całość. Book of spells wydam w tym tygodniu, filmy 1-4 w następnym. Do końca roku planuję przetłumaczyć do końca Next, a pozostałe w przyszłym roku.
Slayers 1 serię tv wydacie w postaci hardsubów czy tylko napisy? Wydacie wersję z BD z tego co wiem pierwsza seria jest już wydana na BD (mam ripy). Next też jest już wydany na BD czy to będzie wersja DVD?
Ostatnio edytowany przez kiba01 (2017-10-17 20:30:15)
Demonis Angel napisał:Tak, mamy w planach wydać całość. Book of spells wydam w tym tygodniu, filmy 1-4 w następnym. Do końca roku planuję przetłumaczyć do końca Next, a pozostałe w przyszłym roku.
Slayers 1 serię tv wydacie w postaci hardsubów czy tylko napisy? Wydacie wersję z BD z tego co wiem pierwsza seria jest już wydana na BD (mam ripy). Next też jest już wydany na BD czy to będzie wersja DVD?
Tak jak Excellent będą hardki w dwóch wersjach. Może później dodam same napisy do bazy.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzięki za podjęcie pracy nad tak prawilną serię. Powodzenia przy tłumaczeniu. Chętnie odświeżę sobie uniwersum Slayersów z waszymi napisami.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2017-10-17 20:41:51)
Przydałaby się chronologia Slayersów
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
AniDB lub klik.
Co do BD pierwszej serii... Te ripy, co latają po torrentach, to w ogóle oficjalne jest, bo mam wątpliwości? Sam to pobrałem i jest trochę ładniejsze od DVD, ale poziomem daleko od tych OAV/filmów, a na jakiś oficjalnych sklepach tego znaleźć nie mogę. Kiedyś wprawdzie zapowiadali wydanie, ale... później je anulowali, chyba że coś przegapiłem. Oczywiście filmy, OAV itd. są oficjalne i mają bardzo ładną jakość.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2017-10-18 08:40:34)
Link od Huntera przedstawia chronologię.
Z mojej strony wyjaśnienie, jeśli interesuje cię dlaczego tak, a nie inaczej.
Excellent - tu poznają się bohaterki.
Book of spells i filmy 1-4 - kolejność raczej obojętna, bo nie są ze sobą w żaden sposób powiązane (jak serie tv, bohaterowie spotykają się na początku, biegają po świecie i rozstają się na koniec).
Serie tv - po kolei, tutaj wcześniejsze wydarzenia mają wpływ na historię.
5 film - po Next, bo pojawia się bohater, którego poznajemy w 2 sezonie.
Lost Universe - to już inny projekt, ale sporo ma nawiązań do Slayers.
I w takiej kolejności będę to wydawać.
Co do BD serii TV, to 1 sezon mam w 3 wersjach (DVD na bazie której tłumaczę, odświeżone DVD i te rzekome BD od SFEO-Raws) - obie wersje DVD wyglądają tak samo (przy różnicy 1 gb wielkości pliku), a wydanie SFEO ma odświeżone kolory i kontury - oglądając normalnie różnica żadna, ale na porównaniu widać wielką różnicę.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2017-10-18 10:53:42)
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Slayers Revolution i Evolution-R też wydasz?
Porównywałam BD od SFEO-Raws oraz ripy DVD na telewizorze i monitorze komputera. Te pseudo BD ładnie wyglądają. O wiele lepiej niż BD Initial D pierwszej serii czy amerykańskiego BD wydania sailorek (płakałam jak oglądałam)
Wygląda na to, że w pierwszym odcinku wersji BD, czyli [DA-Subs] Slayers Excellent - 01 [5E384B3E], nie zgadza się CRC. Pobrałem trzykrotnie dla pewności. Za każdym razem uzyskałem taki sam wynik: 14F9A771. Błąd w nazwie, czy może przy uploadzie się coś zepsuło?
Dzięki za wydanie - tak przy okazji.
Wygląda na to, że w pierwszym odcinku wersji BD, czyli [DA-Subs] Slayers Excellent - 01 [5E384B3E], nie zgadza się CRC. Pobrałem trzykrotnie dla pewności. Za każdym razem uzyskałem taki sam wynik: 14F9A771. Błąd w nazwie, czy może przy uploadzie się coś zepsuło?
U mnie wszystko dobrze. Nie wiem skąd wziąłeś to 14F9A771
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
GF7 napisał:Wygląda na to, że w pierwszym odcinku wersji BD, czyli [DA-Subs] Slayers Excellent - 01 [5E384B3E], nie zgadza się CRC. Pobrałem trzykrotnie dla pewności. Za każdym razem uzyskałem taki sam wynik: 14F9A771. Błąd w nazwie, czy może przy uploadzie się coś zepsuło?
U mnie wszystko dobrze. Nie wiem skąd wziąłeś to 14F9A771
Mi też pokazuje 14F9A771.
Coś się źle wrzuciło, bo plik na dysku ma dobre crc, a ten z mega złe. Wieczorem wrzucę go ponownie.
Odcinek 01 wrzucony ponownie, teraz powinno być dobrze.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2017-10-22 00:42:54)
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Macie rozmach
Powodzenia
Demonis Angel napisał:Tak, mamy w planach wydać całość. Book of spells wydam w tym tygodniu, filmy 1-4 w następnym. Do końca roku planuję przetłumaczyć do końca Next, a pozostałe w przyszłym roku.
Macie rozmach
Powodzenia
Excellent miało być na początku października. Teraz opóźniam Book of spells. Także ten "rozmach" w aktualnym tempie będzie przez następne 10 lat.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.