Nie jesteś zalogowany.
Hunter Killer napisał:djbeast napisał:O, niebieskowłosa dostanie LN.
Ha?
Pokaż spoiler
Ale skąd to info niby?
Czasami nie było mowy, że JPF, jeśli będzie wydawać LN, to tylko jako uzupełnienie swoich mang? Chyba że nie napisali "tylko", a że będą na tym się skupiać (nie mogę już znaleźć tego wpisu).
Czasami nie było mowy, że JPF, jeśli będzie wydawać LN, to tylko jako uzupełnienie swoich mang? Chyba że nie napisali "tylko", a że będą na tym się skupiać (nie mogę już znaleźć tego wpisu).
Chyba tylko był tekst "nie mamy w planach niepowiązanych pozycji", a nie odcięcie się całkowite
Kolejną nowością jest jednotomowa LN Death Note.
Zdradzamy tajemniczą light novelkę!
Jest to prequel 12 tomowej serii "Death Note" pt. "Death Note: Another Note"
pre-order:
http://mangarden.pl/…/Death-Note-Anothe … order/3431
Wydawałoby się, że po klapie jaką okazało się Wzgórze Apolla zrezygnowali z Josei, a tu proszę bardzo ^^
GG: 1677958
Wzgórze miało już dosyć dobre anime, a różnic między serialem i mangą specjalnie dużo nie było, stąd pewnie słaba sprzedaż.
Dla mnie z tego jedynie Ito i czekanie na ostatni tom Blame!
A Akira nie jest już oficjalnie potwierdzona? Chyba na którymś konwencie JPF o tym wspominał.
Najwyraźniej próbują sobie znaleźć kolejną po horrorach (skoro wydają coraz to nowe, to muszą się chyba sprzedawać?) niezagospodarowaną niszę.
Ostatnio edytowany przez ill (2017-12-08 15:15:43)
Te ceny będą mi się śniły po nocach.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Biorąc pod uwagę, że wersję w miękkiej okładce będzie pewnie można kupić o 30% taniej w niektórych sklepach, to ta w twardej jest dla prawdziwych maniaków tego tytułu
Biorąc pod uwagę, że wersję w miękkiej okładce będzie pewnie można kupić o 30% taniej w niektórych sklepach, to ta w twardej jest dla prawdziwych maniaków tego tytułu
Z Blame było tak samo. W sumie chciałem najpierw Akirę, ale Ality będzie ekranizacja w tym roku, więc pewnie dlatego się skusili. Biorę bankowo, a mam pierwsze wydanie. W starym wydaniu te obrazki są takie małe
30% taniej nie będzie na Gildii na wydanie w miękkiej oprawie. Endriu napisał, że się przejechali na tym. Teraz max -15% dostaną.
Ceny na tym naszym rynku książkowo\mangowym są tak porypane że bez 25-30% rabatu nawet się nie zainteresuję nowością...
Książki z reguły kupuję w twardej oprawie. Z mango nie było wcześniej możliwości, ale teraz? Te tytuły są jakieś kultowe?
Książki z reguły kupuję w twardej oprawie. Z mango nie było wcześniej możliwości, ale teraz? Te tytuły są jakieś kultowe?
No ba. Klasyka, która w pewnym momencie musiała zostać usunięta z rynku. Szczegółów nie pamiętam, ale wyprzedawał JPF po przecenie cały nakład. Teraz wraca po latach i ma być wydana w całości (z kontynuacjami). Świetna historia, kapitalne rysunki. Polecam
Tak w ogóle... Tam w rozpisce nie ma całości? Bo coś podali "kolejne tomy w planach"?
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2018-02-15 13:59:42)
Klasyka, która w pewnym momencie musiała zostać usunięta z rynku. Szczegółów nie pamiętam, ale wyprzedawał JPF po przecenie cały nakład.
Po 55 zł za 10 tomów w 2012. "Bo Japonia kazała".
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Skok na kasę, bo pod koniec roku premiera ekranizacji tego tytułu w wykonaniu Made in USA.