Nie jesteś zalogowany.
Excellent miało być na początku października. Teraz opóźniam Book of spells. Także ten "rozmach" w aktualnym tempie będzie przez następne 10 lat.
Tak myślałem
Excellent miało być na początku października. Teraz opóźniam Book of spells. Także ten "rozmach" w aktualnym tempie będzie przez następne 10 lat.
Oj, tam co się odwlecze to nie uciecze... Plany mają to do siebie, że lubią brać w łeb. Grunt, żebyście ostatecznie wydali.
Bodzio byłby dumny
Demonis Angel napisał:Excellent miało być na początku października. Teraz opóźniam Book of spells. Także ten "rozmach" w aktualnym tempie będzie przez następne 10 lat.
Bodzio byłby dumny
Tak trzymać.
Book of Spells dodany.
Przy okazji szukam mistrza photoshopa, który zrobiłby ładny plakacik w tym stylu, ale z wszystkimi postaciami z serii.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Jest (chyba) problem z 3 odcinkiem Book of Spells przy wersji DvD - http://prntscr.com/h32pmw
Jest (chyba) problem z 3 odcinkiem Book of Spells przy wersji DvD - http://prntscr.com/h32pmw
Sprawdziłem, u mnie to samo. Wrzucam ponownie.
Teraz powinno działać.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2017-10-28 15:38:42)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
kiba01 napisał:Slayers Revolution i Evolution-R też wydasz?
Nie, bo już będziemy mieli 50 lat na karku i nie będziemy się interesowali anime
Ja mam ponad 50 i uwielbiam anime
Tyle lat mamy na ile się czujemy
W wersji BD Book of Spells chyba też jest problem z CRC. I znowu w pierwszym odcinku. Jakaś klątwa czy co...
Plik [DA-Subs] Slayers Book Of Spells - 01 [D6944CE3] zdaje się mieć CRC: DCC84BB3.
W wersji BD Book of Spells chyba też jest problem z CRC. I znowu w pierwszym odcinku. Jakaś klątwa czy co...
Plik [DA-Subs] Slayers Book Of Spells - 01 [D6944CE3] zdaje się mieć CRC: DCC84BB3.
Wrzucony ponownie.
Wezmę tę klątwę pod uwagę i nie będę już wrzucał pierwszych odcinków.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Trochę zeszło, ale po przejściach Slayers Perfect wydane. Wersję BD wrzuciłem w 2 częściach, by każdy mógł to bez problemu pobrać.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Mówię sobie - pobiorę BD, nie będę dziadował. Tja...
Nie wiem czy to u mnie ale jest błąd w pliku archiwum wersji BD i ni jak nie idzie jej rozpakować.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Nie tylko u Ciebie z wersją BD są problemy, u mnie jest to samo.
Wersja DVD ma błędną sumę kontrolną 856FA13B zamiast prawidłowej 42232BE7.
Mnie udało się ją wypakować 7zip.
Pliki poleciały z mega po południu, niedługo wrzucą się ponownie. Drugi film leży w kolejce do uploadu. Linki najpewniej podmienię rano lub późno w nocy.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Linki podmienione (wersję DVD dopiero pobieram, by sprawdzić, czy wrzuciła się dobrze, tak więc link może znów polecieć). Slayers Return dodany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Pobierać wersję BD czy nie pobierać - oto jest pytanie! xD
Dzięki za film!
#edit
Około 50 minuty się trochę timing rozjechał na jakieś 5-6 kwestii, ale to tak chyba pierdoła
Ostatnio edytowany przez Pitbull01 (2017-11-16 22:29:52)
Pobierać wersję BD czy nie pobierać - oto jest pytanie! xD
Dzięki za film!#edit
Około 50 minuty się trochę timing rozjechał na jakieś 5-6 kwestii, ale to tak chyba pierdoła
Wersja DVD Perfect wrzucona poprawnie (po 3 dniach prób). W Perfect, czy Return? Po wrzuceniu pozostałych filmów zrobię reupload z poprawioną wersją, niby pierdoła, ale wypada poprawić.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Wersja DVD Perfect wrzucona poprawnie (po 3 dniach prób). W Perfect, czy Return? Po wrzuceniu pozostałych filmów zrobię reupload z poprawioną wersją, niby pierdoła, ale wypada poprawić.
W Returnie w wersji BD.