Nie jesteś zalogowany.
Takto ^_^ napisał:Xandros napisał:(...) Ja tam nie rozumiem, co ci ludzie w tym "anime" widzą o.O.
Ja bym raczej był skłonny się zapytać, co tam widział bodzio, że wziął to na warsztat.
p0rn
chyba "anakonda" była lepszym materiałem na to...
Ostatnie odcinki.
Podsumowanie >> "end to this shit"
bodzio, mógłbyś Cobre na takim spedzie wydawać
Nie da rady. I tak się cieszę, że udało mi się skończyć kilka serii.
Czy jest szansa o reseeda torrentów na nyaa albo o linki do hard'ków?
Kilka dni temu ściągałem i wszystko pobrało się w miarę szybko, poza odcinkami 03-06. Ale po kilku dniach je też udało się pobrać.
Musisz być cierpliwy. Poza tym, masz unikalną okazję doświadczyć jak wyglądało torrentowanie 20 lat temu
Czy jest szansa o reseeda torrentów na nyaa albo o linki do hard'ków?
10 kilo ciastek dla bodzia, dla mnie butelka dobrej whisky i pomyślimy jak rozwiązać problem.
Jestem już na tyle stary by jeszcze te czasy pamiętać i jakoś nie zależy mi do powrotu do przeszłości w tej kwestii Ok spróbuje, na razie idzie całkiem dobrze nie licząc odcinków 03-06 bo nie ma nawet pełnego seed'a ;/ Skoro Ci się udało pobrać to mógłbym prosić o małą pomoc? :>
gostek napisał:Czy jest szansa o reseeda torrentów na nyaa albo o linki do hard'ków?
10 kilo ciastek dla bodzia, dla mnie butelka dobrej whisky i pomyślimy jak rozwiązać problem.
Myślę że gdyby nie to że jesteśmy rozsiani po całej Polsce albo i po świecie spokojnie moglibyśmy się dogadać w tej kwestii
Ostatnio edytowany przez gostek (2017-02-05 14:01:57)
Jestem już na tyle stary by jeszcze te czasy pamiętać i jakoś nie zależy mi do powrotu do przeszłości w tej kwestii Ok spróbuje, na razie idzie całkiem dobrze nie licząc odcinków 03-06 bo nie ma nawet pełnego seed'a ;/ Skoro Ci się udało pobrać to mógłbym prosić o małą pomoc? :>
Seeduje całą serię, gdy tylko mam odpalonego kompa. Na duże transfery nie licz, bo to domowe łącze.
Seeduje całą serię, gdy tylko mam odpalonego kompa. Na duże transfery nie licz, bo to domowe łącze.
Udało się pobrać. Dziękuje ślicznie
Chciałbym się zapytać czy ktoś jeszcze ma napisy do tej seri bo żaden z linków nie działa, chodzi mi o same napisy lub całą serie z której mogę wyciągnąć napisy.
Nie licz na linki do wydania, skoro otwarcie piszesz, że zależy Ci tylko na wyciągnięciu napisów.
https://a-o.ninja/czlonkowie/shadowtros
Ja to tylko tutaj zostawię.
No prawdziwy ninja. Przyczajony, brak możliwości zidentyfikowania, niech ktoś tylko spróbuje powiedzieć, że onlajny to jełopy.
Bo oni tam w większości nie są świadomi, że komukolwiek się nie podoba to ich podbieranie napisów.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
I nawet nie są 'szkoleni', żeby podbierać z ukrycia? Kiedy myślisz, że nie może być już lepiej.
Och, to stąd pm i próba uzyskania dostępu do mojego bloga.
Zaraz, zaraz. Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale czy tu właśnie nie zastosowano "linczu" na użytkowniku proszącym o subki tylko dlatego, że posiada konto o identycznym loginie na AO? Że niby chciał to na wspomnianego onlajna wrzucić? Skoro już szukamy dowodów i teorii spiskowych , to wiedzmy, że w bazie AO ta seria już jest, i to działająca, więc po kij robić im reupload? Dlatego nie próbuję nawet się na takie listy wbijać, bo historia pamięta skąd jestem i na jakim forum siedzę -,- ... a nie, sam się wygadałem kilkukrotnie. Taki kiepski ze mnie agent, który konspiruje się wydawaniem (a posłodzę sobie, skoro mam okazje) średniej jakości subków tutaj.
Kręcenie bicza na onlajny nie jest trudne ( i szczerze przyznam, że nie ma tu wyjątków), więc dlaczego wybieracie często bardzo słabe materiały na jego ukręcenie? Jak bić, to kopem po jądrach, a nie pstryczkiem po urojonej szczepionce.
Nie wiem czy jestem zbyt łatwowierny, ale ja tu próby kradzieży na onlajn nie widzę.
Ostatnio edytowany przez Bufallo (2017-11-18 20:04:47)
Jak bić, to kopem po jądrach, a nie pstryczkiem po urojonej szczepionce.
Jak tutaj sami sadyści, po prostu lepiej bawić się ofiarą, a na końcu dobić jak już będzie miała dość .
Ostatnio edytowany przez Grucha00 (2017-11-18 20:04:55)
Haha jaka burza się rozpętała. Zprecyzuje dlaczego chce same napisy
Po pierwsze lubie oglądać anime najlepszej jakości w jakiej zostanie wydana.
Po drugie nagrywam sobie anime na płyty bo lubię do nich wracać, najlepsze według mnie pooglądałem już conajmniej 5 razy.
Po trzecie mając same napisy daje mi to możliwość wycięcia rzeczy które mnie irytują np. komentarzy,zmiana wielkości czcionki,zmiana grubości.
Co do mojego konto mam takie same na animezone i animeonline bo nie mydlmy sobie oczu tu nie wszystko jest tłumaczone a nie jestem człowiekiem który odpuści sobie fajne anime tylko dlatego że nie mam dostępu do napisów xD.
I ta seria jest wszędzie raczej więc danie mi napisów nic nie zmieni XD i nie mam żadnych powiązań z tymi serwisami poza tym że na nich oglądam. Ale że też komuś się chciało tak szukać informacji po serwisach,przynajmniej wiadomo że na forum siedzi dużo ludzi
A jak jesteście tak zainteresowaniu to jest moje konto na malu takie same https://myanimelist.net/animelist/Shadowtros
Ostatnio edytowany przez shadowtros (2017-11-18 20:44:59)