Nie jesteś zalogowany.
Hej, znajdę gdzieś jeszcze do pobrania z sieci odcinki 24-25 z napisami w języku polskim? Samymi napisami również bym nie pogardził.
Hej, znajdę gdzieś jeszcze do pobrania z sieci odcinki 24-25 z napisami w języku polskim? Samymi napisami również bym nie pogardził.
Klik.
Ale ktoś mógłby w sumie wrzucić gdzieś całość lub torrent zbiorczy zmontować, pewnie by się sporo osób skusiło
Niech Bóg w dzieciach wynagrodzi
HentaiDymon napisał:Hej, znajdę gdzieś jeszcze do pobrania z sieci odcinki 24-25 z napisami w języku polskim? Samymi napisami również bym nie pogardził.
Klik.
Ale ktoś mógłby w sumie wrzucić gdzieś całość lub torrent zbiorczy zmontować, pewnie by się sporo osób skusiło
Pytałem jankiela, czy planuje coś takiego...:
ja: miszczu
Jankiel: /?
Ja: Ty nie masz jakiegoś batcha ze swoimi epami re;zero?
Jankiel: raczej nie xd
Ja: a nie planuejsz zrobić?
Ja: chociaż torrenta :E
Jankiel: nie
Jankiel: bo mialem poprawiac te tlumaczenie bo ch*jowe
Jankiel: ale jednak nie mam checi zapalu i czasu
Ja: to zamiast poprawek wystarczu batch
Koniec
Także musiałaby zrobić to jakaś inna osoba, a że ja tych epów nie mam w ogóle...
Witam.
Jako że autor nie ma chęci oraz nie posiada batch'a, a noob o nicku 5227756 :3 ma prawie całą serię na płytce postaram się zrobić reupload.
Planowane hosty
- mega
- pcloud
- może jakaś propozycja?
Sam upload długo trwał nie będzie niestety mam zwyczaj pakować to w rar także liczę na cierpliwość.
Co do hostów czekam na propozycje do poniedziałku (04.12.2017) do godz. 22 potem lece z uploadem.
Kontakt:
- pw
- gg (5227756)
Ostatnio edytowany przez 5227756 (2017-12-03 10:28:05)
Kontakt
Discord:
KuneGunda#5959
Ja bym proponował torrenta, jednakże nie wiem, jak go zrobić. Kiedyś próbowałem, to czegoś chyba nie zrobiłem i nie chciało seedować nawet osobie, której go dałem :E
Torek jest dla mnie dość problematyczny gdyż nie zawsze mam hosta na stanie.
Bota nie kupie a lapek jest 24/7 przy mnie co nie mogę powiedzieć o internecie.
na 100% reupne serię na mega i pewnie pcloud, pcloud ma limit 50 gb/miech (download) tyle że wątpię by to poszło wrazie czego dalej można na mega, poczytam i może zrobię torrenta ale nie daje pewności.
Ps. na pcloud odc. będą pojawiać się szybciej z racji na brak limitu uploadu.
Ide zgrywać serię na pc i konta zrobić.
Ostatnio edytowany przez 5227756 (2017-12-03 10:36:32)
Kontakt
Discord:
KuneGunda#5959
Download:
Napisy na odcinkach upniętych na PCloud pojawią się dopiero po pobraniu!
Katalogi:
Dodatkowo do wtorku postaram się wspierać link torrent podany wyżej.
Edit.
Czyli widzę że tu tak nie działa :/
Na ANSI siedzę za pośrednictwem aplikacji i widziałem że był spoiler w spoilerze niestety na stronie inaczej to wyglądało więc sorki SoheiMajin .
Jako jeden katalog nie dam bo mam to porozwalane na różnych kontach (limity), a nowego robił nie będę jeszcze.
Ostatnio edytowany przez 5227756 (2017-12-05 21:44:45)
Kontakt
Discord:
KuneGunda#5959
Może wrzuć to kulturalnie w jeden spoiler albo prościej daj link do katalogu, bo teraz to trochę poronione.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime