Nie jesteś zalogowany.
Dwudziesty trzeci odcinek Apocryphy dodany. Sorka, że tak późno, ale święta :p
Dwudziesty czwarty odcinek Apocryphy dodany. Miłego oglądania życzę :p
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2017-12-29 21:46:59)
Żeby umilić sobie i wam oczekiwanie na suby do ostatniego odcinka Apocryphy oto prezentuję pierwszy odcinek Emiya-san Chi no Kyou no Gohan, czyli "gotuj z Shirou oraz waifu z fejtów". Miłego oglądania życzę
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2018-01-05 00:53:27)
Żeby umilić sobie i wam oczekiwanie na suby do ostatniego odcinka Apocryphy oto prezentuję pierwszy odcinek Emiya-san Chi no Kyou no Gohan, czyli "gotuj z Shirou oraz waifu z fejtów". Miłego oglądania życzę
Pokaż spoiler
Wyszło mi, że składniki do dania z animu to 100,85 zł
Ostatni odcinek Apocryphy dodany. Z pewnymi opóźnieniami na które nie miałem wpływu, ale jest. I tak oto kończę kolejny solowy projekt. Apocryphie co prawda daleko do wybitnej serii, ale mimo to miło się oglądało i tłumaczyło. Jak zwykle dzięki wszystkim, którzy postanowili oglądać z moimi napisami. Mam nadzieję, że się podobało ^^
PS Postaram się wrzucić kompletną paczkę ze wszystkim epkami, jak tylko zrobię poprawki.
Pierwszy odcinek Houseki no Kuni dodany. No i startuję (tym razem nie sam) z nowym projektem. Tym razem padło na perełkę, a może raczej kryształ, sezonu jesiennego. Co do regularności wydawania subów nie mogę nic obiecać, szczególnie, że pracuję nad tym w zespole z Aską i Tempestem, ale postaram się żeby wychodził chociaż jeden odcinek tygodniowo. W każdym razie miłego oglądania życzę :p
Houseki no Kuni To czarny koń sezonu, mam nadzieje że będziecie robić synchro pod BD
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Pierwszy odcinek Houseki no Kuni dodany. No i startuję (tym razem nie sam) z nowym projektem. Tym razem padło na perełkę, a może raczej kryształ, sezonu jesiennego. Co do regularności wydawania subów nie mogę nic obiecać, szczególnie, że pracuję nad tym w zespole z Aską i Tempestem, ale postaram się żeby wychodził chociaż jeden odcinek tygodniowo. W każdym razie miłego oglądania życzę :p
https://img7.anidb.net/pics/anime/206554.jpg
Brawo, brawo. Moim zdaniem to była jedna z lepszych serii z tamtego roku.
Btw. Coś planujesz tłumaczyć "Fate/Grand Order: Moonlight/Lostroom"?
Moonlight/Lostroom jest tylko dla graczy (dużo spoilerów).
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-01-21 13:25:32)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Houseki no Kuni To czarny koń sezonu, mam nadzieje że będziecie robić synchro pod BD
Taki jest zamiar.
_Crimson_Red_ napisał:Pierwszy odcinek Houseki no Kuni dodany. No i startuję (tym razem nie sam) z nowym projektem. Tym razem padło na perełkę, a może raczej kryształ, sezonu jesiennego. Co do regularności wydawania subów nie mogę nic obiecać, szczególnie, że pracuję nad tym w zespole z Aską i Tempestem, ale postaram się żeby wychodził chociaż jeden odcinek tygodniowo. W każdym razie miłego oglądania życzę :p
https://img7.anidb.net/pics/anime/206554.jpgBrawo, brawo. Moim zdaniem to była jedna z lepszych serii z tamtego roku.
Btw. Coś planujesz tłumaczyć "Fate/Grand Order: Moonlight/Lostroom"?
Tak, Moonlight/Lostroom mam w planach, czekam tylko na jakieś eng suby, bo te obecnie dostępne są robione pod Ohys-Raws.
Drugi odcinek Houseki no Kuni dodany. Doszła nowa czcionka do endingu, także polecam zaktualizować. Miłego oglądania
Moonlight/Lostroom jest uzupełnieniem prologu do F/GO 2, który wyszedł pod koniec grudnia, więc jest tak jak mówi Kamiyan.
FGO 1 składa się z 9 rozdziałów (angielska wersja jest obecnie przy piątym). Później jest jeszcze FGO 1,5 "Epic of Remnant" (4 rozdziały). Dopiero po tym wszystkim jest ten prolog. Specjal to i tak głównie gadanina, walk w sumie nie ma.
Za to do "Fate Grand Order x Himuro no Tenchi 7-nin no Saikyou Ijin Hen" nie ma przeciwwskazań. Lepiej nie czytać komentarzy dotyczących tej pozycji na nyaa.si
Tak, Moonlight/Lostroom mam w planach, czekam tylko na jakieś eng suby, bo te obecnie dostępne są robione pod Ohys-Raws.
Wszystkie rawy są z BS11, więc nie ma problemu przestawić napisy pod inną wersję. Pewnie wystarczy przesunąć 5 sekund przez reklamę, o ile w ogóle trzeba cokolwiek przesuwać.
Większym problemem jest fakt, że ta OVA ma całą masę spoilerów. W zasadzie chyba tylko gracze powinni ją oglądać. Ja tego osobiście nie oglądałem, bo może zrobią normalną adaptację.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-01-21 18:48:04)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Trzeci odcinek Houseki no Kuni dodany. Po dłuższej przerwie wracamy z subami. Kolejny odcinek już wkrótce mam nadzieję ^^
PS Jakby ktoś się zastanawiał gdzie nowy Fejt to dwa pierwsze odcinki "będą na dniach" jeśli tylko Raziz znów się nie urżnie xD
Nie wiem po co brałeś tego menela xD
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Epki cztery i pięć Houseki dodane. Po dosyć długiej przerwie w końcu udało mi się coś ruszyć. Poza tym wszystkie dotychczas wydane epki Houseki powinny bez problemu pasować do wersji BD. Miłego oglądania życzę.
Shokugeki no Shirou, drop?
Nah, zawieszone na czas nieokreślony. Zwyczajnie w nawale innych spraw zapomniałem całkiem o gotuj z Shirou, ale prędzej czy później będzie zrobione. :p