Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tak jak w temacie, poszukuję dobrej komedii na wieczór, żeby się wyluzować. Coś pokroju Shokugeki no Soma (wiem, nie jest to typowa komedia, ale wstawek tego typu jest sporo i są dobrze wyważone) czy Bimbogami-ga.
Polecicie coś?
Ostatnio edytowany przez Mangas (2018-01-21 20:25:47)
Pozdrawiam serdecznie!
Mangas
Dziękuję serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie!
Mangas
Gekkan Shoujo Nozaki-kun.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dzięki
Pozdrawiam serdecznie!
Mangas
Nichijou, Plastic neesan.
Polecam gorąco Seto no Hanayome. Pozdrawiam cieplutko.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Dragon Ball
Nowsze tytuły które polecam:
-Hataraku Maou-sama!
-Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
-Danshi Koukousei no Nichijou
-Plastic neesan
Mogę oglądać je na zaśnięcie. Poziom aktorów odgrywających role jest genialny, a historie są przepełnione satyrą i humorem.
Inne powiązane z komedią:
-Binbougami ga!
-Working!!
-Amagi Brilliant Park
-Boku wa Tomodachi ga Sukunai
-Aho Girl
-Servant x Service
-Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge
-Masamune-kun no Revenge
-Gamers!
-GJ-bu
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Jak chcesz się pośmiać więcej wieczorów niż tylko jeden czy dwa, to polecam z całego serca Gintamę! Humor bardzo specyficzny, wręcz nie dla każdego, ale jak już obejrzysz i przypadnie Ci do gustu, to nie będziesz mógł się oderwać od monitora i sikanie pod siebie ze śmiechu masz gwarantowane! Do tego, gdy dochodzi do poważniejszych arców, nie brakuje tu epickich walk i rozlewu krwi oraz śmierci i zdarzeń, które powodują, że bez paczki chusteczek higienicznych do nosa i oczu się nie obejdzie. Moje osobiste 11/10.
Ostatnio edytowany przez Cafer90 (2018-01-21 23:19:19)
Łan pancz man
Jak chcesz się pośmiać więcej wieczorów niż tylko jeden czy dwa, to polecam z całego serca Gintamę! Humor bardzo specyficzny, wręcz nie dla każdego, ale jak już obejrzysz i przypadnie Ci do gustu, to nie będziesz mógł się oderwać od monitora i sikanie pod siebie ze śmiechu masz gwarantowane! Do tego, gdy dochodzi do poważniejszych arców, nie brakuje tu epickich walk i rozlewu krwi oraz śmierci i zdarzeń, które powodują, że bez paczki chusteczek higienicznych do nosa i oczu się nie obejdzie. Moje osobiste 11/10.
Również polecam gorąco, reszta wypada słabo przy Gintamie.
Również polecam gorąco, reszta wypada słabo przy Gintamie.
Czy ja wiem, czy reszta wypada tak słabo przy Gintamie. Takie przykładowo Hataraku Maou-sama może spokojnie konkurować.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Binbougami ga!, Working, Baka to Test to Shoukanjuu, Gin no Saji, Yuru Yuri, Danshi Koukousei no Nichijou, Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!, Kyou no Asuka Show.
Ja bym dorzucił MM!, chyba najbardziej zwariowana komedia jaką oglądałem, nie przypominam sobie czegoś bardziej zwariowanego xD
MM!
To raczej komedia dla masochistów.
Strony 1