Nie jesteś zalogowany.
Adaptacja kultowej mangi. Pełna emocji oraz wartkich zwrotów akcji opowieść o pracownikach pewnej kawiarni.
Tłumaczenie: Senami | seba609
Źródło: [ReinForce] [BD 1080 FLAC]
Ostatnio edytowany przez seba609 (2018-04-27 17:39:39)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Lupin where?
Odcinek 02 pojawił się w naszej ofercie.
@up - każda twoja wzmianka o Syrence wydłuża czas oczekiwania na napisy o miesiąc. Do zobaczenia w 2054
Ostatnio edytowany przez seba609 (2018-01-25 16:31:15)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
@up - każda twoja wzmianka o Syrence wydłuża czas oczekiwania na napisy o miesiąc.
To gdzie jest ta Syrenka?
jaka Syrenka?
ara ara...
jaka Syrenka?
Tutaj masz temat
Rozwijasz
Aktywne [i te uśpione]:
Pozycja numer 5
A pamiętam zaraz po powrocie z pyrkonu, jak na spotkaniu ANSI mówili, że też czekają, a seba z taką motywacją mówił "zaraz je zrobię, taki jestem zmotywowany" a tu ile czasu już minęło :E
W sumie fajnie byłoby obejrzeć Syrenke od Seby
Mammoth -> napisalem Syrenka zeby dodac miesiac do licznika
ara ara...
Mammoth -> napisalem Syrenka zeby dodac miesiac do licznika
To się trochę pomyliłeś - czytanie ze zrozumieniem się kłania
@up - każda twoja wzmianka o Syrence wydłuża czas oczekiwania na napisy o miesiąc. Do zobaczenia w 2054 smile_lol
Po tej wypowiedzi wywnioskować można, że jedynie moje wypowiedzi na jej temat wydłużają czas na jej wydanie, ale skoro jest już 2054 rok, w którym już nie będę żył, to mogę naciskać dalej
Na waszych stołach ląduje kolejna porcja perypetii czwórki przyjaciół z małego miasteczka w stanie Kolorado.
Odcinek 2 doczekał się remastera - poprzednia wrzuta posiadała skrypt w wersji beta.
Natomiast odcinek 3 dedykujemy największemu forumowemu wielbicielowi syren(ek). Kochamy cię!
Zaglądasz na własną odpowiedzialność!
Kilgur napisał:Mammoth -> napisalem Syrenka zeby dodac miesiac do licznika
To się trochę pomyliłeś - czytanie ze zrozumieniem się kłania
@up - każda twoja wzmianka o Syrence wydłuża czas oczekiwania na napisy o miesiąc. Do zobaczenia w 2054 smile_lol
Po tej wypowiedzi wywnioskować można, że jedynie moje wypowiedzi na jej temat wydłużają czas na jej wydanie, ale skoro jest już 2054 rok, w którym już nie będę żył, to mogę naciskać dalej
Widzialem to, ale probowac zawsze mozna
edit. zapomnialbvym
Gdzie jest wrak, znaczy syrenka
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2018-01-27 11:53:23)
ara ara...
Jaka Syrenka?
Hunter Killer napisał:Słabe te suby. Jakoś mi to przeklinanie tutaj całkiem nie pasuje + czasem teksty bardziej dla faceta.
Znudziło mnie to trollowanie w subach
Ta seria z naszymi subami kierowana jest dla osób z wypaczonym poczuciem humoru.
Strach myśleć, co by było, gdyby był "cały" troll
senami napisał:Hunter Killer napisał:Słabe te suby. Jakoś mi to przeklinanie tutaj całkiem nie pasuje + czasem teksty bardziej dla faceta.
Znudziło mnie to trollowanie w subach
Ta seria z naszymi subami kierowana jest dla osób z wypaczonym poczuciem humoru.
Strach myśleć, co by było, gdyby był "cały" troll
Dokładnie.