Nie jesteś zalogowany.
Ciekawe, że z tym "Your Name" się nie spóźnili. Niebywałe wręcz.
Pewnie chcieli kuć żelazo póki gorące Za rok mało kto będzie pamiętał o tym filmie
Mammoth napisał:Torki masz na myśli Toradora?
Tak, LN Toradory
Pewnie nie sprzedaje się jakoś specjalnie to i się nie spieszą. Poza tym to 2w1, czyli połączone dwa tomy, więc i materiału 2 razy więcej.
GG: 1677958
Hunter Killer napisał:Ciekawe, że z tym "Your Name" się nie spóźnili. Niebywałe wręcz.
Pewnie chcieli kuć żelazo póki gorące Za rok mało kto będzie pamiętał o tym filmie
Chyba zapominasz, że ta produkcja ma się doczekać hollywoodzkiego live-action reżyserowanego przez JJ Abramsa.
Ostatnio edytowany przez KieR (2018-01-05 17:08:20)
max-kun napisał:Mammoth napisał:Torki masz na myśli Toradora?
Tak, LN Toradory
Pewnie nie sprzedaje się jakoś specjalnie to i się nie spieszą. Poza tym to 2w1, czyli połączone dwa tomy, więc i materiału 2 razy więcej.
No tak, ale rok? Miało wychodzić co roku, albo co 4 miesiące, więc nie wiem, czy dożyję końca prenumeraty jak mamy tendencję zwyżkową :E
Odnoszę wrażenie że JG zabiera się za dużo pozycji na raz i w efekcie to co ma mniejszy priorytet wypada z kolejki na długo.
Niby tłumaczyli się problemami z przedłużeniem licencji w przypadku Oblubienicy czy Loga, ale jakoś za często im się to zdarza
GG: 1677958
Oni to mają wieczne problemy. Jak nie z licencjami, to z drukarniami. Ile to już tytułów było poprzesuwanych, bo niby drukarnie coś zawaliły. Jeszcze jak im się zwróci na to uwagę na FB, od razu jest żal pupy.
Oni odpisują na fb? Zapytałam się o tom Oblubienicy ok. dwóch miesięcy temu, odczytali, ale nie odpisali. :/ Pewnie znowu przesuną wydanie tomiku...
Mnie tam odpisali, ale wielce obrażeni. xD
Jeśli obsuwy naprawdę nie wynikają z ich winy, to się nie dziwię, że nie mają ochoty odpisywać, bo ich to też musi wkurzać. "Jak będzie, to będzie".
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Nowe serie od JG. Mangu Overlorda
Akurat manga overlorda jest całkiem solidna. Co do goblin slayera to posiadam 4 tomy light novel, oraz czytam mange na bieżąco i powiem, że super jest.
Ostatnio edytowany przez QuariooX (2018-02-17 17:26:07)
Wincyj jajoi!
Co do goblin slayera to posiadam 4 tomy light novel, oraz czytam mange na bieżąco i powiem, że super jest.
Skoro posiadasz LN, to polecam również przeczytać .
Trochę mnie martwi, że Yen Press jeszcze nie zapowiedział żadnego tomu na ten rok...
QuariooX napisał:Co do goblin slayera to posiadam 4 tomy light novel, oraz czytam mange na bieżąco i powiem, że super jest.
Skoro posiadasz LN, to polecam również przeczytać .
Dopiero trzeci zacząłem, czytam na przerwach w pracy
Ostatnio edytowany przez QuariooX (2018-02-17 19:06:19)
Hm.. teraz zastanawiam się nad kupnem Noragami od 1 tomu... Opłaca się? Fajna manga? Dobrze się czyta? Anime było nawet okej...