Nie jesteś zalogowany.
Golden Kamuy 01
Tego się na pewno nie spodziewaliście, nygusy!
Uznałem, że bajka jest na tyle zajebista, że musi mieć napisy.
Opening zrobię, jak będzie na lyricalu. A tymczasem idę ratować ostatnie godziny snu przed robotą.Miłego.
Pokaż spoiler Każda bajka ma swoją loli
Świetny wybór. Swoim powrotem ratujesz sezon... o ile dokończysz. Dzięki.
Sama miałam to zrobić, gdyby nikt tego nie wziął. Ktoś tu mnie uprzedził
A pytałem, czy ktoś nie chce robić. Oj, pytałem.
Dowód
Ogólnie w tym sezonie jest dużo rzeczy do uratowania. Sama zresztą robisz tyle co ja, albo i więcej. Bratnia duszyczka.
W sumie nie ukrywam, że cieszy mnie widok tego, że na stronie niczego nie brakuje, jak za starych czasów. A bajkową wiosnę mamy teraz chyba najlepszą od dekady.
Nic, tylko się cieszyć.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Sama miałam to zrobić, gdyby nikt tego nie wziął. Ktoś tu mnie uprzedził :D
To mamy plan awaryjny jakby Kami nie dokończył :-D
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Askara napisał:Sama miałam to zrobić, gdyby nikt tego nie wziął. Ktoś tu mnie uprzedził
To mamy plan awaryjny jakby Kami nie dokończył
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Askara napisał:Sama miałam to zrobić, gdyby nikt tego nie wziął. Ktoś tu mnie uprzedził
DowódOgólnie w tym sezonie jest dużo rzeczy do uratowania. Sama zresztą robisz tyle co ja, albo i więcej. Bratnia duszyczka.
W sumie nie ukrywam, że cieszy mnie widok tego, że na stronie niczego nie brakuje, jak za starych czasów. A bajkową wiosnę mamy teraz chyba najlepszą od dekady.Nic, tylko się cieszyć.
Ależ ja nie mam żadnych pretensji Właśnie dlatego, że tyle robię. Do końca oglądałam się na kogoś innego i stało się xD Nie sztuka wziąć x projektów, ale trzeba to później ogarnąć, a życie nie poczeka. Niemniej fajnie, że wszystkie lepsze serie są obstawione. Aż się serducho raduje.
Kamiyan3991 napisał:Askara napisał:Sama miałam to zrobić, gdyby nikt tego nie wziął. Ktoś tu mnie uprzedził
DowódOgólnie w tym sezonie jest dużo rzeczy do uratowania. Sama zresztą robisz tyle co ja, albo i więcej. Bratnia duszyczka.
W sumie nie ukrywam, że cieszy mnie widok tego, że na stronie niczego nie brakuje, jak za starych czasów. A bajkową wiosnę mamy teraz chyba najlepszą od dekady.Nic, tylko się cieszyć.
Ależ ja nie mam żadnych pretensji Właśnie dlatego, że tyle robię. Do końca oglądałam się na kogoś innego i stało się xD Nie sztuka wziąć x projektów, ale trzeba to później ogarnąć, a życie nie poczeka. Niemniej fajnie, że wszystkie lepsze serie są obstawione. Aż się serducho raduje.
Jeszcze Caligula i Persona 5 nie mają tłumaczenia.
FMP IV 01
Speedsub, więc byki w pakiecie. Zrobienie 450 linijek + TS w nieco ponad 3 godziny nie było zadaniem łatwym, ale jakoś się udało. Potem pomyślimy o czymś fajniejszym, bo szukam jakiegoś lepszego źródła video.
A sam odcinek? Nie patyczkują się. Widz od razu jest rzucany na głęboką wodę, więc polecam odświeżyć sobie poprzednie części.
Miłego oglądania. Ale tak całkiem szczerze. To moja ulubiona bajka i mam nadzieję, że nie zawiedzie oczekiwań.
Na razie mogę uczciwie przyznać, że bajka urywa dupę przy samych łokciach. Chociaż szkoda, że ucięli aspekt komediowy do minimum.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-04-13 21:39:16)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
To moja ulubiona bajka i mam nadzieję, że nie zawiedzie oczekiwań.
+1
Tak na marginesie – dzisiaj skończyłem też tłumaczyć Otaku ni Koi, ale nie wiem, kiedy korekta będzie miała czas się tym zająć.
Wypatrujcie hardka na stosownym podforum. Z Bogiem.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-04-13 22:18:22)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Akurat jestem w połowie TSR. Mi bardzo pasuje, że ograniczają humor w nowym, bo często polegał na biciu Sagary. Co było patologią starszych produkcji.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Akurat jestem w połowie TSR. Mi bardzo pasuje, że ograniczają humor w nowym, bo często polegał na biciu Sagary. Co było patologią starszych produkcji.
Patologia w bajkach jest fanserwis wciskany wszedzie Humor w FMP byl zawsze i calkiem niezly
ara ara...
A co to w FMP nie ma fanserwisu? Przesledz charty ostatnich 15 lat, zdziwisz sie ile tego i nie było dużo mniej niż teraz.
Ostatnio edytowany przez Witax (2018-04-14 10:57:36)
Całe FMP miało raptem kilka scen fanserwisu i nie był tak wymuszony. Z biciem to nie wiem, o co w sumie chodzi. W Fumoffu był cały jeden odcinek stricte o walce, a tak to humor polegał raczej na podkreślenia specyficzności Sagary.
No ale to Witax, jego nie ogarniesz. ^^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Chodzi mi o to ze odwali coś Sagara to Chidori bije go w morde. Nie napisałem ze wymuszony fanserwis, ale mówienie ze go nie ma to nadużycie. Fanserwis to głębszy temat niż cycki i goły tyłek edit. np. wygląd mecha to tez fanserwis pierwszy z brzegu przykład.
Ostatnio edytowany przez Witax (2018-04-14 13:29:20)
I dobrze. Za starych czasów to chłopaki zawsze odwalali jakieś dziwne akcje, a dziewczyny lały ich za to po mordach.
A teraz? Ech, szkoda gadać.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
.... ale mówienie ze go nie ma to nadużycie.
Nie wiem gdzie ty przeczytales ze w FMP go nie ma
Fanserwis to głębszy temat niż cycki i goły tyłek edit. np. wygląd mecha to tez fanserwis pierwszy z brzegu przykład.
Fansterwis z przed 15 lat to nie to samo co teraz, sporo rzeczy tez przestalo byc fanserwisem tylko poprostu weszlo powszechnie w styl mango czy animu. Kiedys wszystko bylo dosc naturalne, teraz sceny wala po galach tak ze masakra, a w kiepskich bajkach sa tak nienaturalne ze az smieszne. Kiedys to bylo dla fanow teraz robia glownie cycki i majty dla bajkowych onanistow zeby wieksza ogladalnosc byla
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2018-04-14 14:12:31)
ara ara...
Ja zawsze myślałem, że fanserwis to na siłę wciskanie wszędzie dupy i cycków... Teraz przypadkiem zobaczysz kawałek cycka i to też się liczy?
Ja zawsze myślałem, że fanserwis to na siłę wciskanie wszędzie dupy i cycków...
Kiedys definicja byla szersza, teraz jest jak napisales
ara ara...
Na marginesie – ostatnie, czego się spodziewałem w dyskusji pod FMP, to wywodów na temat fanserwisu lol.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000