Nie jesteś zalogowany.
Video Downloader professional z A-O nie daje rady
No to spróbuj tego
http://www.downloadhelper.net/
Wybrałem na chybił trafił odcinek i jest
Ostatnio edytowany przez max-kun (2018-03-07 20:03:47)
@max-kun
Pobiera tylko .html to jest kilka kb...
Tak się zastawiam, od jak dawna jest guzik paypala dla tłumaczy?
Pokaż spoiler
To jakiś problem? Weź ty się ogarnij.
To samo, pobiera się tylko plik 45,5KB
Faktycznie; jeśli klikniesz na jakikolwiek link to pobierze ci się plik o takiej wadze. Dlatego wpierw musisz kliknąć przycisk "play" na jakimkolwiek playerze, dajmy np. na open, przeniesie cię na nową stronę i wtedy spróbować wybrać plik do pobrania.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2018-03-07 21:08:31)
Nie wiem co tam masz poinstalowane, ale oba downloadery ściągnęły bez problemu. Test na odcinkach 1,5,7 ściągane z openload.
"Proszę, pracuj dobrze, Sensei".
Rozumiem, że to jakiś celowy zabieg i bez kontekstu tylko tak wygląda, nie?
Nie wiem co tam masz poinstalowane, ale oba downloadery ściągnęły bez problemu. Test na odcinkach 1,5,7 ściągane z openload.
No tak z open pobiera bez zarzutu ,ale spróbuj z ViDFile nie da się w żaden sposób
Ja pobieram z każdej strony, czy to vidfile, vidlox czy openload. Wystarczy mi do tego umatrix i zakładka Media w Pokaż informacje o stronie.
"Proszę, pracuj dobrze, Sensei".
Rozumiem, że to jakiś celowy zabieg i bez kontekstu tylko tak wygląda, nie?
A gość pewnie nazywa się Sensei.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ja ściągam z IDM.
Ale teraz A-O pobiło same siebie:Pokaż spoiler
Wygląda jak jakaś próba robienia 3D
Ja ściągam z IDM.
Ale teraz A-O pobiło same siebie:Pokaż spoiler
To nie nasze kodowanie. Jak widzisz nie ma intra, nie ma logo naszego które jest wymagane w naszych uploadach.
Jedynie wrzuciliśmy na playery gotowca. Więc proszę już się nie napalać
Youtube - to moja pasja!
To nie nasze kodowanie. Jak widzisz nie ma intra, nie ma logo naszego które jest wymagane w naszych uploadach.
Jedynie wrzuciliśmy na playery gotowca. Więc proszę już się nie napalać
Czyli ukradliście.
Witam po długiej przerwie. Dzisiaj wszedłem sobie na a-o.ninja aby sprawdzić czy maja nowe odcinki do Shokugeki no Soma, bo tu nie ich. Wiedziałem że na a-o.ninja sa te popieprzone reklamy i często trzeba 3-4 razy wyłaczać reklamy aby wejść w link który mnie interesuje ale często też mają przegięcia - załącza się stronka z okienkiem do logowania i ciężko jest wyłaczyć taką stronkę. Dzisiaj to już przegięli, przerzuciło mnie na stronkę z logowaniem a zaraz potem na stronkę niby policyjną, gdzie zablokowali mi cały komputer i żądali 600zł albo 9 lat odsiadki. Nic nie można było zrobić poza twardym resetem i restartem routera. Przy tym walnęła mi partycja, co też się wkurzyłem i napisałęm im post na ich forum wyrażający moją opinie o nich podając przy tym artykuł z jakiego mogą być sądzeni. Oni wciskają chyba wszystkie możliwe reklamy z przekierowaniem jakie są w sieci, mając w dupie czy to bezpieczne czy nie. A przy ich stronie nawet Smart ESET okazuje się słaby.
P.S. wiem że macie jakieś kombinacje na tę dziwną stronę, ale musiałem cos napisać, chociaż tutaj aby odreagować, w sumie 1.6T serii anime poleciały się j...ć. Szkoda tylko że tu teraz z napisami jest ciężko.
Shokugeki jest na bieżąco. Przyzwoite suby maja na senpaju.
Przecież są tutaj suby do wszystkich epów Shokugeki.
a-o najlepiel olać i brać z jakiś zone
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Reklama ci uwaliła partycję xD Tak było xD
Szkoda tylko że tu teraz z napisami jest ciężko.
Tu, czyli gdzie? ANSI ma się w tym sezonie lepiej niż kiedykolwiek. Zresztą już zimą miało się całkiem dobrze. Pewnie, podejrzewam, że mój kumback przyniósł trochę serii na stronę, ale już ogólnie tendencja jest taka, że sporo ludzi robi sporo rzeczy. Nawet sporo nowych twarzy się nagle pojawiło. Być może to dlatego, że ruch na stronie zachęca innych do wstawiania własnych napisów do chińskich kolorowanek.
Reklama ci uwaliła partycję xD Tak było xD
Raczej nie tyle reklama, co wirus do niej dołączony. Ogólnie reklamy to chyba teraz jedyny sposób na łatwe uszkodzenie komputera. Szczególnie te inwazyjne, bo AO zdaje się takie u siebie ma.
Zresztą ogólnie muszę przyznać, że internet to teraz straszna kupa. Ostatnio musiałem nawet włączyć uBlocka na Lyrical Nonsense i było mi z tego powodu autentycznie przykro. Z ich wstawek korzystam od lat, bo chłopaki odwalają kawał dobrej roboty. Ich admina też uważam za równego gościa, nawet czasem zamieniałem z nim kilka słów i podsyłałem mu jakieś znaleziska z sieci. Ba, nawet rozważałem dosłać mu trochę grosza na serwer (Patronite czy jak to tam), bo teraz mnie stać.
No ale co się ostatnio okazało? Zmienili politykę. Przy wyłączonym adblocku mój antywirus nie nadąża powiadamiać mnie o zablokowanych niespodziankach (głównie Minery do kopania kryptosiana, "pożyczając" sobie mój nowy procesor). Że nie wspomnę, że sam adblock potrafi głupieć (aż migają mi białe paski od zablokowanych pop-upów). Piszę do admina, opisuję problem, a ten mi pociska jakiś kit, że pewnie coś się dostało i sprawdzi. Jasne. Że już nie wspomnę, jakie mają teraz priorytety na tłumaczenie tych piosenek (nie dasz im kilku groszy na piwo, to będą przeciągać to tygodniami).
Ja ogólnie odnoszę wrażenie, że ANSI to jedna z tych nielicznych stron, gdzie ludzie dalej wrzucają swoją pracę bezinteresownie, nie oczekując w zamian pożyczania komputera do kopania czy ustawiania Patronite, jak to jest ostatnio modne. Taa, nie tylko AO się w to bawi. Taka inna grupa, Okami? Jakoś tak. W każdym razie słyszałem, że im tam trochę siana wpływa z dotacji.
Ech, beznadziejne czasy. Jedyną pociechą jest świetny obecnie sezon bajkowy. Dużo do oglądania, dużo do zrobienia. Swoją drogą...
a-o najlepiel olać i brać z jakiś zone
Tak jest bezpieczniej, ale AZ też ostatnio chyba nawaliło więcej syfu.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-04-21 15:21:29)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000