Nie jesteś zalogowany.
Ceny jak ceny, w jedną stronę 550 km
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2018-04-08 19:29:13)
ファンのファンのために
Ceny jak ceny, w jedną stronę 550 km
Bitch, please.
Tyle będę musiał pokonać, by przyjechać na Pyrkon.
Pokaż spoiler
Tyle będę musiał pokonać, by przyjechać na Pyrkon.
Bądź hardcorem, dawaj rowerem.
Za późno, już mam zarezerwowane tanie loty.
To ja mam niecałe 300 i twierdzę, że za dużo. Nie mówiąc już, że mi urlopu nie dadzą.
To ja mam niecałe 300 i twierdzę, że za dużo. Nie mówiąc już, że mi urlopu nie dadzą.
Mieszkam w miejscu docelowym i twierdzę, że za daleko, za drogo i mi się nie chce Ale pewnie gdzieś w pobliżu będę krążyć
500km z miejsca startu i nie zrzędzę. A w pracy powiedziałem, że jadę, choćby się miała firma przez moją nieobecność spalić.
marek2fgc
Cwaniaczek samolotem. , Ja tylko autem się poruszam ;p
ファンのファンのために
L4 i jedziesz.
Też se muszę już zacząć urlop załatwiać pewnie... Mam nadzieję, że dostanę, bo kurna w zeszłym miesiącu zaledwie robotę zmieniałem.
23 kwietnia ruszają rezerwacje na poszczególne panele rejestrowane, w tym Maskaradę (konkurs cosplay) - potrzebny jest indywidualny kod z biletu. Dla pocieszenia napiszę tyle, że przez ostatnie 4 Pyrkony nigdy nie zdążyłem z zarezerwowaniem miejsca na wspomnianej Maskaradzie, tak więc życzę powodzenia!
Dla przypomnienia:
Od 1 maja do momentu rozpoczęcia Pyrkonu oraz w kasach podczas Festiwalu cena za bilet wynosi 119 zł. Śpiochy mają czas do końca kwietnia - 99 zł. Panie i pany, za 20 zł można se od nowa życie ułożyć.
Edit: na każdy bilet przypadają cztery rezerwacje.
Ostatnio edytowany przez djbeast (2018-04-21 23:57:22)
Trochę zaspałem i dopiero tydzień temu kupiłem bilet - znaczy jeszcze nie doszedł i do poniedziałku nie dojdzie...
Samym numerem zamówienia za dużo nie zdziałam jak sądzę?
Imperare sibi maximum est imperium
Trochę zaspałem i dopiero tydzień temu kupiłem bilet - znaczy jeszcze nie doszedł i do poniedziałku nie dojdzie...
Samym numerem zamówienia za dużo nie zdziałam jak sądzę?
Niestety, aby zarezerwować miejsce dla czterech liter (pupy) i jej właściciela, musisz mieć indywidualny kod, który znajduje się na bilecie. Numer zamówienia jest inny niż wspomniany kod.
Trzeba do końca wierzyć w Pocztę Polską/DHL. Dobre nastawienie to połowa sukcesu.
EDIT !
- Kordian Krukowski: Jeśli ktoś kupił bilet ze strony eventim.pl i wybrał dostawę biletu pocztą to skąd ma wziąć "Twój unikalny kod" do zapisania się na prelekcję jeśli bilet będzie dopiero za 14 dni?
- Pyrkon: Jutro Eventim przyśle je mailem
Zatem... Kane, jutro spodziewaj się e-maila od eventimu.
Ostatnio edytowany przez djbeast (2018-04-22 20:38:31)
- Kordian Krukowski: Jeśli ktoś kupił bilet ze strony eventim.pl i wybrał dostawę biletu pocztą to skąd ma wziąć "Twój unikalny kod" do zapisania się na prelekcję jeśli bilet będzie dopiero za 14 dni?
- Pyrkon: Jutro Eventim przyśle je mailemZatem... Kane, jutro spodziewaj się e-maila od eventimu.
Hura!
BTW, czy ktoś jadący z Warszawy (lub okolic) ma miejsce w samochodzie? Chętnie bym się komuś do paliwa dorzucił.
Pyrkon już za pasem, to i przydałby się konkretny termin spotkania, a mianowicie:
Sobota 19 maja, godzina 10:00, miejsce spotkania wskazuje strzałka zaznaczona na mapce obok opisu "Do bloku fantastyki dalekowschodniej". Mapkę dostaniecie razem z informatorem. Fotka dla orientacji:
Do zobaczenia wkrótce!
PS Kto nie umie pisać, niech pierwszy rzuci kamieniem. Umiejętność pisania będzie wskazana.
O więcej info możecie pytać również na grupce na Facebooku:
https://www.facebook.com/groups/831431560376604/
Ostatnio edytowany przez djbeast (2018-05-16 17:24:16)
W sobotę o 10 będę w sali literackiej 1
W sobotę o 10 będę w sali literackiej 1
A kiedy będziesz wolny? Bez wodza to i wół nie pociągnie.
Pyrkon 2018 za nami. Przybyła ekipa. Rzekłbym, stara gwardia ponownie zawitała, choć pokazały się też nowe twarze.
Z tego miejsca, dziękuję wszystkim, którzy zjawili się na Pyrkonie, by spędzić ponownie tą godzinkę, przy wspólnej rozmowie. Mam nadzieję, że wszyscy byli zadowoleni ze spotkania.
Niestety, Kane drugi raz nie miał czasu przyjść. Szkoda.
Bodziu. Ja, jak i inni żałują że również nie zjawiłeś się tam. Miło by było uścisnąć ci dłoń. (Ps. Mieliśmy ciastka )
Wyszła propozycja od Seba609, aby na następny rok, zrobić prelekcję o tym naszym hobbystycznym fansubbingu, jaki tworzy się tu, na ANSI, na prelekcji, przed publicznością Pyrkonowską. Ale, czy do tego dojdzie, czas pokaże. (Przypominam ci, że jestem zainteresowany w pomocy przy tworzeniu tego.)
Z mojej strony chciałem jeszcze dodać, że z roku na rok coraz bardziej cieszę się z możliwości bycia na Pyrkonie. Moc atrakcji, super atmosfera, gry, zabawy, znani goście, koczowanie na sleepie, nocne alkoholizacje w gronie znajomych . To wszystko dzieje się tam, na Poznańskich Targach, w tym jednym weekendzie w roku. Kto nie był, niech żałuje, a za rok... ja tam wracam.
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2018-05-22 23:27:36)