Nie jesteś zalogowany.
Cóż chociaż temat odjedzie to na zawsze zostanie w mym sercu ( i pewna jego częśc na mym dysku:D)
Jakiś czas temu napisałem w tym temacie niemal identyczną wypowiedź[gwizdze]
mam nadzieje ze to tylko chwilowa przerwa we wstawianiu tapetek:P
i tak najlepsza jest przewodnicząca z Onegai T. i Urumi Kanzaki z GTO => babki z charakterem
i tak najlepsza jest przewodnicząca z Onegai T. i Urumi Kanzaki z GTO => babki z charakterem
Przewodnicząca RULES [respekt][respekt] Zawsze to mówiłem i zawsze będę to powtarzał Jej "huhuhu" z Onegai Twins przyprawiało mnie o ataki nieposkromionego śmiechu
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-03-26 03:10:42)
To naprawde koniec?[placze]
To może demokratyczne wybory?
Kto Za zamknięciem, i kto Przeciw (zamknięciu )
BTW, a gdyby doszło do zamknięcia tego tematu... można by wymyślić jakiś inny, np: każdy wstawia po 1 tapecie, a później wybieramy tapetkę tygodnia i z tych tapet tygodnia zrobimy super galerię... można by to nawet podczepić do FAQ:
q: Skąd mogę ściągnąć dobre tapety z Manga/Anime?
a: Np: stąd (link do naszej galerii)
nie wiem, wymyślcie coś fajnego
Imperare sibi maximum est imperium
Niestety musze zagłosować przeciw.Wemat ten jest już zbyk kultowy choć szlak mnie trafia jak widze ile tego jest a ja niemam czasy tego ściągnąć
A ja bym nie zamykał tematu, bo w końcu ładnych dziewczyn nigdy za wiele
NIe pozwólmy żeby ten temat zaginął:P
Mam pytanie:P ma ktos wszystkie obrazki/tapety z tego tematu, i chce moze zrobic wielkiego packa i wrzucic go na megaupload?:D
P.S. Czacha, pamietasz ze jako pierwszy odpowiedziales na ten temat?:D
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-03-29 11:10:37)
Jestem przeciw, komu to przeszkadza że ten temat jest? Przecierz zawsze się ktoś znajdzie z nowymi ciekawymi tapetkami:)
PS. Mozna przecierz wcielić w życie pomysł Kane, bez zamykania tego tematu.
Yyy... odnoszę wrażenie że jakoś dziwnie zrozumieliście całą tą sprawę, o ile wiem to proponowano zamknięcie tematu, nie skasowanie więc cały czas będzie można go przeglądać i ściągać z niego tapetki
a pomysł powstał IMHO dlatego, że coraz trudniej ten temat przeglądać... jak ktoś chciałby go przejrzeć musiałby poświęcić kilka dni
Imperare sibi maximum est imperium
Tak więc wrzucajcie co macie
PS. Do< karoleq114 > : Pamiętam
Popieram pomysł Kane aby zamknąć ten temat (ale pod warunkiem że zostanie on przyklejony jak regulamin) i założyć nowy i głosować na tapetki.
Zamknięcie tematu wydaje mi się bez sensu.
Jeśli ktoś będzie chciał coś wrzucić to wrzuci. Osobiście myślałem, że każdy poda swój typ żeńskiej bohaterki, dodatkowo jej piękne zdjęcie (Major w kremowym mundurze - cudowność), a nie masowe wklejanie zdjęć nieznanych nawet autorowi kobiet (i takie sytuacje miały miejsce).
Reasumując nie widzę sensu zamykać, niech umiera śmiercią naturalną, jak i inne.
Przykleić ten wątek jak regulamin oznaczałoby dla mnie profanację. Ten topic jest nieważny w porównaniu chociażby do innych. Spory o usuwalnośc napisów do zlicencjonowanych serii, etyka w komentarzach są o wiele ważniejsze. Jak do takich wątków przyrównywać ten twór. Wybaczcie, jeśli kogoś uraziłem.
Spisz sobie link do tematu i już.
BTW, może przydałaby się możliwość śledzenia tematu. Każdy użytkownik wybierałby na czym mu naprawdę najbardziej zależy, ewentualnie nie chcę czegoś przegapić, bo dajmy na to wyjeżdża. Ubezpieczę się słowami - no, chyba, że taka opcja jest
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-03-29 18:28:58)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Yyy... odnoszę wrażenie że jakoś dziwnie zrozumieliście całą tą sprawę,
Ja zrozumielem ale jak ktos bedzie mial nowe tapetki, ktorymi chcialby sie podzielic to bedzie musial zakladac inny nowy temat... Bo z tego co zrozumialem w tym nowym bedzie mozna wstawic tylko jedna tapetke na tydzien. A jesli chodzi o pomysl Kane to mi sie on podoba :)Przydal by sie w tym nowym temacie punkt o tym ze nie mozna wstawiac tapetek ktore juz sa w "Najładniejsze dziewczyny w anime".
PS. Mimo wszystko rzeczywiscie "tapetki" tutaj sa bardzo chaotycznie poukladane i wiekszosc nie nadaje sie na tapete...
Ostatnio edytowany przez robak (2006-03-29 18:30:47)
Moim zdaniem należy temat zamknąć i zrobić z nim porządek. Wywalić posty w których nic nie ma i poprostu zrobić z tego galerię. Następnie temat można otworzyć aby ponownie mogły do niego napływać nowe tapety.