Nie jesteś zalogowany.
Cyborg 009 ciągle dostępny, a dzisiaj dochodzi polska wersja na BD Wilczych dzieci, klik. Możliwa drobna negocjacja ceny (szczególnie przy zakupie obu pozycji lub bez allegro ).
Podbijam, bo zmiana ceny Wilczych dzieci + doszły jakieś Paranoie Agent czy Evangelion (+ jakieś gry, które znalazłem w szafie). Możliwa negocjacja ceny przy większych ilościach i bez allegro. Wszystko po znajomości
Taką antologię blizzarda kiedyś miałem, ale sprzedałem za 5 zł znajomemu. Teraz jest tyle warta?
Dla kolekcjonerów? Tak, warta, bo wydania pudełkowe każdej z tych pozycji (a w szczególności Diablo 1), są strasznie trudne do zdobycia. Kiedyś nówki walały się po 60zł w Tesco, ale tego nie wznawiali od chyba 10 lat, stąd wysokie ceny po aukcjach. Srzedają po 170zł, ja nie będę przesadzał, ale skoro taki rarytas, czemu mam nie dać wyższej ceny
Aż szkoda, że nie poczekałem xD
Cóż, gdyby wszystko dało się przewidzieć, to 10 lat temu kupiłbym tysiące bitcoinów
Dokładnie, chociaż można w 2. stronę. Mój znajomy czekał na reedycje pewnego albumu 10 lat (a inni fani nawet po 15). Były chore ceny po aukcjach, ale w końcu trafił taką, że powiedzmy... dało się to przełknąć. Tydzień później ogłosili reedycję. Taką pro... Przepłacił kilkukrotnie, nie wspominając, że miał gorszą wersję
Przypomnę się, bo trochę minęło + obniżone lekko ceny są (gdyby kogoś z obserwujących interesowało)
Klik.
RE:Zero - Part 2 Collector's Edition
Parasyte The Maxim Collection 2 Deluxe Edition
Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online - Part 1 (with Exclusive Limited Edition art box)
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2019-08-09 19:20:41)
Podobijam, ponieważ doszło jakieś anime, mangi etc.
Wszystkie aukcje. Trzeba trochę przewietrzyć kolekcję
Dobra, po urlopie czas na kolejne wietrzenie kolekcji, bo coś tam nowego dochodzi, a końcem roku to już na pewno. Pojawiła się jakaś figurka, coś z anime zostało czy mang, zapraszam.
Klik.