Nie jesteś zalogowany.
Smutny Pepe
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pokaż spoiler Cała walka
UMARŁEM. Jakie to jest prawdziwe.
Ostatnio edytowany przez senami (2018-06-09 12:17:17)
Czas na kolejny najlepszy odcinek serii.
Serio tak myślisz? Bo ja się osobiście poczułem raczej zawiedziony. Zrobili spoczny wstęp, mogli pokazać coś fajnego, a potem pojechali standardowym zakończeniem żywcem z shounena. Zabrakło im nawet jaj, żeby zabić jedną postać. No i sprowadzenie czołowych bokserów rankingu do pionków, które Joe i Yuri ściągają na strzała, było raczej słabe. No ale tutaj pewnie zrobili tak, bo brakowało czasu antenowego na dłuższe starcia.
Mimo wszystko czekam na końcówkę. ^^
Pzdr.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Senami napisał:Czas na kolejny najlepszy odcinek serii.
Serio tak myślisz? Bo ja się osobiście poczułem raczej zawiedziony. Zrobili spoczny wstęp, mogli pokazać coś fajnego, a potem pojechali standardowym zakończeniem żywcem z shounena. Zabrakło im nawet jaj, żeby zabić jedną postać. No i sprowadzenie czołowych bokserów rankingu do pionków, które Joe i Yuri ściągają na strzała, było raczej słabe. No ale tutaj pewnie zrobili tak, bo brakowało czasu antenowego na dłuższe starcia.
Pzdr.
Zgadzam się, choć moim zdaniem wszystkie walki muszą być ustawione. Półfinały, czołówka rankingu, zapewne najlepsze gear'y, a walki w tym samym schemacie co z pierwszymi słabiakami. I wprowadzenie egzoszkieletu do boksu by potem pokazać, że nie ma znaczenia, a nawet wadzi. Cóż z tego, że świetny: klimat, kreska, OST, bohaterowie, jak scenariusz nie porywa. Żal było patrzeć na walkę Pepe.
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2018-06-22 15:35:02)
Kamiyan3991 napisał:Senami napisał:Czas na kolejny najlepszy odcinek serii.
Pzdr.Zgadzam się, choć moim zdaniem wszystkie walki muszą być ustawione. Półfinały, czołówka rankingu, zapewne najlepsze gear'y, a walki w tym samym schemacie co z pierwszymi słabiakami. I wprowadzenie egzoszkieletu do boksu by potem pokazać, że nie ma znaczenia, a nawet wadzi. Cóż z tego, że świetny: klimat, kreska, OST, bohaterowie, jak scenariusz nie porywa. Żal było patrzeć na walkę Pepe.
Podpiszę się pod tym, jeżeli robią nas w uja cały czas pokazując nam "Not dead YET". Do samego końca trzymam za to kciuki.
Jeśli chodzi o Pepe, to faktycznie takie "aha, okej". Zrobili mu epicki wstęp, dali świetną muzykę, żeby tylko Jurek sprzedał mu mukę i bajo bongo.
Ostatnio edytowany przez senami (2018-06-22 22:44:19)
Po tym odcinku znowu zrobiło się ciekawie. ^^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Megalo Box 13!
Długo kazałem wam czekać, wiem, ale remont i te sprawy...
Zapraszam do oglądania oraz do odsłuchiwania OST.
PS: Przy okazji poprawiłem nieco TS w poprzednich odcinkach.
Teraz woooooolnym tempem będę nadrabiać różnorakie zaległości, raczej nic z nowości już w tym roku nie przetłumaczę.
Ostatnio edytowany przez senami (2018-07-03 20:12:41)
Dziękuje za napisy do Megalo Boxa. Szkoda pisać jaki był to tytuł. Nie samą kreską i OST się zdobywa wysoką ocenę.
Berserk 2017
Tyle czasu mi to siedziało z tyłu głowy, że trzeba było coś z tym zrobić. O ile pierwsze 6 odcinków grzebałem od kilku miesięcy, o tyle następne 6 zrobiłem wczoraj i przedwczoraj. Dzisiaj trochę podszlifowałem i... nadszedł czas ich wydania. Napisów do Berserka 2017.
Niezależnie od tego, czy ktoś sięgnie po napisy, chciałem mieć tę serię na koncie (choć ta grafika...), żeby móc zabrać się bez "wyrzutów sumienia" za kolejne amino, jeżeli wgl. będzie takie, co mnie zaciekawi.
Ja chętnie skorzystam, dzięki. Jaki by Bersek nie był to trzeba będzie obejrzeć.
Dzięki bardzo i czekam na następne napisy do Berserka, a dokładniej na dopasowanie do wersji BD pierwszej części.
Ostatnio edytowany przez misiekkb (2018-10-03 19:45:15)
Ma ktoś może czcionki do Psycho-Pass?
Edit: Już znalazłem, były w opisie do pierwszego sezonu.
Ostatnio edytowany przez Sidorf (2019-03-04 01:10:51)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
INFO
Nie ma o czym mówić; Megalo Box s2 zrobię bankowo.
A co do PP s3... bardzo bym chciał wziąć na warsztat, ale nawet nie ma czasu tego obejrzeć, więc może być to bardzo późno.