Nie jesteś zalogowany.
Jak można to też bym poprosił o udostępnienie .
Grucha00 napisał:Jak Besamir pozwoli to mogę wrzucić na mega.
Chcesz mu się narazić?
Nie mam zamiaru ciężko dostać się na listę.
Najlepiej to do autora napisać.
Mam linki, jak chcesz. Tylko nie gadaj nic Besowi.
Czy gdzieś w odmętach internetów są jeszcze te subki? Czy lepiej od razu wziąć się za eng bo na łonlajnie to ło zgrozooo.
Czy gdzieś w odmętach internetów są jeszcze te subki? Czy lepiej od razu wziąć się za eng bo na łonlajnie to ło zgrozooo.
dobra flacha dla mnie, dobra dla Besa, do tego ze 2 na czynności manipulacyjne i coś załatwi się.
Lata mijają, a niewiele się zmienia, klik.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2018-07-05 00:10:18)
ipos napisał:Czy gdzieś w odmętach internetów są jeszcze te subki? Czy lepiej od razu wziąć się za eng bo na łonlajnie to ło zgrozooo.
Lata mijają, a niewiele się zmienia, klik.
Taką dobrą pamięć masz?
Zaraz zaraz na listę się nie pisałem tylko zapytałem o napisy.
Jakby ktoś jeszcze miał to proszę o re-upload.
Ja się nawet nie wypowiadam.
Jest możliwość zdobycia z skądś napisów do tego anime?
Jest możliwość zdobycia z skądś napisów do tego anime?
Nie.
Szmelc. napisał:Jest możliwość zdobycia z skądś napisów do tego anime?
Nie.
Aż sobie pozwolę zapytać dla ludzi, którzy robili tę bajkę, po kiego czorta robić post na forum do czegoś, co jest udostępniane - o zgrozo - tylko dla wybranych i wysyłane na maila? Toć to zaśmiecanie... Nie zapraszam do dyskusji Człowiek sobie wbija, szuka, widzi "O, super, obejrzę se" i co dostaje? Wielkie nic, bo autor postanowił zrobić sobie pranka i nie udostępniać dla ogółu
PS. Ciekawi mnie, czy ktokolwiek z proszących o napisy je dostał (od twórcy)
Ostatnio edytowany przez Fraxes (2021-07-31 21:14:49)
PS. Ciekawi mnie, czy ktokolwiek z proszących o napisy je dostał (od twórcy)
Bo błąd zasadniczo tkwi w samym pytaniu. Nie dostaniecie napisów, a raczej wersję w softsubie/hardsubie.
Jeśli nie od Besa, to zawsze wystarczy zapytać w odpowiednim dziale na forum i pewnie miła dusza się znajdzie.
Seria jednak nie jest porywająca.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Fraxes napisał:PS. Ciekawi mnie, czy ktokolwiek z proszących o napisy je dostał (od twórcy)
Bo błąd zasadniczo tkwi w samym pytaniu. Nie dostaniecie napisów, a raczej wersję w softsubie/hardsubie.
Jeśli nie od Besa, to zawsze wystarczy zapytać w odpowiednim dziale na forum i pewnie miła dusza się znajdzie.
Seria jednak nie jest porywająca.
Jednakże fakt faktem, po co zakładać post na forum, jeżeli i tak nie znajdzie się nań tego, co się szuka?