Nie jesteś zalogowany.
Filmy (aka) kolejne 12 odcinków zapewne dopiero za pół roku. Jeśli seiyuu Zygfryda nie wyzdrowieje, będą zmuszeni znaleźć zastępstwo. Oglądanie go w roli Ernsta von Eisenacha (nowotezowcy nie znajo) wypada komicznie, gdy kwestie zamiast niego wypowiadają podwładni.
Wszelkie uwagi w razie błędów i pytania można wysyłać na e-mail: dkon@mon.gov.pl
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2018-07-05 21:01:02)
Po Żytniej ponoć dupa boli.
linki nie działają do 5 - 11 odcinków O_o
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2018-07-22 11:40:36)
ファンのファンのために
Jeśli Zarathustra pozwoli to mogę je wrzucić.
Napisy do wszystkich odcinków są, a gdzie to wszystkie informacje są w tym temacie.
http://www.mediafire.com/file/2abps1ag6 … -12%5D.rar
Ostatnio edytowany przez Witax (2018-07-22 12:06:45)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Szukam torrenta do prequeli 110 odcinkowej serii ciężko odnaleźć to co się chce bo nazwa ma wiele członów i wyszukiwarka odnajdóje za wiele wyników.
Całość to nawet lepiej . Znalazłem jakieś ruskie forum z torentami ale skakanie po tematach było męczące. Dzięki
Poczytaj sobie jeszcze o chronologii. Trzeba skakać po gajdenach, żeby wszystko było po kolei.
Poczytaj sobie jeszcze o chronologii. Trzeba skakać po gajdenach, żeby wszystko było po kolei.
Na razie oglądałem kilka odcinków nowej serii 2018 (dobra reklama serii) i 1 ep. z serii 110 odcinków (by sprawdzić czy zdzierżę animację 30 letnią). Oba testy dały mi pozytywny wynik więc dalej będę oglądać chronologicznie
Witam, posiada ktoś napisy do wszystkich(oprócz najnowszej) serii i filmów?Byłbym wdzięczny za udostępnienie.
Pierwszy post na 18 stronie.
O, tutaj: http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=254997&p=18
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
wysłałem prośbę i nie dostałem odpowiedzi nawet
Na pewno nie wysłałeś niczego do mnie.
Pierwszy post na 18 stronie.
O, tutaj: http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=254997&p=18
Z tego co pamiętam to są do wydania które już dawno padło. Ktoś zrobił synchro do żyjącego, ale nie pamiętam kto - szkoda, że brak napisów na stronie głównej.
Mam mieszane wydania - pół do DVD, pół do BD.
~Shodimaru23 ma wszystko pod BD.
Dziękuję za nową serię, chociaż jakoś nie do końca się do niej przekonałem. Co do samego tłumaczenia, to kilka razy zeżarło jakąś literkę, no i były "opancerzone pancerniki", ale ogólnie na plus. Jakoś brakuje mi space oper, może trzeba odkurzyć stare wydanie (bo crest i banner of the stars łyknąłem ostatnio niczym młody pelikan rybę, chyba po raz 5 czy 6 to oglądałem), nadrabiam to książkami, jakby tak zekranizowali "Honor Harrington" to byłoby coś.