Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Kolejny sumaho isekai... ale się tych podgatunków isekajów porobiło.
Plus za wrzucenie widza w środek akcji, ale znając życie, to niedługo dostaniemy pokaźną retrospekcje wyjaśniająca, jak to MC trafił do tego świata .
To drewno takie brak slow, ja po 2 epkach mam dosc, jaki by orginal nie byl bajka raczej bedzie
ara ara...
Ja do takiego wniosku to doszedłem po kilku minutach pierwszego odcinka, a pierwszy tom LN całkiem mi się podobał
GG: 1677958
Nie zaprzeczę, że jest to najsłabszy tytuł jaki oglądam z obecnego sezonu...
Niby mamy akcję po 2 latach od pojawienia się MC w innym świecie, a i tak dostaliśmy typowe zbieranie haremu...
LN-ki (ani mangowej adaptacji) nie czytałem, więc nie wiem jak anime ma się do oryginału. Ale obstawiam, że po zebraniu haremu (chyba zostały jeszcze obowiązkowe bliźniaczki o różnych kolora włosów) dostaniemy początek właściwej fabuły, następnie jakiś "zaskakujący" cliffhanger, po którym dostaniemy przydługą i nudną retrospekcję, jak to MC trafił do tego świata i doszedł do władzy, a następnie rozwiązanie właściwego wątku (zapewne z "zaskakującym" plot twistem)...
Czy miałem rację zapewne się nie dowiem, bo pewnie przestanę oglądać gdzieś w 1/3 - jak to zwykle bywa .
Co by nie zapodali bedzie dalej gowno, walki to drewno takie ze szyszko zwariowalby ze szczescia, reszty nawet nie chce mi sie wymieniac
ara ara...
Strony 1