Nie jesteś zalogowany.
Dzięki za odpowiedź
Poszukuję napisów do 2 sezonu owarimonogatari
Posiada ktoś specjale do Mai otome?(wszystkie 10)
Posiada ktoś specjale do Mai otome?(wszystkie 10)
Coś takiego znalazłem: https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2968199 lub https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1167745 (9 specjali).
Leci na dysk dzięki.
Trochę nietypowe. Wiem, jak bardzo popularne jest Naruto, ale prawie wszystkie napisy jakie pobierałem z animesuba, (początkowo ASS/SSA, potem już same TMy) to napisy są tragiczne. Błędy, translacja niczym googlowska... poleci ktoś jakąś grupę albo osobę, która dobrze tłumaczyła to anime? Mowa o pierwszej serii do odcinków 135 (czyli bez końcowych filerów). Format nie ma znaczenia, synchro (wersja) też nie, bo sobie mogę to łatwo dopasować. Najważniejsze, to żeby tłumaczenie było chociaż zjadliwe
Właśnie chodzi o same napisy, bo jakość na wbijam jest dla mnie wątpliwa, a dorwałem bardzo dobre wersje z japońskich DVD i jest naprawdę ślicznie, ale to RAWy bez nawet angielskich subów, więc polskie by się przydały, stąd mój problem
/Edit
Ostatecznie napisy ang też mogłyby być. No ale oczywiście wolałbym polskie. Jestem bardzo ciekaw skąd "wbijam" ma napisy. Sami robili? hmm.
Ostatnio edytowany przez Hesher (2018-07-29 12:59:03)
Wbijam ma podanych autorów przy każdym epie. Odcinki bez dobrych napisów sami przetłumaczyli, a te mające znośne napisy nie były już przez nich tłumaczone.
Tutaj masz paczkę z ang subami do 134 epa (bez 125-132).
http://subs.com.ru/sub/enganime/Naruto_TV_2002_Eng.rar
Zawsze coś, dzięki wielkie!
Poszukuję napisów do wszystkich 12 odcinków Gabriel Dropout
Poszukuję Attack on Titan OAD 1-3 wersja SOFCJ-Raws oraz OAD 4-5 wersja Hatsuyuki-Kaitou. Czyli, krótko mówiąc, wersje do których są napisy od Katakany Wczoraj przetrzepałem internet ale za nigdzie nie mogę dorwać tych konkretnych plików.
Znaleźć bez seedów to ja też umiem
To kup okulary... Masz tam podane linki DDL(mega) w opisie torrenta.
A to co? [DDL w torrencie]
No cóż, można było tak od razu Bardzo sporadycznie korzystam z torrentów i nie zauważyłem tego dopisku. Dzięki za pomoc.
Szkoda tylko, że to forum jest mało przyjazne dla mniej obytych. Trochę społeczności w swoim życiu zaliczyłem a tutaj każde pytanie od laika kończy się kąśliwymi uwagami.
No cóż, można było tak od razu Bardzo sporadycznie korzystam z torrentów i nie zauważyłem tego dopisku. Dzięki za pomoc.
Szkoda tylko, że to forum jest mało przyjazne dla mniej obytych. Trochę społeczności w swoim życiu zaliczyłem a tutaj każde pytanie od laika kończy się kąśliwymi uwagami.
Jest przyjazne dla każdego, ale do pewnego stopnia. Bo skoro wysiliłeś się na sprawdzenie ilości seed:peer, to również mogłeś spojrzeć na opis? Zwłaszcza, że ktoś ci podał do tego namiar. A nie spotkałem się, żeby ktokolwiek z forum dawał linki do niedostępnych źródeł.
Szukam napisów do Owarimonogatari s2
Szukam napisów do Owarimonogatari s2
Nie ma do tego dobrych napisów. Ani polskich, ani angielskich.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000